>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niejasności, niezgodności...

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Miałbym do wszystkich uczestniczących prośbę. Numerujcie swoje typy. Jeśli podajecie typy na noc( przykładowo 1. 2.), a później na ten sam dzień na wieczór to numerujcie kolejnymi cyframi( przykładowo 3. 4. 5.) . Mi to bardzo pomaga przy tworzeniu tabeli.

Z góry dzięki.;)

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko z poprzedniego weekendu podliczone. Sprawdźcie czy nie ma żadnych błędów, bo ilość typów jest spora i zawsze może się coś trafić. Ewentualne błędy zgłaszajcie tutaj.
Przyłączam się do prośby sumady90. Możecie wrzucać typy w kilku postach (wiadomo jak to jest czasami z ofertą na kolejne spotkania), ale numerujcie wtedy swoje typy. Łatwiej jest mi znajdywać takie posty i łączyć ;)
Kolejna rzecz.
Nie używajcie dziwnych czcionek i tym podobnych rzeczy (pogrubienie ok ;)). Jeżeli ktoś podliczał kiedyś takie rzeczy będzie wiedział dlaczego.
I ostatnia rzecz.
Zwracajcie uwagę na:
- bukmacherów, z których bierzemy kursy w konkursie
- minimalny kurs, który wynosi 1.40
- rodzaje typów, które wykorzystujemy w konkursie
- godziny i dni spotkań, przy każdym dniu specjalnie wypisuję godzinę i czy jest to I czy II mecz

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Daliście mi +250 punktów zamiast -250 punktów.
Szkoda, przez chwilę myślałem, że tak dobrze mi idzie :cool:
s/ Sorry Assitalia, zmieniłem. Z kolejną tabelą wszystko będzie jak należy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +7 Punkty (Dzięki za wyłapanie. Nie wszyscy by się przyznali ;))
maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Co do minimalnego kursu to w regulaminie jest zapis, że nie będzie on brany pod uwagę do generalki a nie, że można typować poniżej tego kursu. To jak w końcu jest?

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Co do minimalnego kursu to w regulaminie jest zapis, że nie będzie on brany pod uwagę do generalki a nie, że można typować poniżej tego kursu. To jak w końcu jest?

Minimalny kurs, to minimalny kurs.

W poprzednich edycjach regulamin (jeżeli chodzi akurat o ten punkt) był skonstruowany identycznie i nigdy nie było z tym problemu.

Minimalny kurs wynosi 1.40.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Poprzedni weekend podliczony.
Wszelkie błędy (jeżeli takie się pojawią) zgłaszać tutaj albo ewentualnie na PW.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, będzie tabelka po 4 kolejce czy od razu 4 i 5 ;)

Wszystkie typy miałem podliczyć już wczoraj, ale mi nie wyszło. Dzisiaj będzie dokończone i podejrzewam, że tabelka się pojawi ;)
S/ Będzie podliczone, będzie tabelka ;)

march100 86

march100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mam pytanie odnośnie mojego sobotniego typu Kuba - Iran. W chwili kiedy zaczałem pisac post i analizować dane spotkania na sobote z LŚ kurs w bet365 wynosił 2.00, ale kiedy po kilkunastu minutach zaakceptowałem post zobaczyłem na stronie bet365, że kurs ten spadł. Dodam, że w chwili akceptacji postu, kurs ten spadł do 1.75 (info ze strony oddsportal.com). Dlatego, jesli są takie wskazania to proszę o poprawienie wspomnianego kursu.

Redwitz // Poprawiam do 1.75.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +7 Punkty (za sprawiedliwość :))
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę się zmieniło jeżeli chodzi o daty i godziny rozgrywania spotkań pomiędzy Argentyną a Francją.
Typujemy jednak tak jak było przewidziane na początku.
I mecz wpisujemy w temacie sobotnim, a typy na II mecz podajemy w temacie niedzielnym.
Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe. W razie problemów piszcie tutaj albo na PW ;)

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Trochę się zmieniło jeżeli chodzi o daty i godziny rozgrywania spotkań pomiędzy Argentyną a Francją.
Typujemy jednak tak jak było przewidziane na początku.
I mecz wpisujemy w temacie sobotnim, a typy na II mecz podajemy w temacie niedzielnym.
Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe. W razie problemów piszcie tutaj albo na PW ;)
Dobra, a jeśli typ na ten mecz podałem wcześniej to on dalej się liczy? Chodzi mi o sytuacje, że w Williamhillu była data na 1:00 w nocy dzisiaj i na ten mecz oddawałem typ

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, a jeśli typ na ten mecz podałem wcześniej to on dalej się liczy? Chodzi mi o sytuacje, że w Williamhillu była data na 1:00 w nocy dzisiaj i na ten mecz oddawałem typ

Tak, liczy się normalnie.