>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
W tym temacie, jak sama nazwa wskazuje możecie pisać o propozycjach i sugestiach. Każde wasze zdanie weżniemy pod uwagę i w określonym czasie rozważymy.
Możecie również tutaj pisać, jeżeli macie jakieś pytania lub niezgodności dotyczące konkursu i jego funkcjonowania

Mam nadzieje, że konkurs wam się spodoba

Pozdrawiam

wlazly11 0

wlazly11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dzierzoniów
Mam pytanie:

Kiedy odbędzie się pierwsza kolejka i jak zostanę o tym powiadomiony?

wlazly11

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zaglądaj na forum to bedziesz wszystko wiedzial, kolejka bedzie niebawem zapisy do piątku.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Sadze że niedługo po zapisach ,ustali sie co i jak.Ale wąłsnie jak wiślak mówił zagladaj na forum ,tak bedzie nalepiej.Bedzie to tez zależało ile ruzyn sie zgłosi i jak to bedzie rozplanowane.Jadnak bedziemy chcieli wystartowac jak najszybciej ,bo już zostało nie tak wiele meczów.

poZdrawiam

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
Przeczytałem cały regulamin i nie czaje jednego, albo jestem dzis jakis tepy albo jakoś to zostało niepomyslane.

Otuz pisze, że utworzycie 4 ligi i druzyny zostaną rozlosowane do lig. Noi ja se znajde z moją drużyną w 4 lidze i juz jest po ptokach, bo piszecie, ze spada sie do niższej ligi albo że4 się awansuje, no to jakim cudem jest się dostac z 4 do 1 ligi? Ci co sa w perwszej lidze to nigdy nie spadną do 4. etc. Mysle, że ligi powinny byc równorzędne a nie wyzsza niższa, chyba ze na początku sa jakies eliminacje, według którycj utworzycie ligi.

Kompetnie tego nie czaje, pewnie cos pomieszałem ale wyjasnijcie bo ja sie tu gubie i moje czeluści umysłu tego nie pojmują.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przy 4 drużynach do awansu roszady będą bardzo duże. Przecież będą 2 kolejki w tygodniu. A lig na pewno nie będzie 4, bo tyle drużyn się nie uzbiera. Z 3-5 razy będą cztery drużyny spadać i awansować, więc będą w miarę równe szanse.

lube81 0

lube81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dzierzoniów
ale jak będzie mało drużyn to przecierz można je podzielić na grupy np.

1 Grupa 2 Grupa i drużyny może było by 8 zespołów na 1 grupę czyli 16 razem. no i 4 drużyny z każdej grupy awansowały by dalej i systemem pucharowym można by było rozegrać półfinał i finał no i mecz o 3 miejsce później. to nie jest taki zły pomysł mogło by być więcej drużyn czyli więcej grup. Fajnie to organizujecie podoba mi się to ;) dzięki

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Pomysł nawet może i niezły ,ale tu chodzi o lige .Moim zdnaiem takie rozwiazanie jest srednie bo chodzi żeby potem kontynuować ta &quot;zabawe&quot; .Sadze ze te spadanie i awans jest bardzo dobry.

Z 0

zulw1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dzierzoniów
Siema napisaliście że w piątek koniec zapisów. To kiedy zacznie się pierwsza kolejka może być ona w sobotę i niedzielę?Czy raczej później?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Może byc w sobote lub w ta niedziele ;) po rozlosowaniu druzyn.

poZdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
no hej uważam, że losowanie grup jest niesprawiedliwe i przynajmniej mało rozsądne,
no nikogo nie chcę obrażać i nikogo wyróżniać, ale widać po drużynach (jak to z drużynami bywa :mrgreen: ) są lepsze i gorsze,
moim zdaniem jedną z idei zabawy jest jednak wyrazine podawanie dobrych typów dla wszystkich ( z czego te forum słynie ), w pierwszej lidze powinny być potencjalnie lepsze drużyny, dalej słabsze, jak to jest w świecie prawdziwym, no bo jak to by wyglądało i jaki sens by miało by drużyna ze składem &quot;filip r2 jacques puzon&quot; zaczynali od III ligi to śmieszne i niepoważne, moim zdaniem punkt regulaminu powinien brzmieć, że to administratorzy i moderatorzy kwalifikują drużyny do lig analizując ich siłę wg dokonań ich członków na forum, ewentualnie można nagradzć aktywność i sumować posty oddane przez członków drużyn i tak powstanie swoisty ranking, albo coś podobnego bo losowanie to jest przynajmniej dziecinne i ni czemu i nikomu nie będzie służyć ...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Kurde sorki ze post pod postem ale zapomniałem ze nie mam tu edycji.A wiec tak miało to byc ze ktos lepszy do 1 ligi jednak jest duzo ludzi którzy nie podaja typków n.p lub mogli by sie lekko oburzyc.Z tego co rozmawialem z Marcinem to miało to byc wedłóg kolejnosci &quot;kto pierwszy ten lepszy&quot; alby nikogo nie urazic.

