>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A co z III ligą? Istnieje jakaś szansa czy plan, który pozwoli nadgonić stracone kolejki?

Jeżeli dzisiaj jeszcze jedna drużyna się zgłosi to 3 liga ruszy.

Laki
Może w przyszłej edycji będą takie nagrody. Ze względu, iż to pierwszy tego typu konkurs na naszym forum, wynegocjowaliśmy sumę 500zł na konkurs. Wiadomo, że w takim konkursie trzeba podzielić sumę na większą ilość graczy (obecnie na 9), jeżeli jeszcze mieliśmy nagradzać z II czy III lig, to te nagrody będą jeszcze skromniejsze.

Pozdro

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kwidzyn
trochę lipa wyszła z tymi ligami (nie wszyscy mają równe szanse) :zoltakartka:
moja propozycja (rozgrywki ligi mistrzów):
- 6 grup po 5 drużyn (każdy z każdym, może nawet dwumecze o ile czas pozwoli), awansują 2 pierwsze;
- później parowanie drużyn (drużyn, które uzyskały awans) i gramy dwumecze, przegrany odpada itd. itd. aż zostaną wyłonieni zwycięzcy. ????
pozdrawiam

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
All-Star Team - FC Typer - dwa razy podali swoje typy na I kolejke - wiec jak to jest - ile razy my tu typujemy?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
3bynio

A co to ma wspólnego z piłkarską ligą? :roll:

Moja propozycja... nie podoba się Wam, nikt Was nie zmusza do brania udziału w konkursie ;)

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To może dla zwycięzców lig ranga typer?

sawyer 0

sawyer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
qrcze no FC Szczyle sie nie załapały do trzeciej ligi :? ja proponuje utworzyć 4 lige :p wtedy zwycięscy każdej z lig mogli by grać ze sobą i wyłoniona by była najlebsza drużyna z pośród wszystkich lig. Pozdrawiam.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ludzie nie marudzcie jaki byscie chcieli regulamin... jest ustalony i zmian nie bedzie... wg mnie pomysl zaje**** jest i te ligi to bedzie wypas - awanse , spadki itd. a jak kazdy by chcial cos zmodyfikowac to by sie niezly balagan narobil

sawyer 0

sawyer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ALe to jest odpowiedz na moje pytanie??

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ALe to jest odpowiedz na moje pytanie??

częsciowo tez... kazdy chce cos zmieniac... zauważ ze to są LIGI a nie grupy. wiec 1 ligowcy - najslabsi w danym okresie spadaja do II ligi a najlepsi II ligowcy wchodzą wyżej

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
4 liga może zostanie utworzona, jeżeli zgłosi się 9 drużyn, albo przynajmniej 5.
Może pod koniec maja zostanie utworzona specjalna liga o nazwie Champions League, w który będą brać udział najlepsze drużyny

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Zespoły z czołówek każdej ligi powinny grać play off co to za podział na ligi

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
Do kiedy wogole trwa ten konkurs...jakas data konkretna itp.......czy to jeden sezon czy 100? ile trzeba grac o nagrode? miesiac czy cale zycie? daty panowie....kazdy konkurs trwa od...do....a ten?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A Ty czytałeś w ogóle regulamin? :wowsdf:

Powoli Wasze pytanie mnie irytują :roll: Macie urazy do czytania?

Konkurs trwa do końca rozgrywek ligowych, czyli do połowy czerwca.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
12. Konkurs odbywa się na zasadzie lig piłkarskich. Przed rozpoczeciem turnieju moderator losuje podział drużyn na ligi

Wszystko pięknie tyle że dziwna sprawa że wszystkie zespoły z modami wylosowały się w jednej pierwszej lidze.I jeszcze do tego niektórzy nie mają 18 lat co sami wpisali w swoim profilu,czyli ten konkurs nie jest dla nich przeznaczony

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Szkoda, że cytowana treść nie jest cała... poniżej masz napisane (*Ten punkt może uleć zmianie w zależności od ilości drużyn i podziału na ligo)
Jeżeli chodzi o tą 2 sprawę to jest to wymógł sponsora do wypłaty ewentualnej wygranej. Czyli osoba zarejestrowana w Betsson musi mieć 18 lat.

Pozdro

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Raczej jest to nie możliwe. 9 osobą za jeden konkurs nie mogę dać rangi typer. drużyna, która wygra konkurs otrzyma rangę Typer. Natomiast z II i III ligi to mogą otrzymać tylko po jednej osobie, ale to raczej nie ma sensu. Poza tym drużyny będą bardzo często wędrować z jednej do drugiej ligi, więc również się to wyklucza.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
MAzaq dał fajny pomysł,ale popieram Marcina trudno będzie go wprowadzić w życie jest sporo druzyn w III ligach i sporo osób dostało by rangę typera.Chociaż fajnie by było gdyby zwycięska drużyna znaczy Jej członkowie dostali rangę Typera

pzdr :spokodfhgfh:

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kwidzyn
jeżeli nas zprzeciwnik nie złożył typów do godziny 15:00 11 marca czyli dzisiaj to wygraliśmy walkowerem tak??? ???? ???? ????