>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - Ekstraklasa i I Liga

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Z tego co sie orientuje to nie ma tego w regulaminie nic wspomnianego, dlatego troche jest to irytujace, mozna by napisac cos o tych nagrodach, jaki obrot, czy to freebet etc. :&gt; I prosilbym ejszce administratora o szczegolowe info na temat tego freebeta. dziekuje ;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tabela już jest w odpowiednim temacie !
Sorry za formę itd, ale lepszy rydz niż nic:wink:

Możliwe, że &quot;wkradli&quot; się &quot;konkursowiczę&quot;, sprawdzę i ew.ich usunę.

Sprawdźcie, czy wszyscy jesteście w tabeli ?
Czy zgadza się Wam ilość kolejek, w których typowaliście, bo możliwe, że kogoś gdzieś przeoczyłem ?
Czy zgadza się Wam ilość punktów ?

Wszelkie zauważone błędy zgłaszajcie do mnie na PW. Będę poprawiał na bieżąco.

hama 11

hama

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Jeśli można w takiej formie zawsze to było by fajnie bo łatwo jest się odszukać przez opcję ctrl+f ????
Obserwator (M) / Tabela będzie właśnie w takiej formie, oczywiście jeśli ja będę ją przygotowywał...

Z 4,3K
Reaction score
0
Punkty
0
Moje pytanie brzmi czy moge sie zapisac do konkursu.przeciesz biora wnim udzial ludzie ktorzy maja mniejsza aktywnosc niz ja,mozna to latwo sprawdzic.Oczekuje odpowiedzi i argumentacji

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Moje pytanie brzmi czy moge sie zapisac do konkursu.przeciesz biora wnim udzial ludzie ktorzy maja mniejsza aktywnosc niz ja,mozna to latwo sprawdzic.Oczekuje odpowiedzi i argumentacji
Kolego przestań robić zamieszanie, udawać, że nie wiesz o co chodzi. Na tym koncie (pod tym nickiem) zacząłeś coś niby wnosić na forum. Chociaż zanim coś zacząłeś pisać to najpierw zostałeś usunięty z zapisów w kilku konkursach.
Ale co także istotne Twoje wcześniejsze konto to same konkursy! Myślisz, że założysz nowe konto, napiszesz kilka postów i już jest ok? Zostań na jednym koncie i rób coś sensownego na forum to nie będziesz musiał kombinować.
Wiesz jak to działa? Najpierw działasz merytorycznie na forum a później możesz spokojnie zapisywać się do konkursów.

100icki 14

100icki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Maz.
Witam
Pozwolę sobie wkleić maila którego wysłałem do Ladbrokes.com
&quot; Witam Na moim koncie miałem do wykorzystania freebet o wartości 75pln. Zagrałem zakład over 5 goli w meczu NHL New York Islanders - New Jersey Devils. Wynik meczu 2-3. Rozumiem że nie wygrałem ale (co jest logiczne) nie przegrałem - więc dlaczego nie mam środków na moim koncie ?
pozdrawiam
R... W...
100icki &quot;
I moje pytanie:
czy ja mam racje że ten freebet powinien być dopisany ponownie do mojego konta ?
pozdrawiam

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
100icki, zapewne potraktują to tak, że nie wygrałeś nic, więc masz 0zl...
Napisz, co Ci odpiszą, przyda się innym na przyszłość, ażeby wg uznania unikać zakładów z możliwym zwrotem...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam
Pozwolę sobie wkleić maila którego wysłałem do Ladbrokes.com
&quot;Witam Na moim koncie miałem do wykorzystania freebet o wartości 75pln. Zagrałem zakład over 5 goli w meczu NHL New York Islanders - New Jersey Devils. Wynik meczu 2-3. Rozumiem że nie wygrałem ale (co jest logiczne) nie przegrałem - więc dlaczego nie mam środków na moim koncie ?
pozdrawiam
R... W...
100icki &quot;
I moje pytanie:
czy ja mam racje że ten freebet powinien być dopisany ponownie do mojego konta ?
pozdrawiam
100icki, zapewne potraktują to tak, że nie wygrałeś nic, więc masz 0zl...
Napisz, co Ci odpiszą, przyda się innym na przyszłość, ażeby wg uznania unikać zakładów z możliwym zwrotem...

