>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, opinie i dyskusja na temat forumowych turniejów.

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorry if you received any incorrect info, but after confirming with the technician he said it will be within 48 hours.
wiec to jest info z czatu....wiec byla podana zla informacja nie wciągu 24 h a 48h

B 0

bobson96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja do nich wcześniej na ogólnym pisałem z fona z jakimś typem, no ale za bardzo kumaty to nie był. Po pół godzinnej rozmowie stwierdził, że nie wie o co chodzi i że takimi sprawami zajmuje się specjalny dział..

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to Pani na ang czacie po podaniu jej id turnieju dowiedziala sie wszystkiego i udziela mi takiej informacji

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie to osobiscie troche smieszne dzielenie puli po turnieju...gdyz pula powinna byc dodana odrazu i nie bylo by problemow...pozatym kazdy by wiedzial wtedy ile moze zgarnac za dane miejsce

R 0

ryf1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Kolego , a co do przelewów 24 w betsafe .
ja mam konto ING , i tu jest problem na sobotę przelewy do 15:00, a w niedziele i święta bank nie czynny ????
dlatego jak wyżej napisałem wolę kupic kilka kart Paysafecard na zapas i mam problem z głowy :grin: pozdrawiam

ok, ale ta czerwona kartka to chyba dla ING, bo to raczej ich system nie pozwala na przelewy w weekendy...

Opcja z Paysafcard interesująca.

B 0

bobson96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To w końcu tylko na pierwsza piatke bedzie podzial, czy na wiecej osób. Jak to jest w końcu?

D 0

dzonypl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Informacji niestety nie ma żadnej ????
Na przyszły raz na pewno można po prostu dodać do puli od razu &quot;dodatkowe $&quot;

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
48 h od zakonczenia turnieju czyli maja czas do dzis do ok.21:00...na betsafe jak cos dodaja to przewaznie do godz.18:00

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A może ktoś z Adminów ma bliższe infotmacje na ten temat?
Ja czekam od wczoraj na odpowiedź od nich. O freebety nie pytałem, one ostatnim razem zostały dopisane do 48h i myślę, że tym razem będzie podobnie.
Głównie czekam na odpowiedź odnośnie puli 500 euro.
Jak ją otrzymam to na pewno podzielę się informacjami w tym temacie.

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
info z suportu....w sprawie freebetow
Uprzejmie informujemy, iż wypłaty z turnieju o który pytał na czacie na żywo powinny zostać wypłacone w dniu jutrzejszym. Prosimy o cierpliowść