>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niezgodności...

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Widzę, że problem jest z rozliczeniem meczu VSV II - Salzburg. Według oficjalnej strony gości mecz zakończył się zwycięstwem gospodarzy 3:0.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Widzę, że problem jest z rozliczeniem meczu VSV II - Salzburg. Według oficjalnej strony gości mecz zakończył się zwycięstwem gospodarzy 3:0.

Daj linka ,szukałem wszędzie na forach klubów na oficjalnych również.Looknę jeszcze raz na oficjalną VSV .

Pietaszek thx za linka,grupy E i F podliczone wraz z tabelką na półmetku .Pozdrawiam fox71.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
nikifor kiedy pojawi się tabela grupy D? Tylko w Twoich grupach nie ma żadnych tabel. No chyba, że ja jestem ślepy..

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
nikifor kiedy pojawi się tabela grupy D? Tylko w Twoich grupach nie ma żadnych tabel. No chyba, że ja jestem ślepy..
Nie tylko w &quot;jego&quot; grupach nie ma/nie było tabel. Takiej nie możemy się doczekać także w Grupie H ????
Więc nie bądź taki powierzchowny;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
adqs, jutro z rana, a może i jeszcze dzisiaj późnym wieczorem się pojawi tabela grupy H ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Post pod postem, ale tabela grupy H zrobiona ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adqs +2 Punkty (Dzięki za tabelkę! Post wcześniej nie był zarzutem do Ciebie, tylko zarzutem do zarzutu Assitalii ;))
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sporządziłem prowizoryczne tabelki dla grup A i B. Poprawie je jutro zarówno wizualnie jak i merytorycznie (AKO + TT). Wszelkie błędy proszę zgłaszać na PW.
Dodatkowa informacja to fakt dyskwalifikacji użytkownika Borussia
Pozdrawiam

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
9 kolejka grup E i F podliczona ,tabela zaktualizowana,w razie niejasności proszę o PW.

10 kolejka 28 grudnia.

WESOŁYCH ŚWIĄT.