poZdrawiam

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Horoskop napisał/a:
no hej uważam, że losowanie grup jest niesprawiedliwe i przynajmniej mało rozsądne,
no nikogo nie chcę obrażać i nikogo wyróżniać, ale widać po drużynach (jak to z drużynami bywa ) są lepsze i gorsze,
moim zdaniem jedną z idei zabawy jest jednak wyrazine podawanie dobrych typów dla wszystkich ( z czego te forum słynie ), w pierwszej lidze powinny być potencjalnie lepsze drużyny, dalej słabsze, jak to jest w świecie prawdziwym, no bo jak to by wyglądało i jaki sens by miało by drużyna ze składem &quot;filip r2 jacques puzon&quot; zaczynali od III ligi to śmieszne i niepoważne, moim zdaniem punkt regulaminu powinien brzmieć, że to administratorzy i moderatorzy kwalifikują drużyny do lig analizując ich siłę wg dokonań ich członków na forum, ewentualnie można nagradzć aktywność i sumować posty oddane przez członków drużyn i tak powstanie swoisty ranking, albo coś podobnego bo losowanie to jest przynajmniej dziecinne i ni czemu i nikomu nie będzie służyć ...

w pewnym sensie masz racje, druzyny z &quot;potencjalem na papierze&quot; powinny byc rozstawione ale z drugiej strony nie mozna z gory zakladac ze druzyna zlozona z ludzi ktorzy dopiero zaczna pisac na forum nie bedzie dobrze typowac

POZDRAWIAM!!

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Reja
fcbialas i kaczor macie rację, tylko teraz kto pierwszy ten lepszy to nie teraz bo takie uwagi powinny być podawane na początku, a że nie można nikomu odbierać szans, bo jest dobry a nie pisze, nie podaje typów, a i by nie podawał gdby szansa na kasę się nie pojawiła :!: może kogoś obrażam, ale ile by było zgłoszeń do konkursu o honor :?: czemu nie promować aktywnych, niech to będzie im nagrodą a innym zachętą, proste. taka organizacja nikogo nie powinna krzywdzić, tylko dać do myślenia.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Według mnie najlepszą opcją było by utworzenie drużyn po przez losowanie co dało by teoretycznie wszystkim równe szanse na zdobycie najlepszego wyniku a nie dobieranie się np trzech osób które świetnie radzą sobie w typowaniach a większość tak włąśnie robi.W przypadku osoby która wypieła by się na reszte wstawiany był by user z listy rezerwowej.Tak jak ktoś wyżej napisał jest to ZABAWA!

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Proszę Moda o zmienie w poscie sutek18 w zgoszeniu druzyn napisał :
3.sutek zmiencie na sutek18 bo wpsiał mój nick zamiast swojego.Ja tez zgłaszam druzyne zeby nie było nieporozumien
Z góry dzięki

pzdr :spokodfhgfh:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
jak wstawić logo drużyny??? :przeklina:
jak masz gdzies go w necie n.p to robisz masz przycisk Prtsc Sysrq na gorze klawiatury nacistasz to potem wchodzisz n.p w painta i robisz wklej potem sobie wycinasz to co cie interesuje.Nastepnie zapisujesz ,wchodzisz n.p na http://img360.imageshack.us/ bierzesz przegladaj wybierasz odpowiedni plik i dajesz host in.Potem majac taki plik. po wgraniu sie usuwasz url czyli

a pili ma wygladac tak

na koncu dałem spacje bo by sie wstawił obrazek ale tam nie moze byc spacja.

poZdrawiam jak bedziesz miec jakies kłopoty zapraszam na gg.