>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niezgodności

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tyle, że ludzie chyba myślą, ze wtedy straca te 100pkt, bo tak było w przykładzie ;/

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
1. Apeluję o poprawienie &quot;Strzelec jednej z bramek: Marcin Robak⛔100&quot; w regulaminie bo to sieje zament i wiele osób bez przestudiowania tematu &quot;pytania, niezgodności&quot; nie domyśli się że tak naprawdę to wcale nie ma -100;)
2. Zgodnie z treścią regulaminu:
Typy i kursy (oprócz typów na dokładny wynik i strzelca jednej z bramek) muszą być wzięte z oferty bukmachera Bwin.
Jako jeden z 6 typów można podać zakład na strzelca lub dokładny wynik jeśli taki jest w ofercie Bwin. A treść tego zapisu odnosi się do tego typu bonusowego - że podajemy go niezależnie do zaistnienia w ofercie bwin. Tak ja to rozumiem ale wolałem się upewnić bo zauważyłem że jeden z graczy poprawił swoje typy bo jak pisze nie doczytał o zakazie podawania dokładnego wyniku... Nie ma takiego zakazu, czy dobrze rozumiem?

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
A więc tak za chwilkę poprawie ten punkt w regulaminie dotyczący strzelca bramki. Jeśli chodzi o typy to mogą byc tylko takie jakie są dostępne w ofercie Bwin nie dotyczy to dodatkowych typów :!:

G 3

grassssss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ze wsi
Każdy sam sobie podlicza punkkty? czy modzi?
Modzi.wiemy już ,że nie czytałeś regulaminu :p

O 0

ofconcern

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ojej panowie lekko sie spoznilem...
Chcialem sie zapytac czy moge zatypowac tylko jeden mecz ktory pozostal? Czytaj Ruch Ch. - Gornik?
A kij jakies punkty sie trafia;) Zawsze to cos

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Raczej nie bo w tym konkursie za błędne typy są ujemne punkty więc typując mniej spotkań tracisz mniej punktów za błędne typy.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Nie możesz. Musisz 6 spotkań wytypowac. Niestety za błędy się płaci a jaśniej za spóźnienia
PozdRo

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
UWAGA!!

Tabela powinna pojawić się we wtorek lub środę, ponieważ dziś w wolnych chwilach podliczałem typy i poprostu nie dało rady zrobić tabeli ;)

---

Temat konkursowy na drugą kolejkę pojawi się w środę lub czwartek w zależności od kursów wystawionych przez Bwin.

el_90 0

el_90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolbrom
Wszystko fajnie tylko jak patrze to nie ma w ofercie bwin mozliwosci typowania meczow drugoligowych a w regulaminie konkursu jest takowe zastrzezenie.Tak jak rowniez widze jak inni typuja juz druga kolejke i maja na 6 zdarzen tylko np.1 typ kto wygra w meczu a chyba w regulaminie bylo napisane ze musza byc takowe 4 (dobrze mysle ze mi sie juz porylo?) :p ?

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
&quot;Każdy uczestnik konkursu w każdej kolejce podaje łącznie 6 typów, z czego co najmniej 4 są typami na rozgrywki Orange Ekstraklasy.&quot;
Z tego zapisu nie wynika że trzeba podać co najmniej 4 typy w zakładach trzydrogowych na wygraną. Odnosi się to do tego, żeby 4 typy były z extraklasy a reszta może być z niższych lig.
Oferty na II i III nie ma w bwin bo jest za wcześnie, bwin na II lige zazwyczaj wystawia ofertę trochę bliżej weekendu niż czwartek.

C 0

carvallho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto pyta nie błądzi - stosując tę starą prawdę chciałem dopytać odnośnie regulaminu:
&quot;3. Każdy uczestnik konkursu w każdej kolejce podaje łącznie 6 typów, z czego co najmniej 4 są typami na rozgrywki Orange Ekstraklasy.*&quot;
pytanie: czy muszą ty być typy 1X2 czy również dwudrogowe, liczba bramek, wynik połowy itp.
&quot;6. UWAGA!! W każdej kolejce uczestnik konkursu ma szanse uzyskać dodatkowe punkty. Spośród typowanych 6 spotkań, uczestnik konkursu może wybrać jedno z nich (tylko i wyłącznie jedno) i spróbować wytypować dokładny wynik tego meczu oraz strzelca jednej z bramek (jeśli wynik bez bramkowy to typ - &quot;bez bramek&quot;). Za wytypowanie dokładnego wyniku oraz strzelca jednej z bramek można uzyskać dodatkowo 150pkt. + 150pkt. = 300pkt. !! Nie ryzykując przy tym żadnej stawki ! ***&quot;
pytanie: wynika z tego że musi to być spotkanie wcześniej typowane, czy można wybrać inne spotkanie?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
można typować wszelakie zdarzenia z oferty Bwin tj. under/over, wynik do przerwy, dokłady wynik... nie jest powiedziane, że muszą to być typy 1x2 ;)

Jeśli chodzi o rozgrywki 2 ligi, to fakt... póki co Bwin zwleka z wystawieniem oferty, ale temat konkursowy został założony zgodnie z regulaminem, bo przecież nie kazdy z typujących chce typować 2 ligę ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
A może by tak zwycięzca konkursu dostał &#39;Typera&#39;? Bo tak patrząc po tabeli to jak ktoś wygra to będzie się na forum wyróżniał - większość jest na minusie ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
moga byc typy remis nie ma zakladu???

szczerze mówiąc nie widziałem takich zakładów w ofercie BWIN, a zgodnie z regulaminem kursy i rodzaje zakładów musza pochodzić od tamtego bukmachera ;)

-----------

Sieku, tak jest... najprawdopodobniej zwyciezca konkursu dostanie rangę Typer ;) Swoją drogą w pierwszej kolejce trudno było osiągnąć korzystny wynik, ale wydaje mi się, że kiedy będzie szersza oferta (2 i 3 liga), bądź też łatwiejsze mecze w Orange Ekstraklasie ;P to będzie można wyjść na plus ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
w typach dodatkowych podałem poprawny wynik [bezbramkowy] w w strzelcach poprawnie podałem &quot;brak strzelców&quot;. Czemu mam policzony tylko +150 skoro było uzzgadniane że w takich przypadkach będzie +300???

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
w typach dodatkowych podałem poprawny wynik [bezbramkowy] w w strzelcach poprawnie podałem &quot;brak strzelców&quot;. Czemu mam policzony tylko +150 skoro było uzzgadniane że w takich przypadkach będzie +300???

Sprawa niebawem zostanie wyjaśniona.
2 kolejka jest właśnie podliczana wiec jeśli będą jakieś niezgodności proszę pisać do mnie na PW
pozdroo