>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/ Niezgodności

Status
Zamknięty.
R 0

robinmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja sie zarejestrowalem , tylko problem w tym ze niektorym sie nie udalo wlasnie dlatego ze organizacja byla fatalna ⛔⛔⛔⛔⛔

1 4

1piotrek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tez zazylem ale co z tego ???? podejrzewam ze haslo na 3 minuty podane przed to i tak ludzi na styk by bylo

mic1984 356

mic1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepa
Ja pierdziele. Wam to dogodzić :/ Ja zdążyłbym się zarejestrować i wyrejestrować 10 razy, a Wy nie daliście rady się raz zarejestrować. Nie narzekajcie na organizatorów bo chcieli dobrze, a że Wy odpalacie softa i forum 20:29:50 to już nie moja wina, ciotki :p
Przepraszam Cię bardzo ale ja mając neo 4MB i otwrty soft od 20:20 też nie zdążyłem więc się nie dziwie innym...⛔

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pierdziele. Wam to dogodzić :/ Ja zdążyłbym się zarejestrować i wyrejestrować 10 razy, a Wy nie daliście rady się raz zarejestrować. Nie narzekajcie na organizatorów bo chcieli dobrze, a że Wy odpalacie softa i forum 20:29:50 to już nie moja wina, ciotki :p
kolega bardzo dobrze mowi ,
I co teraz z tym turniejem? Kto miał genialny pomysł, żeby podać hasło 30 sek. przed rozpoczęciem? Przecież każdy ma PW.
mozeliwe,ze zostanie przeniesiony na inny termin .

lepiej zeby zagralo nawet 70 osob niz nikt niewiem bawi was to??:sad:
nie bawi nas to , tez chcielismy zagrac.

organizatorom gratulujemy ... 30 sekund przed startem boze szkoda ze nie sekunde , tak to jest kto jest pazerny najwiecej traci dalibyscie 2-3 minuty jak wszyscy mowili albo rozeslali gracza na priv bylo by wszystko ok ale po co :/
nie ma Marcina wiec akcja z priv odpada.

L 0

lechu171

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chlopaki ;] 10 sekund To niektorym z lipnnym netem przegladarki nie odswiezaja; ] moiwe wam 3 minutki ! Nie ma co sie zloscic ;p ???? Mowi sie trudno ... ale z drugoej strony 250 piechotka nie chodzi ;p

S 0

sharki698

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiony

na przyszłośc da to niektórym do myślenia mam nadzieje

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
co ten dzisiejszy turek na tym nowym sofcie??tam jeszcze raz trzeba konto zakłądać bo cos lognąć się nie moge??

milkoutd 194

milkoutd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stockholm
Tym razem hasło będzie podawane na PW ?
Bo jeśli w tym pod forum z hasłami to nie mam tam dostępu i proszę o dostęp do niego

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Czy moze mi ktos powiedziec jak do cholery zarejestrowac sie na tym forum szkoły pokera? Zaraz mie cos strzeli jak na kazdy nick i na kazdy e-mail jaki wpisze wyskakuje mi ze jest on juz zajety. WTF?!

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Starą instalkę masz tutaj:
http://www.sendspace.pl/file/yPlPbqPu/
Nie mam pojęcia dlaczego nie możesz sie tam zarejestrować i daj sobie na wstrzymanie ;] szanuj innych
Co do hasła, to dokładna informacja gdzie ono będzie zostanie podana przed rozpoczęciem turnieju.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Czy moze mi ktos powiedziec jak do cholery zarejestrowac sie na tym forum szkoły pokera? Zaraz mie cos strzeli jak na kazdy nick i na kazdy e-mail jaki wpisze wyskakuje mi ze jest on juz zajety. WTF?!

Starą instalkę masz tutaj:
http://www.sendspace.pl/file/yPlPbqPu/

Nie mam pojęcia dlaczego nie możesz sie tam zarejestrować i daj sobie na wstrzymanie ;] szanuj innych

Co do hasła, to dokładna informacja gdzie ono będzie zostanie podana przed rozpoczęciem turnieju.

sorry, a mozesz mi podac kod jaki mam wpisac podczas rejestracji na NoiQ poker? Obejdzie sie jakos bez rejestracji na tym forum? Ja moge dac screen ze za nic nie zarejestruje sie tam:kwasny4565:

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Daj mi screen na PW, kiedy indziej spróbujesz, się tam zarejestrować.
Podaj kod ze szkoły pokera, taki abyś mógł otrzymać 50$, jednak nie jest to wymogiem.

kksg 6

kksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli hasło zostanie dla kazdego wysłane na PW?????

M 1

maciek55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jeżeli ci pisze że mail zajęty to znaczy że ci założyło już konto i możesz się logować . NIKT nie podał przecież twojego maila

Status
Zamknięty.