>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnia kolejka otwarta - gramy od dzisiejszej nocy przez pierwszych 6 spotkań, które się odbędą, więc pewnie zahaczymy o finał ????

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnia kolejka otwarta - gramy od dzisiejszej nocy przez pierwszych 6 spotkań, które się odbędą, więc pewnie zahaczymy o finał ????
Mam taką propozycję, żeby dać sobie spokój z tą ostatnią kolejką, a te nagrody 200 i 100 połączyć i obu z 3-4 miejsca dać po 150.
Bo tak to tylko niepotrzebne przedłużanie konkursu, nie bardzo warte tych 50zł różnicy. każda kolejka to 3-4 dni, biorąc w sumie cały pojedynek robi się z tego prawie miesiąc. Różnica nie taka duża w nagrodzie, zresztą pomału meczów moze zacząć brakować, zaraz się skończą finały konferencji, a potem zostaje tylko finał i będą grać co 2 dni, więc to jeszcze bardziej się rozciągnie w czasie.

Cała reszta nagrodzonych też czeka tylko na nas, bo loginy będą wysyłane do buka hurtem dopiero jak się skończy konkurs, czyli po naszym pojedynku. Moim zdaniem nie ma co przedłużać.
W ogóle myślę, że pojedynek o 3 miejsce nie ma co rozgrywać tylko dac takie same nagrody za 3-4 miejsce (w NBA też przecież nie grają o 3 miejsce). Finał to co innego, bo i większe nagrody itd no i trzeba wybrać najlepszego, ale na 3-4 miejscu kolejność nie ma już takiej różnicy.
MistrzTyperski się już zgodził, a skoro obie strony są na tak, to można dac sobie spokój z ostatnią kolejką i przyznać nam obu po 150, zamiast czekać na koniec i rozdać 200 i 100. Wszystkim to zaoszczędzi trochę czasu i zachodu, włącznie z opiekunami konkursu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zakladowa +8 Punkty
intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już odpisałem na priva - jak dla mnie nie ma najmniejszego problemu ;)
Mam już wszystkie loginy, więc wysyłam do Marcina i czekamy na nagrody.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lista z loginami została wysłana do Marcina.

psotnick +25 Punkty (Dzięki za organizację konkursu :spoko:)
intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko zależy od sponsora i od wielu innych czynników - w konkursie Primera Division czekamy już chyba z miesiąc, a np. w Totolotku w konkursie o Ekstraklasie zmniejszyli nagrody o połowę ????

Z mojego skromnego doświadczenia Will Hill jest solidny, więc jak Marcin wyśle, to będą za kilka dni.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wszystko zależy kto zbiera loginy. Jeśli opiekun konkursu i odpowiednio listę zrobi to praktycznie do 48h leci do księgowania. Jeśli trzeba poprawiać np. dopisywać nagrody to czas się wydłuża.
Jeśli zbieranie loginów przypada mi to ten czas się wydłuża jeszcze bardziej, bo mam masę innych obowiązków,m.in zbieranie loginów z promocji powitalnych.
Lista z tego konkursu została wysłana do księgowania dzisiaj o godzinie 21:00.

mistrztyperski 108

mistrztyperski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hawaje
Dzięki za organizację i gratulacje dla zwycięzcy i wszystkich przeciwników ????

psotnick +25 Punkty (:spoko:)
intelowiec +8 Punkty (Gratuluję wyniku i postawy w konkursie ;))
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa na koncie, dzięki za udany konkurs. Dopracujcie jeszcze trochę regulamin i będzie dobrze. ????

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
No to miło zaskoczyli, tak szybko chyba jeszcze nie było.
Jednak grunt to szybkie zebranie wszystkich loginów, bo z tym zwykle najdłużej schodzi.

opmihau 89

opmihau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest 7 euro na taśmę. Dziękuje wszystkim za fajną zabawę! ????

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
No u mnie jakoś freebeta na koncie nie ma. ????

EDIT: Przed momentem pojawił się na koncie. Dzięki za wspólną zabawę, dobrą organizację, dziękuję uczestnikom i liczę, że w przyszłym sezonie znowu powalczymy o główną wygraną. Powodzenia! ????