>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A i jeszcze jedno, bo to też nie jest napisane jednoznacznie w regulaminie.
Nigdzie nie jest napisane, że liczą się do AKO wygrane bety. Wręcz przeciwnie, wszelkie zapisy w regulaminie wskazują, że liczy się to kto &quot;zagra&quot; większe AKO, a nie to kto &quot;trafi&quot; większe AKO.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jest napisane precyzyjnie - rozstrzygnięcie końcowe under/over na drużyne też można podawać?
Tak, można. Dopisałem w regulaminie, dzięki za zwrócenie uwagi.

Nigdzie nie jest napisane, że liczą się do AKO wygrane bety. Wręcz przeciwnie, wszelkie zapisy w regulaminie wskazują, że liczy się to kto &quot;zagra&quot; większe AKO, a nie to kto &quot;trafi&quot; większe AKO.
Również dopisałem słowo &quot;trafione&quot; przed AKO.
To mnie wykreśl bo to jest bez sensu. Jedna osoba mniej w eliminacjach
Sam się wykreślisz nie podając po prostu typów w eliminacjach.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
To jeszcze jedno ;)
Zakłady na zawodników - tak jak wspominał już Rambo. Są baaaaaaaardzo popularne na forum. William z tego co wiem takie zakłady oferuje. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby również można było je podawać.
Jeśli mamy z 8-9 meczów zagrać 5 zakładów, to fajnie jakby można było wybierać z dość szerokiej oferty.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eliminacje. Dziś start. Ile trzeba podać typów? Nie widzę takiej informacji.
Może warto dopisać do pierwszego posta w temacie eliminacji? Np. 5 typów każdego dnia, w dniach 30.01.-2.02.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jeszcze jedno ;)
Zakłady na zawodników - tak jak wspominał już Rambo. Są baaaaaaaardzo popularne na forum. William z tego co wiem takie zakłady oferuje. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby również można było je podawać.
Jeśli mamy z 8-9 meczów zagrać 5 zakładów, to fajnie jakby można było wybierać z dość szerokiej oferty.
Niestety nie da rady.

Jak wprowadzimy zakłady na zawodników, to inni uczestnicy będą chcieli inne zakłady i potem się zbuntują, że na te się zgodziliśmy, a na następne już nie itd. Nieskończony ciąg wydarzeń.

Dzięki za zrozumienie.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Może warto dopisać do pierwszego posta w temacie eliminacji? Np. 5 typów każdego dnia, w dniach 30.01.-2.02.

Masz podać 5 typów albo dzisiaj, albo jutro, albo w niedziele, albo w poniedziałek ;)

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Autorzy pytań, na które można sobie łatwo znaleźć samemu odpowiedź, będą najpierw ukarani ostrzeżeniem, a przy drugim ostrzeżeniu usunięciem z konkursu, dlatego przed napisaniem czegokolwiek w tym dziale zalecamy zapoznanie się z regulaminem, który jasno tłumaczy wszystkie zasady gry.
Pierwsze ostrzeżenie - jeszcze jedno tego typu pytanie i zostaniesz usunięty z konkursu.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsze ostrzeżenie - jeszcze jedno tego typu pytanie i zostaniesz usunięty z konkursu.
Panie, wyluzuj trochę, bo za chwilę będziesz mógł odwołać eliminacje.
Wystarczyło napisać: &quot;Należy podać 5 typów ze spotkań rozgrywanych od piątku do wtorku&quot; - nie lepiej?
Po drugie, mój tok rozumowania jest logiczny (tylko ja tak myślę?) - przecież dziś nie znam kursów jutrzejszych meczów. Nie mówiąc o poniedziałkowych. Decyzja czy skorzystać z dzisiejszych czy czekać na to, co buk wymyśli na mecze jutrzejsze, te pojutrze - ruletka, tak?

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panie, wyluzuj trochę, bo za chwilę będziesz mógł odwołać eliminacje.
Ja jestem wyluzowany - po prostu w wielu konkursach jest dużo niepotrzebnych pytań, dyskusji itd. i ja poprzez dość restrykcyjny regulamin postanowiłem to wyeliminować. Wszystkie informacje są zawarte w regulaminie bądź w temacie eliminacji i myślę, że jest to napisane w miarę jasno i przejrzyście.
Dostałeś ostrzeżenie i na drugi raz poszukasz odpowiedzi zanim napiszesz pytanie, i o to właśnie mi chodzi.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałeś ostrzeżenie i na drugi raz poszukasz odpowiedzi zanim napiszesz pytanie, i o to właśnie mi chodzi.
Jednak odpiszę.
W błędzie jesteś, bo regulamin przeczytałem, zanim zadałem pytanie - jak widać maksymalnie starałem się, żeby było krótkie i jasne - zresztą odpowiedź przyszła szybciej niż Twoje ostrzeżenie.
A że wcale nie jest przejrzysty i jasny przekonasz się po ilości jego naruszeń. O tym, że niektóre zapisy są bez sensu, już czytałeś.

G 152

grzegorz89.89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Jednak odpiszę.
W błędzie jesteś, bo regulamin przeczytałem, zanim zadałem pytanie - jak widać maksymalnie starałem się, żeby było krótkie i jasne - zresztą odpowiedź przyszła szybciej niż Twoje ostrzeżenie.

A że wcale nie jest przejrzysty i jasny przekonasz się po ilości jego naruszeń. O tym, że niektóre zapisy są bez sensu, już czytałeś.

