Tutaj możecie pytać, jeśli czegoś nie rozumiecie, zgłaszać jakieś niezgodności i luźno rozmawiać oraz cieszyć się swoim towarzystwem 
A gdzie sonda kto wygra :>
*UWAGA! Dziennie mamy do wykorzystania 100j. ! Możemy zatem zagrać jeden kupon za 100j, albo 3 za 30j, 30j i 40j.
Tutaj powinno być lepie sprecyzowane czy trzeba wykorzystać te 100j czy można tylko np 50j i czy jest jakaś minimalna stawka ????
*UWAGA! Dziennie mamy do wykorzystania 100j. ! Możemy zatem zagrać jeden kupon za 100j, albo 3 za 30j, 30j i 40j.
*Dziennie musimy wykorzystać cały limit!
???? ???? ????Jak to dobrze, że nie jestem z radziem w grupie ???? Dzięki Leon ????
Typy na dany dzień w 1 poście muszę podawać czy mogę w kilku??
Z pewnych przyczyn Fabik10 nie może wystąpić w turnieju. Jego miejsce zajmie Szczypior1990. Praktycznie w terminarzu nic się nie zmienia, Szczypior wejdzie po prostu w miejsce Fabika.
Trochę lipa, że w tym dziale istnieje możliwość edycji postów, ale mam nadzieję, że przekrętów nie będzie :razz:
Powodzenia wszystkim!![]()
Co w przypadku przełożenia meczu (Nacional - Belenenses)? Muszę podać typ zastępczy, czy poprostu bilans 0 na dzień dzisiejszy? Może ktoś zdąży odpisać na szybko :razz:
e// chociaż z tego co widzę, to i tak na dziś nic już nie podam ????
Spotkania zaczynajace sie o godz. 0:00 zaliczane sa do ktorego dnia?
bo np na bet365 pokazuje mi ze to 'wtorek-mecze'