kokosek1960
Typer
Opiekunem grupy jest osoba z danej ligi. Jak będziesz w ekstraklasie, to będziesz opiekunem Ekstraklasy.
Co do Ekstraklasy - sponsorem jest forum, co do reszty to tutaj Marcin niech się wypowie.
pzdr
Ok
Opiekunem grupy jest osoba z danej ligi. Jak będziesz w ekstraklasie, to będziesz opiekunem Ekstraklasy.
Co do Ekstraklasy - sponsorem jest forum, co do reszty to tutaj Marcin niech się wypowie.
pzdr
o kolega chetny to niech opieke bierze nad ekstraklasa![]()
w razie czego dostaniesz 2 ligę do opieki, ale to powoli wszystko ustalimy.
Może zanim zacznie się kolejna edycja wypłaćmy nagrody za poprzednią albo wyjaśnijmy, że nagród nie będzie, bo zaczyna to być trochę frustrujące i pokazuje stosunek administracji do ludzi...
Administracja tego forum już dawno zeszła na... (nie będę obrażał tutaj psów). Ale niestety wszelakie próby mojej konstruktywnej krytyki są usuwane.
Byłem na zjeździe z pracy i niestety nie zawsze mogę. Wymogi spełniłem i, co więcej, jeśliby admini stawiali na moje analizy i typy, to mieliby na nagrody dla 30 INTELOWCÓW. 150 PLN to nie jest jakaś wielka kwota, żeby się o nią prosić i nie uzyskać żadnej odpowiedzi - mimo pisania na privie. Szanujmy się w obie strony i będzie dobrze.Intelowiec mówisz wróciłeś do aktywności, tak, właśnie widzę, był wyznaczony jakiś termin, pisałeś coś do końca tego terminu, a potem sobie już dałeś spokój , no cóż. Jeśli mówisz o tym jak traktuje Cię administracja, to jak Ty traktujesz forum, właśnie to nie działa w jedną stronę.
Byłem na zjeździe z pracy i niestety nie zawsze mogę. Wymogi spełniłem i, co więcej, jeśliby admini stawiali na moje analizy i typy, to mieliby na nagrody dla 30 INTELOWCÓW. 150 PLN to nie jest jakaś wielka kwota, żeby się o nią prosić i nie uzyskać żadnej odpowiedzi - mimo pisania na privie. Szanujmy się w obie strony i będzie dobrze.
Czy Wy czytacie posty kokosek nie wiesz dlaczego koledzy nie dostali nagrody?
A no dlatego , że nie byli dostatecznie aktywni na forum, dlatego nagrody są zamrożone. Po co pisać i dopisywać, że to nie ładne itd, dajemy możliwość wygrania nagród, ale trzeba dać coś od siebie.
Przekazałem wiadomość do admina, na pewno odpowie, być może nie ma czasu , bo trwają pracę na forum, a już jest panika.
Intelowiec mówisz wróciłeś do aktywności, tak, właśnie widzę, był wyznaczony jakiś termin, pisałeś coś do końca tego terminu, a potem sobie już dałeś spokój , no cóż. Jeśli mówisz o tym jak traktuje Cię administracja, to jak Ty traktujesz forum, właśnie to nie działa w jedną stronę.
Co do Prezes96, przeglądam Twoje posty(ostatnie 10 stron - 250 postów) to większość to spam w Typach na żywo, to o co chodzi, kolejny zbawca forum, którego nikt nie słucha, oczywiście. I jeśli tego nie zmienisz, a wygrasz coś, to nagroda będzie zamrożona, od razu można napisać.
Proszę poczekać na odpowiedź od administracji.
Ja od zamrożenia nagród trzymam aktywność cały czas i Marcin mi odpisał żebym trzymał do połowy lutego ale i tak będę ją utrzymywał cały czas bo w końcu bronię tytułów i to aż 2 (Ekstraklasa i Liga Mistrzów).Czy Wy czytacie posty kokosek nie wiesz dlaczego koledzy nie dostali nagrody?
A no dlatego , że nie byli dostatecznie aktywni na forum, dlatego nagrody są zamrożone. Po co pisać i dopisywać, że to nie ładne itd, dajemy możliwość wygrania nagród, ale trzeba dać coś od siebie.
Przekazałem wiadomość do admina, na pewno odpowie, być może nie ma czasu , bo trwają pracę na forum, a już jest panika.
Intelowiec mówisz wróciłeś do aktywności, tak, właśnie widzę, był wyznaczony jakiś termin, pisałeś coś do końca tego terminu, a potem sobie już dałeś spokój , no cóż. Jeśli mówisz o tym jak traktuje Cię administracja, to jak Ty traktujesz forum, właśnie to nie działa w jedną stronę.
Co do Prezes96, przeglądam Twoje posty(ostatnie 10 stron - 250 postów) to większość to spam w Typach na żywo, to o co chodzi, kolejny zbawca forum, którego nikt nie słucha, oczywiście. I jeśli tego nie zmienisz, a wygrasz coś, to nagroda będzie zamrożona, od razu można napisać.
Czy Wy czytacie posty kokosek nie wiesz dlaczego koledzy nie dostali nagrody?
Dlaczego mnie nie uwzględniłeś?Opiekunowie:
Kitex - ekstraklasa
zibi16 - 1 liga
Kokosek1960 - 2 liga
Potwierdźcie, że chcecie być opiekunami,
poszukujemy jeszcze jednej osoby do 3 ligi.
Konkurs wystartuje za 2 tygodnie. Zapisy potrwają jeszcze tydzień ze względu na małą ilość graczy.
PotwierdzamOpiekunowie:
Kitex - ekstraklasa
zibi16 - 1 liga
Kokosek1960 - 2 liga
Potwierdźcie, że chcecie być opiekunami,
poszukujemy jeszcze jednej osoby do 3 ligi.
Konkurs wystartuje za 2 tygodnie. Zapisy potrwają jeszcze tydzień ze względu na małą ilość graczy.