I ja się wypowiem jak dla mnie regulamin jest zrozumiały i po co szukać dziury w całym ? Apropo regulaminu podobny był na innym forum Bukmacherskim i podobnie był rozgrywany konkurs i tam ludzie nie mieli takich problemów jak tutaj

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
intelowiec +8 Punkty (Daj spokój - co za ludzie... :))
intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będą naruszenia, to będziemy redukować ilość ludzi w konkursie. Podkreślę to jeszcze raz, i to pewnie nie ostatni - nikt nikogo nie zmusza do gry. Jeśli komuś regulamin nie odpowiada albo jest nie jasny, proszę nie brać udziału w konkursie. Proste.
Koniec tematu.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kilka spraw organizacyjnych po podliczeniu pierwszych typów eliminacyjnych:
1. Pamiętajcie, że jeśli podajecie jakiekolwiek handi albo under/over i w wyniku wyjdzie dokładnie tyle samo, to typ w konkursie jest na minus (punkt 7 regulaminu). WilliamHill rozlicza takie typy jako zwrot, ale my nie mamy czasu na podawanie dużej ilości typów zastępczych. Najlepiej grać połówkowe (np. handi -6,5 zamiast -6) i wtedy unika się problemu.
2. WilliamHill podaje zawsze mecze po amerykańsku i odwraca gospodarza z gościem - żeby podliczający się nie zakręcili, sprawdzajcie proszę na jakiejś stronce, kto jest gospodarzem a kto gościem i podawajcie w poprawnej kolejności. Z góry dziękuję ;)
3. Pamiętajcie, że we wszystkich typach na WilliamHill dogrywka jest wliczona i tak też my je rozliczamy.
4. Pojawił się dzisiaj jeden niecodzienny typ, dlatego w regulaminie dopisałem, że poprawny typ musi również zawierać nazwy obu drużyn ????

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Na luzie, brak numerków zdarzeń i @ 0 to gruba przesada , mnie to nie dotyczy bo i tak juz odpadłem , ale jak sie czyta i widzi co się dzieje to jest wielki burdel , co chwile coś sie dopisuje do regulaminu i co pare postów 0 za brak czegoś tam , eliminacje eliminacjami , ale userom wystarczy tutaj upomnienie , a nie z góry zero , sorry , ale klapa na samym wstępie , pozdro .

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Parodia jak na razie ten konkurs. Eliminacje miały wyłonić 64 osoby do fazy pucharowej a nawet tyle nie poda swoich typów. ????

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można jeszcze dać na noc z poniedziałku na wtorek? Przespałem troszeczkę z powodu pracy w weekend i... niestety tej nocy nie ma żadnych spotkań, więc rozumiem że w nocy z pon na wtorek jeszcze można? Bo równie dobrze mozna byłoby konczyc elimki dziś, proszę o odp a zależy mi na udziale ;)

@karmol

http://forum.bukmacherskie.com/f472/eliminacje-118010.html#post5104971

Czytamy. ;) Możesz podać typy jeszcze na jutrzejszą noc.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na luzie, brak numerków zdarzeń i @ 0 to gruba przesada , mnie to nie dotyczy bo i tak juz odpadłem , ale jak sie czyta i widzi co się dzieje to jest wielki burdel , co chwile coś sie dopisuje do regulaminu i co pare postów 0 za brak czegoś tam , eliminacje eliminacjami , ale userom wystarczy tutaj upomnienie , a nie z góry zero , sorry , ale klapa na samym wstępie , pozdro .
Nie po to się siedzi kilka godzin i pisze regulamin, żeby później komuś odpuszczać, bo nawet nie miał ochoty wszystkiego przeczytać. W tym konkursie nie ma pobłażania i jeśli ktoś nie akceptuje, to jego sprawa.

Parodia jak na razie ten konkurs. Eliminacje miały wyłonić 64 osoby do fazy pucharowej a nawet tyle nie poda swoich typów. ????
Może i parodia - rozegramy w spokoju z tymi graczami, którzy mają ochotę przestrzegać regulaminu i się bawić. Nikt nikogo na siłę nie zmusza ;)

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W eliminacjach typy podało 68 uczestników, z których jeden (pklonik) uzyskał AKO 0, natomiast ośmiu popełniło błędy w zapisie, w doborze buka itp., w wyniku czego ich AKO również wyniosło 0.
W związku, że potrzebujemy do konkursu 64 graczy, podjąłem następujące decyzje:
- Użytkownik pklonik zostaje dopuszczony do konkursu, gdyż podał typy poprawnie
- Ósemka graczy, którzy popełnili błędy w zapisie, powalczy o 4 miejsca w konkursie w dogrywce
Dogrywka polega na podaniu 5 typów zgodnie z zasadami eliminacji w temacie Eliminacje (temat zostanie ponownie otwarty jutro) do środy do godziny 24. Typy muszą dotyczyć spotkań z wtorku na środę lub ze środy na czwartek.
Czterech najlepszych graczy z dogrywki zostanie zakwalifikowanych do konkursu na miejscach 61-64. Gracze biorący udział w dogrywce:
doktorG, YEBAKA, baku193, maximus88, Robson1416, Bolo1991, ANZELMO, Chapi

Konkurs rozpoczniemy w piątek.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyniki eliminacji podane w temacie. Dziś w miarę możliwości będę pracował nad grupami i terminarzem i w nocy wszystko powinno być gotowe. Od jutra startujemy z fazą grupową.