>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności Typera F1

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4 kolejka podliczona, tabela gotowa, ewentualne błędy proszę zgłaszać na PW. ????

D 0

dziduszko1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanie co do freebetów. Czy za te Q1 i poszczególne wyścigi będą one złączone czy pojedyncze. Np: Wygrałem Q1 - 400zł i 2 wyścigi -200zł. Czy będę miał freebet na 600 zł czy 3 freebety?

koliberek 83

koliberek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ja tez mam pytanie odnośnie nagród. Otóż wygrałem w Q1 300zł i czy ta kwota, którą dostane w formie freebetu musi być cała postawiona na jeden kupon?? Czy przypuśćmy będzie taka możliwość, że zrobię z tego 15 kuponów po 20zł?? I jaki trzeba wykonać obrót dotyczący tej kwoty??

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
No to i ja zadam pytanie. Chodzi o nagrody dla najlepszych po pierwszych 4 wyścigach. Loginy bwin podajemy teraz, czy na koniec konkursu i dopiero wtedy przypisane zostaną freebety?

koliberek 83

koliberek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
No to i ja zadam pytanie. Chodzi o nagrody dla najlepszych po pierwszych 4 wyścigach. Loginy bwin podajemy teraz, czy na koniec konkursu i dopiero wtedy przypisane zostaną freebety?

Z tego co Marcin napisal na 3 stronie w tym temacie to nagrody sa przyznawane na koncu Q1 Q2 i Q3 wiec chyba teraz

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ja mam pytanie co do freebetów. Czy za te Q1 i poszczególne wyścigi będą one złączone czy pojedyncze. Np: Wygrałem Q1 - 400zł i 2 wyścigi -200zł. Czy będę miał freebet na 600 zł czy 3 freebety?
Prawdopodobni będziesz miał łączną sumę, czyli 600pln.
Ja tez mam pytanie odnośnie nagród. Otóż wygrałem w Q1 300zł i czy ta kwota, którą dostane w formie freebetu musi być cała postawiona na jeden kupon?? Czy przypuśćmy będzie taka możliwość, że zrobię z tego 15 kuponów po 20zł?? I jaki trzeba wykonać obrót dotyczący tej kwoty??
Freebety działają na zasadzie bonusu powitalnego w bwin. Musi zostać obrócony min 5 razy. Jeśli coś się zmieni to dam znać.
Dane wysyłać na PW, w treści login z bwin i wysokość nagrody.
Teraz, chyba że chcesz czekać do końca sezonu? :grin:

charlson 226

charlson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P-n
Czy magrody z Q1 i poszczególnych GP zostały już przyznane ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie, zostaniecie poinformowani o tym. Lista nie jest jeszcze gotowa, gdyż nie wszyscy podali swoje dane.

D 0

dziduszko1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja się tylko zapytam czy moje PW z loginem doszło bo czasem nie da się wysłać.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wstaw najlepiej listę,kto już podał,lub kto nie podał,niektórzy mogą nie zaglądać nawet kilka dni do tego działu i nie wiedzieć,że po Q1 jest już pierwszy podział nagród ???? A minęły 4 dni od Twojej prośby o loginy,tylko 10 czy tam 11 osób wygrało,więc powinno to pójść szybciej;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Czilout nie podał danych, reszta osób podała.
Lista zostanie wysłana w poniedziałek z uwagi na zbliżający się weekend.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Pieniądze na kontach,Powodzenia wszystkim????
Marcin?wiesz może,czy mogę skorzystać z tego bonusu 100%,który wyświetla mi się zaraz po zalogowaniu??Nie wpłacałem nigdy odziwo do BWIN,chyba jako do jedynej z większych firm,a chętnie poobracałbym dłużej ????

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oka
Kaska jest ale mam pytanko.
Kurs mimalny 1.01 mam rozumieć i obrót 5 razy?
Czy uwzględniane są zakłady live ?

charlson 226

charlson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P-n
Kaska doszła, dzięki wielkie i rozmnażajcie ją !
Powodzonka

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy mogę skorzystać z tego bonusu 100%
Raczej nie, bo na skorzystanie masz 10 dni bodaj od momentu rejestracji...
Kurs mimalny 1.01 mam rozumieć i obrót 5 razy? Czy uwzględniane są zakłady live ?
Skoro standardowe warunki bonusowe, tzn. 1.01 i każdy rodzaj zakładów...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Marcin?wiesz może,czy mogę skorzystać z tego bonusu 100%,który wyświetla mi się zaraz po zalogowaniu??Nie wpłacałem nigdy odziwo do Bwin,chyba jako do jedynej z większych firm,a chętnie poobracałbym dłużej
Zobacz do warunków bonusu. Jeśli masz wpisane 10 dni od rejestracji to musisz pisać do supportu. Można się z nimi dogadać ;)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zobacz do warunków bonusu. Jeśli masz wpisane 10 dni od rejestracji to musisz pisać do supportu. Można się z nimi dogadać ;)
No nic,nie da rady z tym bonusem 100%, ale trudno,a warunków obrotu tej wygranej nie widzę ???? Mam tylko nadwyżkę w &quot;prawdziwe pieniądze&quot; na to wygląda,że nadwyżkę można wypłacać,tak jak to jest np w Betsson przy różnorodnych bonusach.....

D 0

dziduszko1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak to jest w końcu freebet cz kasa zwykła do obrotu ?