shamoth
Użytkownik
Dzięki za możliwość udziału w jednym z najlepszych konkursów w jakich brałem udział. GRATULACJE ZWYCIĘZCOM.
1.Za ostatnią kolejkę będą wysłane na pewno wraz z końcowa listą nagrodzonych,pewnie jutro,bo już praktycznie każdy podał daneChciałem jeszcze spytać kiedy będą wysłane nagrody za ostatnią kolejkę i czy to też są freebety? Jak na koncie będzie widać kiedy to doszło? Czy ten freebet na kwotę 100PLN za wygranie kolejki to trzeba wykorzystać na raz? Czy można jakby to porozdzielać na np dwa kupony po 50PLN? I jaki jest minimalny kurs przy tym freebecie do zagrania?
A ja myślę, że na cześć decyzji o powrocie orzełka trzeba uhonorować Grzegorzów :to proponuje zrobic to w ten sposob by kazdy podal jedną liczbe i sprawe trzech freebetów roztrzygnelo by losowanie totolotka. Byłoby ciekawie.
To on jeszcze bana nie dostał ? tzn. czarna lista konkursowa... No bez jaj panowie Moderatorzy i Administracja. Z resztą Marcin pisał chyba w dziale administracja, że jak coś wygra to i tak nie dostanie...Lista już prawie pełna... czekamy na Johnny'ego Gangste?
sprawa grubsza niż Wam się wydajeLista już prawie pełna... czekamy na Johnny'ego Gangste? Zalogował się ostatni raz 19 listopada... Po drugie z tego co pisałeś Konrad, jest podejrzenie o Mulikonto?