>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - Ekstraklasa i I Liga

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak było ustalone przez osoby, które mają prawo podejmować takie decyzje, było to podane do publicznej wiadomości i tyle na temat. Też wolałbym 1. ligę... powodzenia w następnych kolejkach;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Ale dlaczego wszystkie typy mam nieważne? Powinienem mieć chyba tylko dwa nieważne, a nie wszystkie.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Skoro w tej kolejce 5 typów z Ekstraklasy to czego w poście zakładającym temat jest maks 3 typy z Ekstraklasy? Wprowadziliście w błąd więc nie wiem co macie zamiar z tym zrobić

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Assitalia, każda ilość spotkań niezgodnych z regulaminem (w tym przypadku 5 z ekstra) = typy nieważne... Tak traktujemy to od 1.kolejki, chcesz, to sprawdz, bo przykładów nie jestem w stanie wrzucić z pow.tech...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
No niech będzie, ale trochę niepotrzebne było to ograniczenie w tej kolejce. 1 liga przecież normalnie grała, więc jaki to miało cel? Na dodatek tak jak pisze kapszti, pisało, że maksymalnie 3 typy z ekstraklasy, a dwie linijki niżej, że wszystkie pięć. Nie dziwię się więc, że tyle osób zrobiło błąd. No ale trudno, przynajmniej w moim przypadku. Nie mam zamiaru się kłócić. Bywa.. ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Czyli rozumiem, że jeśli moje typy zostały zakwalifikowane jako nieważne to nie mam tej kolejki doliczonej do tabeli ale też nie dostane ujemnych punktów?
Nie dostaniesz

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Chciałem właśnie dodać typy,bo później mnie nie będzie,a pierwsze spotkania już za niecałe 4 godziny(chciałem zagrać typ z 20:00)a tu psikus,bo Ladbrokes nie ma jeszcze spotkań 1 ligi....Wiecie może,o której oni się najczęściej odwieszają i dodają 1 Ligę do oferty?Bo chyba nie jutro? ????
Kanonier0392 / no niestety, zwykle się ociągają, trzeba czekać...

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Freebet za 7. kolejkę na koncie. Dzięki :spokodfhgfh:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Za 7, 8 i 9 kolejkę powinny być freebety dodane.

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chciał bym sie dowiedzieć czy w tej kolejce gramy tylko mecze z ekstraklasy??bo jak pewnie większość użytkowników zauważyła Ladbrokes nie podał oferty pierwszej ligii moje pytanie jest następujące gramy tylko mecze ekstraklasy czy czekamy kiedy łaskawie Ladbrokes doda ofertę

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Spora siara z tymi typami,bo właśnie 2 najciekawsze do typowania spotkania,uciekną za 30 minut przez to,że nie ma jeszcze oferty 1 Ligi:-|Można by dziś zrobić takie posunięcie jak w ost kolejce,kto chce,to może dziś typować wszystkie 5 z ekstraklasy tylko przez to,że jak na razie nie ma oferty na 1 ligę,ale pewnie braknie czasu,zanim ktoś się do tego ustosunkuje...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brooklynbounce +3 Punkty
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Jakąś aktualną tabelkę wrzucicie na dniach ??

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos otworzyc temat?