>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - Angielska piłka w najlepszym wydaniu IV

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
jedno PW w zupełności wystarczy ????
ile czasu trwa księgowanie freebeta ?
zbiorę od pozostałych osób i prześlę od razu do Marcina a on przekaże je odpowiednim osobom.
Przekażę, jeszcze razy dane z II kolejki bo były jakieś kłopoty i się gdzieś zapodziały. Tak więc freebety za II i III kolejkę powinny zostać razem dopisane do Waszych kont. Kiedy ? Zależy kiedy Citizens i nbd doślą swoje loginy ;)

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
jeśli można to proszę o dopisanie buka w moim poście w 5kolejce

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
No to dane za 2 i 3 kolejkę oddałem już do Marcina.
Wieczorem postaramy się ogarnąć 4 kolejkę, zrobię TOP 25 a jutro pewnie uaktualnię tabelę ogólną

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
zamuliliście trochę konkurs i z kolejki na kolejkę co raz mniej osób bierze w nim udział
proponuje dodać temat :lista zwycięzców tak jak jest to w konkursie La Liga organizowanym(?) przez Ramzesa i Kapsztiego

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
zamuliliście trochę konkurs i z kolejki na kolejkę co raz mniej osób bierze w nim udział
normalne. wiadomo, że na początku będzie więcej osób typować a im dalej w las to mniej będzie
proponuje dodać temat :lista zwycięzców tak jak jest to w konkursie La Liga
ale po co ? przecież wrzucam tabele za poszczególne kolejki więc to jest taka lista zwycięzców. dziś podliczę 5 kolejkę i konkurs będzie na bieżąco. szczerze to nie wiem ocb

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
kiedy free bety dopiszą za 3 kolejkę, bo niedługo &quot;ważność&quot; konta się kończy w WH i bedzie lipa %-)

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy free bety dopiszą za 3 kolejkę, bo niedługo &quot;ważność&quot; konta się kończy w WH i bedzie lipa %-)
Jak ci ważność konta się kończy ? Mają na dopisanie 7 dni roboczych lecz jak po tych dniach nie dostaniesz możesz do nich napisać na czacie i ci wszystko wyjaśniają. A ważność freebetu traci ważność miesiąc jak dobrze kojarzę od dopisania nagrody więc spokojnie. Musisz już tą kwestię z WH wyjaśniać bo ci adminowie z forum nie pomogą jak listę wysłali. Pozdrawiam ????

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
W celu otrzymania nagrody gracz musi aktywne konto! Oznacza to, iż w ciągu ostatnich 40 dni musiał dokonać minimum 1 depozytu o dowolnej wartości!

to miałem na myśli ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
W celu otrzymania nagrody gracz musi aktywne konto! Oznacza to, iż w ciągu ostatnich 40 dni musiał dokonać minimum 1 depozytu o dowolnej wartości! to miałem na myśli
To dotyczy tylko okresu do zakończenia kolejki, a nie dopisania nagrody.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
o_losie +3 Punkty (!)
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Jakbyście pytali o freebety za 4 kolejkę to od razu uprzedzę, że jedna osoba się ociąga jeszcze z dosłaniem loginu. Wysłałem mu PW przed chwilą to może się ogarnie i dośle szybko.
Swoją drogą od nas oczekujecie wszystkiego na już, a jak widzicie ciężko czasem 3 loginy zebrać. ( oczywiście nie wrzucam tu wszystkich do jednego worka) ale to już 2 czy 3 sytuacja w tej edycji.

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
daj zapis, ze są 3 dni od ogłoszenia wyników na podesłanie loginów i tyle :cool:

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
następni z listy chętnie przygarną bonusy %-)
no ciekawe ???? /Konrad

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
normalne. wiadomo, że na początku będzie więcej osób typować a im dalej w las to mniej będzie

ale po co ? przecież wrzucam tabele za poszczególne kolejki więc to jest taka lista zwycięzców. dziś podliczę 5 kolejkę i konkurs będzie na bieżąco. szczerze to nie wiem ocb
dobra nie chce mi się kłócić ale fajnie się tłumaczysz im dalej w las tym mniej osób a po co tamten temat żeby być na bieżąco 6kolejka za pasem a wy dopiero ogarnialiście początkowe po prostu jak ktoś nie ma czasu albo się nie wyrabia to można to bezpośrednio napisać a nie słodko pisać że wszystko spoko itd
a taki temat co jest w konkursie La Liga sprawia że konkurs jest przejrzysty a nie wszystko na kupe ...