>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niezgodności

G 138

geryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przepraszam, moze jestem ślepy ale czy gdzieś są podliczane, poszczególne dni rywalizacji, powinny byc chyba w tym miejscu, pzdr

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
przepraszam, moze jestem ślepy ale czy gdzieś są podliczane, poszczególne dni rywalizacji, powinny byc chyba w tym miejscu, pzdr
Poszczególne dni są w tematach, jak będzie robiona tabela to będziesz wiedział. Poszczególne dni poznawac będzie tylko zwycięzce

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skoro typy maja byc logiczne, to dlaczego niektorzy uzytkownicy podaja do przerwy X a dokladny wynik do przerwy 0-1 ?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
skoro typy maja byc logiczne, to dlaczego niektorzy uzytkownicy podaja do przerwy X a dokladny wynik do przerwy 0-1 ?

w regulaminie jest odnosnik co w takich wypadkach następuje... rozliczany jest tylko pierwszy typ od gory bez wzgledu na jego wynik. Drugi nie jest uwzgledniany.

---

Jesli chodzi o poprawianie typów... na prawdę, ale jak piszecie posta to skupcie się nad tym. W pierwszej kolejce otrzymalem multum wiadomosci na priv aby poprawic typy itp. i doszlismy do wniosku, ze juz nic nie poprawiamy. Raz oddane typy się liczą, moderatorzy ich nie poprawiają, o czym mowa w regulaminie.

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
czy bedzie sporządzona jakaś tabela na półmetku fazy grupowej? chodzi mi o te 20 osób które mają awansować do dalszek części konkursu ????

krist69 0

krist69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gardavia
ja mam zrobioną tabele i aktualizuje ją, może sie zdarzyć kilka błędów ale jest... chciałem ją wrzucić na strone jako &quot;tabela nieoficjalna&quot; ale dowiedziałem sie że nie ma to sensu....

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
ja mam zrobioną tabele i aktualizuje ją, może sie zdarzyć kilka błędów ale jest... chciałem ją wrzucić na strone jako &quot;tabela nieoficjalna&quot; ale dowiedziałem sie że nie ma to sensu....

czemu nie ma sensu? moze wyslisze mi mailem? ????

krist69 0

krist69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gardavia
napisałem przypadkowo nie tym kontem tylko starym... nie ma prawy moge wysłać :spokodfhgfh:

krist69 0

krist69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gardavia
ciekawostka, podczas tworzenia tabeli zauważyłem że są typerzy którzy którzy w jednym temacie typują dwa razy! co z nimi będzie?

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Napisz mi nicki tych osób które typują dwa razy, Ci którzy typowali dwa razy w jednym dniu będą oczywiście wykluczeni z konkursu

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z dnia na dzień typuje coraz mniej osób, tendencja spadkowa ???? .
A co do tabeli to miałem nadzieję, że będzie ona co parę kolejek się pojawiała. Ale widać, że roboty przy podliczaniu typów dużo, bo konkurs cieszy się ogromnym zainteresowaniem, więc nie ma co narzekać.
Tę nieoficjalną bym poprosił na PW. Dzięki.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Ja mam dwa typy podane... na 11. Ale to przez nieuwagę ???? To mi wcale dnia nie liczcie ale nie wykluczajcie z zabawy. Nie chciałem oszukać tylko chyba ciut zapiłem... teraz sprawdziłem, po tym co pisaliście i wyszło że 9.06 typowałem a potem jeszcze raz wczoraj...

EDIT: Będzie liczony pierwszy post, drugi już usunąłem ale uważaj następnym razem

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem...?
Mam pytanko: kiedy pojawi się tabela ze wszystkimi punktami? Bardzo mnie to ciekawi, chciałbym ją zobaczyć.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Najprawdopodobniej jutro wieczorem albo w sobotę do południa. Na prawdę bardzo duzo pracy przy robieniu całej tabeli jest bo konkursowiczów sporo, ale powinienem do tego czasu dac rade podliczyc w tabeli wszystko co bedzie podliczone.

luca22 0

luca22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
mam prosbe prosze o zmiane w meczu szwecja - hiszpania z under 2,5 na over 2,5 bo sam nie wiem jak to sie satlo ale pomylilem sie dzieki

EDIT: Nie ma poprawiania, regulamin się kłania