>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - Ekstraklasa i I Liga

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tak już nie możesz brać udziału z tego co wiem...
W ogólne klasyfikacji nie może już być sklasyfikowany, ale nagrody są co kolejkę więc chyba jeszcze może brać udział w konkursie.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
11. Aby być uwzględnionym w końcowej klasyfikacji należy oddać typy przynajmniej w 10 spośród 15 planowanych kolejek !!! Użytkownicy, którzy nie umieszczą w temacie konkursowym żadnych typów przez pierwszych sześć kolejek zostaną automatycznie usunięci z konkursu.
Wszystko jasne moim zdaniem, a cytat z regulaminu.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kapszti doskonale znalazł odpowiedni pkt regulaminu;)
sugerowałem zamknąć zapisy po 6.kolejce, żeby nie trzeba było pilnować tego, no ale...
Marcin-Odra, opóźnienia w nagrodach za 7-8.kolejkę leżą po stronie sponsora (czyt.weekendu majowego) ?

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli nie masz konta w Ladbrokes, a chcesz wziąć udział w konkursie załóż je teraz z poniższego linku (Tylko u nas 50PLN na darmowy zakład!!)
mógłby mi ktoś to jaśniej wytłumaczyć? czy to znaczy, że nic nie wpłacając dostaję 50zł?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Marcin-Odra, opóźnienia w nagrodach za 7-8.kolejkę leżą po stronie sponsora (czyt.weekendu majowego) ?
Wina leży po mojej stronie (czyt. weekend majowy), jutro przekażę listę Ladbrokes i myślę, że do końca tygodnia freebety otrzymacie.

G 35

gesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma ktos juz nagrody za 6.kolejke? bo u mnie pusto

G 35

gesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadza sie, nie doczytalem ze to ma byc freebet, waznosc dzis do 18. hehe szczescie ze sobie o tym przypomnialem ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem, czy ktoś sprawdzał, bo dopiero dziś odkryłem, że w jakiś niezrozumiały sposób wstawiły się tylko msca 1-19, ale nikt nic nie pisał, widocznie tabela jest zbędna..?
Sprawdźcie sobie, czy jesteście itd. jak coś to PW
Następna aktualizacja będzie po 11.kolejce, tzn. w czwartek lub piątek (jeśli kolejki 10-11. będą przez kogoś podliczone,bo nie będę miał takiej możliwości już do końca konkursu)...
Od 12.kolejki aktualizację będę robił co kolejkę, jeśli będzie spełniony powyższy warunek...
E; nagrody za kolejki 7-8. będą na kontach w przyszłym tygodniu...

chick3n 67

chick3n

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
W moich typach napisałem coś takiego :
Slask - Polonia Bytom typ HT/FT @4.50 chodziło mi o typ X/1 był to jedyny taki typ o kursie 4,50 w zestawieniu przepraszam za błąd.
Obserwator (M) ; ja tego nie poprawię ze względu na to, że piszesz w połowie meczu... Jeśli ktoś z pozostałych opiekunów Ci poprawi to spoko, ja teraz już nie...

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można typować 4 pozostałe mecze,które pozostały na ten weekend czy nie można??
Obserwator (M) ; 5 spotkań tylko, 4 i mniej = nieważne typy

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Ladbrokes coś nie kwapi się z dopisaniem freebet&#39;ów.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie doczytałem informacji w pierwszym poście 11 kolejki. Jeśli można zmienić to proszę jeden z nich podmienić na: Wisła Kraków vs Lech Poznań, typ: X/X @ 5,00. Drugiego niestety nie ma już na co zamienić bo dziś tylko cztery mecze. Jeśli poprawa w ogóle nie jest możliwa no to trudno, moja strata.

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
śmieszna sprawa.
Ktoś miał jakieś &#39;widzi mi się&#39; i nagle tylko Ekstraklasa.
Regulamin jasno mówi &#39;co i ile&#39;.
btw post otwierający temat 11. kolejki jest nie logiczny.

Anulujcie kolejkę, co tam ...
albo lepiej, zakończmy konkurs.
Kanonier0392 / Tylko ekstraklasa, ponieważ gdybym nie założył tematu na tę kolejkę, zostałyby cztery serie gier w ekstraklasie. A do rozegrania pięć kolejek konkursowych. Bukmacher do późna nie podał kursów na I ligę, stąd takie posunięcie. Informacja podana dużymi, czerwonymi literami w pierwszym poście, nie wiem co może być niejasne.