OK z tym cytowaniem to moze i prawda :jezora:
Co do wyniku meczu Boston to nie chcialem nic nikomu udowadniac. Dalem po prostu przyklad i tyle. To nie jest dzial do podawania meczy jak sam wiesz wiec nic tu nie typowalem tylko niechcacy tu zajrzalem i cos se nabazgralem. Po prostu chcialem napisac ze Boston w serii z Baltimore wedlug mnie wygra wszystkie mecze i pociagnie nawet dluzej z tym winning streak. Jeszcze jedna sprawa to z tym jasnym winikiem to juz raz Ci przypomnialem mecz TB-Toronto. Juz planowalem na co to postawic wygrana kase i prosze bardzo z 0:8 na 10:9 wiec wiesz
MLB to
MLB wsystko sie moze zdarzyc

nawet takiej ekipie jak Boston. Przedwczoraj wygrywali chyba 4;2 czy cos w tym stylu i niby taki kozak Papelbon a zrobil se niemila sytuacje bo w ostatnim inningu mial full bases i 0autow a jednak z tego wyszedl obronna reka.
Jak widzisz nie chce tu nic udowadniac tylko po prostu napisalem se cos tako z braku czasu i z zadowolenia ze moja kontra wpada. Po porazce Seattle musialem na czyms sie odegrac i Boston z KC uratowali mi ass ;D.
Co do kursu 1.50 to nie jest to kurs na progresje jak najbardziej. Ale o jakiej progresji mowic jak Boston zakonczyl serie 5L dzien wczesniej

. Wogole na Boston nie gra sie progresji, chyba ze na ich porazki tak samo jak NYY,Dodgersow i Boston. Kursy sa zbyt mocno zanizane na nich tak samo jak w przypadku GReinke kiedy rzuca. Co moze zrobic sam Greinke jak nie ma wsparcia z ataku i przegrywaja 0:1 albo 0:2. Wiec o jakiejkolwiek progresji na Boston nie ma mowy. Ja sam zagralem na nich raz jak grali przeciwko Texasowi i po obejrzeniu calego spotkania wiedzialem ze ciezko bedzie im cos ugrac u Rangersow ale jesli patrzysz na staty to Boston u siebie po prostu nie przegrywa z ekipami typu Baltimore i przy serii 5L, 2zw straty do NYY i powrotu do domu po sweepie w Texasie musieli sie obdudzic jesli chca sie liczyc w walce o Playoffy. Maja bardzo ciezka dywizje bo i TB zaczyna sie wlaczac w walce o pierwsze miejsce.
Ogolnie wracajac do tego typu na Boston to w sumie moglem nic nie pisac w trakcie meczu bo sam nie lubie jak wchozde czasami na tematy np. w VIPach i kolesie przegrywaja
kupony to pod spodem pisza ze odegrali sie na
LIVE albo puscili kontre i im weszla i daja screeny. Jakbym mial swoj temat to napewno bym tak nie robil ???? . Zakladalem juz chyba trzy razy ale jakos gra na forum mi nie wychodzi ;p. Po dwoch trzech dniach byl juz taki minus ze daj spokoj

.
Jeszcze jedna rzecz to chcialbym sie zapytac co myslisz o takim systemie grania jak granie singli i handicapow(stawka na single dwa albo trzy razy wieksza niz na handi), z tego ulozyc pare dubli, z jeden systemik i potem wszystkie lepsze mecze za minimalna stawke na jednym kuponie. Ostatnio zaczalem tak grac i wedlug mnie
najlepszy system jak dotad gralem i najlepsze zyski. Troche duzo puszczania ale nawet jak strzaszna lipa to daleko na minus nie zejdziesz

.
Co do grania porgresji na porazki NYY to jak najbardziej. Kursy przeciwko nim pratycznie nei spadaja ponizej 2.50 a wiec przy 5W z rzedu Yankesoow mozna zaczynac

. Oczywiscie moze duzo nie wygrasz ale zawsze bedzie plus. Druga sprawa to trzeba miec troche kasy w razie kilku zwyciestw wiecej ze strony NewYY. Pozdrawiam