>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niezgodności - Typuj niższe ligi

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
mecz IKSu Olkusz nie został dokończony z powodu gwałtownej burzy, lecz po kilku dniach został dokończony. Mimo wszystko i tak nie mam co liczyć na przychylność pozytywnego rozpatrzenia?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Podałeś typ zastępczy, który gdyby był regulaminowy byłby normalnie liczony. Dlatego niestety nie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Dziękuje wszystkim za udział w konkursie, szczególnie kolegom moderatorom za pomoc przy jego prowadzeniu. Triumfatorom natomiast gratuluje sporej wiedzy i zdobycia nagród.. ;)

W razie błedów w tabeli proszę pisać w ciagu kilku najbliższych dni. Później może być już po prostu za poźno. Co do nagród polecam kontakt z administratorem, Marcinem-Odrą.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Również wielkie dzięki, poczekam na nagrodę i podziękuję raz jeszcze ;)
Do zobaczenia na jesieni mam nadzieję i obyśmy w większym gronie dokończyli, bo co to jest te 28 osób?

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gratulacje dla laureata w pełni zasłużone zwycięstwo oraz podziękowania dla opiekunów za sprawne prowadzenie konkursu ????

maestro90 28

maestro90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również gratuluję zwycięzcy. Wielkie podziękowania dla moderatorów za bardzo dobrze wykonaną robotę !!! Do następnej edycji ????

K 0

kalima88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
FKR
Dziękuję za sportową rywalizację. Opiekunom konkursu należą się wielkie podziękowania.
Mam nadzieję, że od jesieni wystartujemy w kolejnej serii.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
chyba o 10pkt więcej powinno być, ale i tak to nie wpływa na tabele, także nie kłopotajcie się, tak dla formalności tylko napisałem
Faktycznie za remis w meczu Niepołomic z Elblągiem 10pkt więcej. ???? To teraz Assitalia musiałby poprawić tabelkę ;) Mój błąd przy podliczaniu.

S 37

szmeru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za grę i rywalizację, 11 miejsce to najgorsze,ale cóż nie grałem remisów ani wysokich kursów tylko przemyślane typy to mam za swoje hehe, chociaż ten Ruch Wysokie Mazowieckie po kursie 9 mnie korcił ;).Mam nadzieję,że ktoś skorzystał z moich typów opisywanych w dziale niższe ligi na 16 opisywanych meczy siadło 15,kursy nie za wysokie ale przy większych stawkach dało się zarobić:cool:.Pozdr. i do następnego konkursu w niższych ligach.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Obrót nagrodami standardowy, tj. 3 x triple @&gt;1.80 ?

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Regulamin konkursu mówi:
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Tobet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 3-krotnie o kursie min 1.50 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.