>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niezgodności

E 0

eldarin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ChoRzów
EDIT:
celahim ma o 1 pkt za malo
L Nino -600-290-190=-1080

Reszta sie zgadza z moja tabela.
Pozdrawiam

el_90 0

el_90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolbrom
yyy tak mnie to zaciekawilo bo chcialem sobie kursy porownac czy sa az tak wysokie...

Wczoraj, 12:47 #38
Arturro100

Arturro100&#39;s Avatar

1. Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łódź
(połowa / koniec spotkania)
typ:ŁKS(połowa)/ Zagłebie(koniec) @26,00
2.GKS Bełchatów - Lech Poznań
(połowa/koniec spotkania)
typ:Lech(połowa)/ Bełchatów(koniec) @26,00
3.Groclin Grodzisk - Cracovia
typ:Cracovia(połowa)/ Groclin(koniec) @29,00
4. Widzew - Legia
typ:Widzew(połowa)/ Legia(koniec) @26,00
5. Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów
typ:Ruch(połowa)/ Zagłębie(koniec) @26,00
6. Wisła - Odra
typ: Wisła @1,20
dodatkowo: Wisła - Odra 3-0
bramka: Paweł Brożek

I co zobaczylem na bwin?
Nie ma wogole mozliwosci puszczania zakladow typu polowa/koniec meczu...
Wniosek nasuwa sie sam :p

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Bukmacher Bwin ma w swojej ofercie zakłady połowa/koniec meczu i kursy na takie rozstrzygnięcia faktycznie mają takie kursy ;)

W kwestii poprawek w tabeli, które zgłaszał użytkownik eldarin zostały one już uwzględnione.

el_90 0

el_90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolbrom
aaa no tak fakt.
NIe patrzylem ze pisza nie np.1/2 a Groclin/Cracovia ;)
fakt faktem

damian22stw 0

damian22stw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STALOWA WOLA
sory panowie ale mam pytanko. Chodzi mi o typ kolesia o nicku: Sieku. A dokładniej o 1 mecz z tej kolejki. Widze, ze dostał on punkty ( dokładnie 350) za mecz ŚLĄSK WROCŁAW:ZNICZ PRUSZKÓW. Tylko jestem ciekawy z jakiej okazji, skoro Bwin już od 2 kolejek nie daje do typowania meczy Sląska Wrocław z celów wiadomych większości... tak więc kursy wymyslone. sory ale to jakies nieporozumienie troszke. pozdrawiam

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
nie są wymyślone, w dniu w którym podałem typ kurs na znicz wynosił 4.5
to że go wycofali a u innych buków kursy spadły to nie moja wina - taki atut wczesnego typowania

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Ponadto mecz ten typowali również koeman66 oraz moderator fabregas, oni też wymyślili sobie kursy?
Miło by było gdybyś przed oskarżaniem kogoś upewnił się że masz ku temu podstawy!
( post do kasacji;P )

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
kursy na mecz Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków były wystawione przez bukmachera Bwin ;) Zresztą sam typowałem ten mecz i to w dniu którym był rozgrywany. Tak więc nie ma mowy o wymyśleniu kursu przez użytkownika Sieku ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
chłopaki co tam z podliczaniem? Bo już niedługo temat 5 kolejki zakładać będzie pora...
????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Podliczaniem mieli sie zajmowac easy i Sutek. Potem doszło do roszady i easy&#39;ego zmienił domeL. Ja miałem liczyc tylko tabele, no ale jak widac zajmuje sie takze i podliczaniem. Szczerze mowiac dzis juz jestem wyczerpany, no ale postaram sie jeszcze szybko podliczyc i zrobic tabele.

Temat konkursowy na 5 kolejke otworze jeszcze dzis badz jutro z rana.

edit TBM: jednak musze Was przeprosic... nie dam rady podliczyc typów, bo mam gorączkę ;/ jak ktorys z moderatorów podliczajacych typy je podliczy, to tabela po 4 kolejkach bedzie w sobote.

arekc84 0

arekc84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Bazin
Witam wszystkich
jestem tu poraz pierwszy na tym forum i pytam sie czy moge jeszcze dołączyć do konkursu? przeczytałem regulamin mam konto w Biwin lecz pod innym nickiem i jest dokładnie 8 kolejek do końca ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Tutaj masz odpowiedz na to pytanie
11. Aby być uwzględnionym w końcowej klasyfikacji należy oddać typy przynajmniej w 8 spośród 12 planowanych kolejek !!!

C 0

chicken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie admini, zglosilem sie jakis czas temu do konkursu champions league, ale wiadomo ze byly problemy z wejsciem na strone dla uzytkownikow netii. Zostalem wyrzucony z turnieju i oznacza to ze trafilem na czarna liste, z czego wynika ze nie moge brac udzialu w rzadnym innym turnieju. Wina nie lezy po mojej ani waszej stronie ze nie wziolem udzialu w turnieju, dlatego prosilbym o usuniecie z czarnej listy, bo w innym wypadku nie moge brac udzialu w zadnym konkursie na forum. Moge oczywiscie zalozyc sobie nowy nick, bo mam zmienne IP no ale po co mamy sobie utrudniac zycie.
powinieneś napisać to w innym dziale
domel

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zmienione Lalo pozwoliłem sobie to zmienić ???? ????

C 0

chicken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie gdzie mam takie rzeczy pisac?? :-| Zeby sie nie okazalo po calym konkursie ze nie moglem brac w nim udzialu. Albo powiedzcie juz ze to byla moja wina, albo zrobcie cokolwiek ???? Wiem ze jedna osoba miala taki sam problem i zostala wypisana z czarnej listy (przynajmniej tak napisal mod), ale jak napisalem w tamtym temacie ze tez mialem taki problem, to juz od kilku dni nikt nie odpisuje :zoltakartka:

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
hmmmm TMB jest chory ale coś mi się wydaje że reszta modów olała podliczanie typów?
Chłopaki, tabela mobilizuje i urzeczywistnia rywalizację...