To nie miejsce na takie dyskusje... ale rozwieję Wasze wątpliwości.
Freebety od zawsze działały na takiej samej zasadzie.
Jest to jednorazowa możliwość obstawienia zdarzenia z oferty bukmachera.
Wygrywasz - otrzymujesz czysty zysk bądź całą wygraną (w zależności od zasad). Przegrywasz - zwrot stawki BĄDŹ brak konsekwencji (jeśli grałeś za środki przyznane przez buka).
Nie wiem jak w takiej sytuacji można było pomyśleć, że nastąpi zwrot... freebeta. Takie bonusy zawsze wykorzystuje się na zdarzenia, w których nie ma możliwości zwrotu bo zwyczajnie się to nie opłaca.

Pozdrawiam i proszę nie kontynuować tego tematu

100icki 14

100icki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Maz.
To nie miejsce na takie dyskusje... ale rozwieję Wasze wątpliwości. Freebety od zawsze działały na takiej samej zasadzie. Jest to jednorazowa możliwość obstawienia zdarzenia z oferty bukmachera. Wygrywasz - otrzymujesz czysty zysk bądź całą wygraną (w zależności od zasad). Przegrywasz - zwrot stawki BĄDŹ brak konsekwencji (jeśli grałeś za środki przyznane przez buka). Nie wiem jak w takiej sytuacji można było pomyśleć, że nastąpi zwrot... freebeta. Takie bonusy zawsze wykorzystuje się na zdarzenia, w których nie ma możliwości zwrotu bo zwyczajnie się to nie opłaca. Pozdrawiam i proszę nie kontynuować tego tematu
Pozwolę sobie nie zastosować się do prośby moderatora ????
mail z Ladbrokes.com:
&quot;Szanowny Panie,
Blad w rozliczeniu zakladu zostanie skorygowany na Pana koncie uzytkownika. Przeprasamy za niedogodnosci.
Z wyrazami szacunku
Paulina Polish Desk Dzial obslugi klienta Ladbrokes&quot;
Obserwator (M) ; czyli jednak warto było się upomnieć...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
5.Kolejka podliczona, tabela po 5.kolejce wstawiona:cool: :razz:
Ew.błędy zgłaszać poprzez PW.
I mała uwaga ode mnie, po jakiego grzyba niektórzy się zgłaszają skoro nie podają typów ? Marnujecie tylko miejsce w tabeli, bo muszę Was uwzględniać...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Za 3 i 4 kolejki freebety zostały tydzień temu dodane.
Zobacz w zakładce darmowe zakłady.

100icki 14

100icki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Maz.
Witam
Czy można tak typować ? ????
Hit kolejki: Korona Kielce - Wisła Kraków
Wynik: 0-0
Strzelec bramki: np malecki
pozdrawiam
Kanonier0392 / nie można, skoro 0:0 to brak strzelca.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Czy nie powinno sie aby wprowadzic limitu kursu?
Przeciez niektorzy robia sobie po prostu jaja, w hicie kolejki typują na zwyciestwo gosci, a w typie konkursowym graja np. na X, może coś wejdzie.... Czy to wogole jest dopuszczalne?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Czy nie powinno sie aby wprowadzic limitu kursu?
Przeciez niektorzy robia sobie po prostu jaja, w hicie kolejki typują na zwyciestwo gosci, a w typie konkursowym graja np. na X, może coś wejdzie.... Czy to wogole jest dopuszczalne?
Niestety jest dopuszczalne i tak praktycznie dużo osób gra na farta kursy po 25 czy 7. I co wejdzie to wejdzie.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Niestety jest dopuszczalne i tak praktycznie dużo osób gra na farta kursy po 25 czy 7. I co wejdzie to wejdzie.
Eh.. Rozumiem ze nie majac wielkich umiejetnosci typerskich niektorzy graja kursy over 10 liczac ze moze sie uda. Jednak jesli ktos gra w extra typie, tak jak dziś na Wisłe, a w swoich typach w tym samym meczu stawia remis czy zwycięstwo korony ???? powinno to być jakos uwzglednione w regulaminie tak aby od nastepnej kolejki nie mozna bylo tak grac