>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, problemy, sugestie...

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Sorry, że tak ciągle tu piszę co może być trochę upierdliwe, ale jak będzie liczone jak ktoś trafi 8 drużyn w pierwszej &quot;10&quot; w konkursie drużynowym, jeżeli startuje tylko 8 zespołów?

Tak to bedzie wliczane... taki mały &quot;prezencik&quot;

pozdro ;-)

M 0

matrix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jest małe zastrzeżenie dla osób, które w sztafecie biathlonowej typują pierwszą 10. W regulaminie dokładnie pisze że sztafety pań i panów w biathlonie typujemy od miejsca 1 do 8. Prosze o dostosowanie się do tego.

kylo1910 0

kylo1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szwedu w 28.02.2007. Lahti (FIN) - bieg indywidualny kobiet napisał po czasie.

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
zaszkins typ na 01.03.2007. Lahti (FIN) - bieg indywidualny mężczyzn podał po czasie.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
na prawdę? cały dzien nie działał mi net więc tylko jak zadziałał to szybko wpisałem typy i wysłałem.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Lepiej sie ciesz ze ci nie dałem ci ostrzenia bo wspominałem wczesniej o tym.Jeszcze z cynizmem odp.Co mnie obchodzi twój net ,kazdy ma rowne szanse.Ale widac ze jak nawet nie wiesz o tkórej sa zawody :przeklina:

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
nie interesuje sie biathlonem więc mam prawo nie wiedziec, o tkórej są zawody ale myslę, ze więcj nie bedzie takich problemów. Majwyżej założe wcześnie temat i już. Sory za &quot;zamieszanie&quot;. Proponuje pisac, tak jak ja to dzis napisałem, o której są zawody żeby każdy wiedział. :wowsdf:

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Ale czemu nikt nie usunął postu szwedu i zaszkinsa jak zostały puszczone po czasie. Przecież mogli sobie sprawdzić wyniki. Proszę o ich natychmiastowe usunięcie.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Miki wez sie uspokuj ,bo napisałes dwa takie same posty.Jestes jakims konfidentem,chyba sie sam interesuje biathlonem i wiem kiedy sie zaczeło.

Po drugie sprint zostanie usuniety ,bo najpierw Rooni potem Matrix niestety nie sa juz modami.Chyba ze ktos ma troche czasu i bedzie chciał pomóc.Bo ja nie mam czasu podliczac wszystkich zawodów pan i panów.

poZdrawiam

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Napiszę ci uzasadnienie. Bieg indywidualny kobiet zaczynał się 28 lutego o godzinie 13:15, a szwedu puścił post o 23:05. Bieg indywidualny mężczyzn zaczynał się 1 marca o 13:15 a zaszkins podał typ o 15:34. Poza tym zaszkins źle podał godzinę rozpoczęcia dzisiejszego sprintu kobiet (podał 15:15, bo tak jest na stronie, ale to jest podane według czasu obowiązującego w Finlandii, czyli wyścig zaczął się o 14:15) i przez to szwedu swój typ oddał o 14:31. Nie mówię już o MAzaqu, który wogóle nie patrzył na godzinę podaną przez zaszkinsa i swój typ podał 17:45. Za nim kogoś obrazisz od konfidentów to się upewnij, a nie bezpodstawnie rzucasz oszczerstwami. I proszę cię usuń te posty, bo pomyślę, że wspierasz tych użytkowników.

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Dobra teraz ogłaszam że jak ktos poda typy po czasie to dostanie ostrzezenie.Może to was troche przestrzeże ,abyscie jednak troche sie przyłozyli i sprawdzili o której sa zawody.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
własnie, co to miało znaczyć? Brakuje modów do podliczania? to niech sie wezmą do roboty. Byscie chociaz nie kasowali naszego nardowego sportu. Tym bardziej ze trafiłem idealnie podium, i 7 w 10. Niech to zostanie zwrócone. Bez jaj

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ja mam tak samo jak zaszkins... z tego co pamietam to trafiłem całe podium, a reszty nie pamietam, ale niech ktos wytłumaczy to....

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Brakuje modów do podliczania? to niech sie wezmą do roboty.

Jak jestes taki chętny to moze podliczysz wszystkie konkursy? fcbialas ma aktualnie mało czasu i dlatego ze jest sam w tym dziale to nie ma szans zdąrzyc. kilku modow odeszlo i sie troche konkurs zsypal

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
ty zawsze mówisz ze masz duzo czasu to byc coś tu ruszył. Mogę podliczyc jak zwrócicie dzisiejsze skoki.