lube81
Użytkownik
Więc ponosimy odpowiedzialność za to i przepraszamy rywali. A nasz kolega będzie wywalony z drużyny. Jeśli my mamy także odpaść trudno przyjmiemy to.
Więc ponosimy odpowiedzialność za to i przepraszamy rywali. A nasz kolega będzie wywalony z drużyny. Jeśli my mamy także odpaść trudno przyjmiemy to.
Mówisz że żaden wkręt by nie przesedł tak? To jesteś śmieszny bo tego co widziałem to tyle dużyn zawyżało kursy albo pisało + jak pregrali więc nie opowiadaj głupot ???? A tak pozatym to nie wiesz co mówisz nie znasz się więc się nie udzielaj .
Konkurs jest przeznaczony tylko dla użytkowników, którzy:Słuchaj jak nie wiesz to się nie udzielaj. Wszyscy z naszej drużyny mają hasło kapitana w razie gdyby nas nie było bo jesteśmy kumplami z jednej klasy . zulw1 nie jest już z nami bo nie pomagał nam w wystawianiu typów więc zmienił mecz. Aha niezła histotria mósiałeś się namyśleć nieźle jak na to wpadłeś? hehe. Praktycznie wogule nie masz racji bo my nie wiedzieliśmy o edycji typów. Jak byśmy chcieli was oszukać to spokojnie byśmy to zrtobili lepiej a nie zmieniając typ na 1 pomyśl trochę. Nam na kasie nie zależy tylko na zabawie więc ponieważ kasy mam wystarczająco z zakładów. Wyra;liście to się cieszcie ja juz powiedziałem ponosimy odpowiedzialność za zulwia1 on już za swoje dostał. Moderatora dobermana szanujemy jak nas wywali to się zgłosimy w następnej edycji. A ty i tak nie wygrasz więc afery nie rób takiej i nie wymyślaj historyjek dziecinnych.
Konkurs jest przeznaczony tylko dla użytkowników, którzy:
a) Maja powyzej 18 lat
b) założą konto na http://www.Betsson.com podając prawdziwe dane osobowe i adresowe
c) zgodzą sie na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Betsson Ltd. i jej partnerów
no nie wiem nie wiem...
słuchaj maja81szn zostalismy wykluczeni czyli kłutnia zakończona i jest spokój. Turniej fajny i niezła zabawa a ty już się tak nie bulwersuj tylko rywalizuj dalej