>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - IV Edycja!

Status
Zamknięty.
M 0

maniek_kutno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kutno
Ok, ok. Wszyscy wiemy, że jesteś najlepszy i bardzo nam przykro, że nie wygrasz turnieju. Swoją drogą załośnie wygląda jak bardzo się boisz pojedynku z D910.

Gdzieś mam co wy wiecie bo nic tak naprawdę nie wiecie. Chodzi mi o samą organizację... robienie ligi na 15 osób po to tylko żeby sobie zagrać i......... nie miało to nic na celu....
bzdura !! Swoją drogą to Ty bardzo mało wiesz o naszych meczach z dawidekooooo, gram z nim w lidze od kilku miesięcy i różnie układały się nasze mecze, różne PL i TR jakie graliśmy.
Jeśli mówisz i wspominasz o żałosnym podejściu to luknij kto oddał walka i za co byłeś zganiony przez jednego z graczy.
Taka jest moja decyzja - rezygnuję nie z tego wzdlędu że się boję grać z dawidem, bo się nie boję i podejrzewam, że nie jeden jeszcze mecz przed nami.

Nie uważam się za najlepszego bo grałem z Grzegorz76, shadow1996 i wieloma innymi graczami, którzy są zdecydowanie lepsi aniżeli ja.
Udowodniłem jednak, podobnie jak i dawid w 1 fazie gry, że jesteśmy czołowymi postaciami tych rozgrywek i uważam, że specjalnie ustawiliście tak pary bym własnie z nim zagrał ???? jednak nie potraficie się do tego przyznać ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Kilka postów wyżej Ci się do tego przyznałem, a w następnym poście a ramach &quot;potwierdzenia&quot; przyznania się zrezygnowałem z udziału w turnieju, żebyś Ty mógł go sobie wygrać.
Ty jednak wolałeś oddać walkowera, twoja sprawa.
Z mojej strony temat zakończony.

M 0

maniek_kutno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kutno
off topic
mecze można przełożyć i zmienić termin a drabinki zmienić nie można... ciekawe
sam akceptowałeś regulamin...

taka mała dygresja, mam nadzieję że post nie zostanie usunięty...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Najpierw dojdź do finału, jeżeli do niego dojdziesz na pewno coś wymyślimy tak abyś mógł w nim uczestniczyć.
Terminy są luźne, na 1/8 jest 5 dni, ale naturalne, że jak się wyrobimy w 3 dni to nie będziemy czekać tylko będziemy grać dalej, prawda?
Wszystko jest kwestią uzgodnienia.

Ot, takie male przypomnienie tego co pisalem kilka postów wyżej..

d910 0

d910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę gracza Odisio o kontakt w sprawie rozegrania 1/4 Turnieju, gg; 2735974

d910 0

d910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgłaszam brak kontaktu z graczem Odisio, wysłałem do niego wiadomość pierwszego dnia terminu 1/4, lecz ten oto gracz nie odpisał do tej pory. Proszę o przyznanie walkowera na moją korzyść ze względu na niemożność skontaktowania się z przeciwnikiem.
Pozdrawiam

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, z uwagi na to że nie mam możliwości (ani nie miałem w ostatnich dniach) technicznych rozegrać z D910 pojedynku w konkursie oddaje mecz walkowerem.
Pozdrawiam i przepraszam

d910 0

d910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam 2 dni na rozegranie półfinału, a nawet nie wiem z kim mam grać...

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak już to 3 dni, a poza tym będzie można grać dzień, dwa dłużej jeśli się nie wyrobicie.

beny30 0

beny30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
W związku z tym, że mati zgłaszał do mnie iż beny nie ma czasu na rozegranie pojedynku, mati przechodzi dalej.
No niestety, ostatnio bardzo dużo pracuje i niestety nie mam zbytnio duzo czasu...Wczoraj mogłem dokończyć pojedynek, jednak przez burze padł mi net...a dzisiaj siedzie przed kompem bo moge grac, jednak matiego nie ma...
No nic trudno...życze powodzenia w dalszej fazie

S 0

sentinel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Może to nie czas i miejsce na to pytanie, ale jestem ciekaw. Czy planujecie rozegranie V edycji tego turnieju ? Do tej pory nie miałem szczęścia i inni byli ode mnie szybsi przy zapisać. A zagrałbym z wielką chęcią ????
Pozdrawiam

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Może to nie czas i miejsce na to pytanie, ale jestem ciekaw. Czy planujecie rozegranie V edycji tego turnieju ? Do tej pory nie miałem szczęścia i inni byli ode mnie szybsi przy zapisać. A zagrałbym z wielką chęcią ????
Pozdrawiam

Kolejna edycja być może się odbędzie, nastąpi to jednak najwcześniej po wakacjach.

M 0

maniek_kutno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kutno
Zatem wpiszcie mi walkower, ustawcie sobie tak by w finale grał moderator ????

post z 27 czerwca ????
gratuluje ???? moderator w finale szkoda, że w bukach tego zdarzenia nie było :jezora:

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No i super, właśnie nam o to chodziło ;)
Zadowolony ?
Zaczynasz się starać aby następna edycja odbyła się bez Ciebie.

M 0

maniek_kutno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kutno
tak zadowolony ????
michau jeśli mają być takie numery jak w tej edycji to nawet i lepiej
poprostu wyrażam swoje zdanie...pogratulowałem bo wiedziałem, że zasługujesz na ten finał ???? nie wiem czemu czujesz się urażony ?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
tak zadowolony ????
michau jeśli mają być takie numery jak w tej edycji to nawet i lepiej
poprostu wyrażam swoje zdanie...pogratulowałem bo wiedziałem, że zasługujesz na ten finał ???? nie wiem czemu czujesz się urażony ?

Twoje posty nie wnoszą nic do tematu, gratuluj na PW.

Ze swojej strony dziękuje wszystkim za udział w IV edycji turnieju. Myślę, że była ona jak najbardziej udana.. ;)

Pozdrawiam i do usłyszenia przy V Edycji, która mam nadzieję powstanie.. ;)

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
w nastepnej edycji tzreba z góry ustalic drabinkę a losowanie przeprowadzić na żywo:p

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
w nastepnej edycji tzreba z góry ustalic drabinkę a losowanie przeprowadzić na żywo:p

Tak, Najlepiej w Eurosporcie o 12. Komentować będą Jewtuch i Kruk, kazdy grubszy uczestnik ma przechlapane ????

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Co z nagrodami za turniej? Nie znalazłem żadnej informacji ????

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mail wysłany, ale pewnie będzie trzeba poczekać aż dopiszą nagrody...

Status
Zamknięty.