>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Witam
Kiedy kolejna kolejka?
Moglibyście wrzucić troszkę więcej terminarza.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
1. Od drugiej kolejki jest w 100% realizowany 3. punkt regulaminu, a więc ZAKAZ EDYCJI POSTÓW. Proszę wszystkich opiekunów grup o stosowanie się do tego punktu. Pozwoli to na uniknięcie sytuacji, że grupy są w różny sposób prowadzone. W razie jakiś kłopotów z podliczaniem służę pomocą na PW.

2. Analogicznie wszyscy uczestnicy mogą odpuścić sobie prośby odnośnie poprawiania błędów w podawaniu typów. W pierwszej kolejce przymknęliśmy oko ale od teraz popraw nie będzie (wyjątkiem może być literówka przy nazwie drużyny, NIE TYPIE CZY KURSIE!). Niezmiennie przy każdym poście z typami musi się znajdować to z kim rywalizujemy i która to jest kolejka oraz pięć typów na dany dzień.
Niech każdy przed zatwierdzeniem swoich typów zastanowi się i sprawdzi to co napisał, by później nie było pretensji do opiekunów.

3. Przy pisaniu postów w tym dziale piszmy z której grupy jesteśmy i podajmy linka do posta. Każdy z opiekunów będzie wtedy wiedział, że tyczy się to jego grupy i szybko załatwi sprawę. Też przy &quot;ligach egzotycznych&quot; podajmy w nawiasie kwadratowym gdzie szukać danego meczu
np. Dover - Staines Town 1.30 [Anglia Blue Square Południe]
pomoże to na szybszym podliczeniu typów.

4. W odpowiednim dziale pojawił się terminarz na kolejne kolejki. Już od dziś można typować mecze na drugą kolejkę.

To chyba tyle na tą chwilę informacji. Powodzenia ????

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ok, w takim razie _radekkk14 wskakuje za Twoje miejsce.

Mam zablokowane PW i nie mogłem odpisać, ale jestem zainteresowany! Mam nadzieję, że zdążycie mnie dopisać przed następną kolejką ????

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grupa 8 zrobiona - tabelkę wrzucę po następnym weekendzie, czyli po 4 kolejkach ;)
Wpisałem kolegę Radka za 0 w 1 kolejce - chyba tak będzie najsprawiedliwiej. Jeśli prowadzący konkurs zgodzą się, aby zagrał, zmienię odpowiednio cały terminarz.

Tylko, jeśli kolega Radek by wskoczył, to chyba nie dajemy mu -3 punkty tylko po prostu AKO 0 i 0 punktów, bo nie zawinił i nie podał typów tylko dlatego, że nie mógł ????

Czekam na wytyczne.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Grupa 8 zrobiona - tabelkę wrzucę po następnym weekendzie, czyli po 4 kolejkach ;)

Wpisałem kolegę Radka za 0 w 1 kolejce - chyba tak będzie najsprawiedliwiej. Jeśli prowadzący konkurs zgodzą się, aby zagrał, zmienię odpowiednio cały terminarz.

Tylko, jeśli kolega Radek by wskoczył, to chyba nie dajemy mu -3 punkty tylko po prostu AKO 0 i 0 punktów, bo nie zawinił i nie podał typów tylko dlatego, że nie mógł ????

Czekam na wytyczne.

Z Radkiem będzie tak jak piszesz. Zaczyna zabawę od drugiej kolejki.

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z Radkiem będzie tak jak piszesz. Zaczyna zabawę od drugiej kolejki.
Terminarz i lista uczestników zmieniona - dzięki za potwierdzenie ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +11 Punkty (za zmianę usera i podliczenia :))
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
sam piątek to nie za mało na kolejkę?

Dobry typer znajdzie i w piątek niezłe zakłady. Kilka takich piatkow będzie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +11 Punkty (za policzenia i pomoc :))
A 26

arka-gdynia-82724

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w Grupie 7 w pierwszej kolejce zapomniałem dodać nazwy mojego przeciwnika napisałem o tym w tym temacie ze proszę o dopisanie nazwy przeciwnika niestety sie na to nie doczekałem i zostało mi policzony nietrafiony kupon można wiedzieć dlaczego jak to zgłosiłem?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
w Grupie 7 w pierwszej kolejce zapomniałem dodać nazwy mojego przeciwnika napisałem o tym w tym temacie ze proszę o dopisanie nazwy przeciwnika niestety sie na to nie doczekałem i zostało mi policzony nietrafiony kupon można wiedzieć dlaczego jak to zgłosiłem?

Widocznie opiekun nie zauważył, że pisałeś w tym temacie. Z racji, że to była pierwsza kolejka zostanie to poprawione i typy będą podliczone przez opiekuna.