>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - Champions League Bet-at-home

haftus 140

haftus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dzięki wielkie. Znów zostałem usunięty z konkursu, mimo że ciągle dodaje kupony do swoejgo tematu i kiedy tylko mam czas &quot;klepię&quot; analizy.
Kpiny !

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Mazowiecki
Jak dla mnie to chodzi o kursy 1,4 w każdym zdarzeniu, a nie tylko w AKO. Jeśli więc ktoś poda typy z kursem poniżej 1,4 tzn. że łamie regulamin. Tak mi się wydaje, bo jak na jedno zdarzenie kurs 1,4 to na jedno, a nie jest nic napisane, że AKO kuponu nie może być poniżej 1,4 ;)
No ja tak samo to zrozumiałem, ale widząc, że dużo użytkowników daje kursy mniejsze niż regulaminowe, wolałem się zapytać. Czekam jeszcze na oficjalne potwierdzenie od któregoś z opiekunów konkursu.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Jeżeli w kuponie nie siądzie jedno zdarzenie to liczymy -100, czy po prostu mnożymy te co siadły? ????

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wychodziłem i śpiesząc się podałem kurs poniżej 1.40. Mój błąd, ale myślę, że ten kurs nie powinien być po prostu uwzględniony. Zadecydują oczywiście organizatorzy. Za niedopatrzenie przepraszam.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli w kuponie nie siądzie jedno zdarzenie to liczymy -100, czy po prostu mnożymy te co siadły?
⛔100, polecam po raz kolejny przejrzenie Basket Cup, tam zasady w większości były identyczne, to zobaczycie co z czym się je;)

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Podliczać na bieżąco czy mogę wszystko w niedziele machnąć na raz ?

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ja właśnie o niedzieli. Czego mają wszystkie typy być podliczone do godziny 22? Jak ja np. będę chciał zagrać sobie jakieś spotkanie o 21 albo 22 i jak podliczę od razu po nim czyli koło północy to coś się stanie?... Uważam, że można by zmienić regulamin, że podliczać można do rana do którejś tam godziny.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Osoby, które podają typy z kursem poniżej 1.40 mają rozliczyć kupon po -100j
@Lancev
Podliczaj na bieżąco
@kapszti
W niedziele dobiega końca rywalizacja. W tym dniu pojawią się nowe pary i od poniedziałku startujemy z kolejną fazą.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
benek_27 +11 Punkty (Dzięki za pomoc ;))
haftus 140

haftus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dzięki wielkie. Znów zostałem usunięty z konkursu, mimo że ciągle dodaje kupony do swoejgo tematu i kiedy tylko mam czas &quot;klepię&quot; analizy.

Kpiny !

Widzę, że nawet nie chce sie wam wytłumaczyć całej sytuacji! Gartuluje organizacji :/

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prosze osobe odpowiedzialna za konkurs aby pierwszy kupon rozliczyla mi na minus, Pomylilem sobie ze wczesniejsza edycja gdize to mzona bylo dawac ponizej 1,40 Przepraszam za niedogodnosci

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wszystkie typy mi wchodzą, a przez małe niedopatrzenie mam mieć -100pkt? :zoltakartka:
Jest w regulaminie? No to o co Ci chodzi... Ja nie wiem czy to tak ciężko przeczytać regulamin i go zrozumieć

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Jest w regulaminie? No to o co Ci chodzi... Ja nie wiem czy to tak ciężko przeczytać regulamin i go zrozumieć

Tym bardziej, że przecież zapisując się w odpowiednim temacie do konkursu każdy pisał, że zapoznał się z regulaminem i go akceptuje :jezora:

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Czego do następnej rundy przejdzie 6 LL losowo wybranych?
Nie lepiej dać 6 graczy z najlepszym wynikiem jako LL?