>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
LE - Faza Pucharowa 2, post 22
Jeśli możecie, poprawcie linijkę z pierwszym typem bo mi komputer &quot;zjadł dwa entery&quot;, przez co źle to wygląda graficznie ;)
Z góry dziękuje ????
nikifor// Poprawione.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Będzie można dziś wieczorem (po meczach Ligi Mistrzów) podać typy na czwartek, czy trzeba przesłać swoje typy do późniejszego wysłania któremuś z moderatorów/użytkowników?
Nie będzie mnie jutro w domu od rana do ok. 21:30, więc pytam teraz, aby nie złamać regulaminu ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Będzie można dziś wieczorem (po meczach Ligi Mistrzów) podać typy na czwartek, czy trzeba przesłać swoje typy do późniejszego wysłania któremuś z moderatorów/użytkowników?
Nie będzie mnie jutro w domu od rana do ok. 21:30, więc pytam teraz, aby nie złamać regulaminu ????
Możesz ????

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
mogę podać typy na jutro po meczu konczącym nasze dzisiejsze spotkanie półfinałowe, bo jutro raczej nie będzie mnie w domu przez dzien cały...

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mogę podać typy na jutro po meczu konczącym nasze dzisiejsze spotkanie półfinałowe, bo jutro raczej nie będzie mnie w domu przez dzien cały...
Możesz.
Ta zasada była po to, żeby burdel się nie robił w działach i łatwiej szło podliczanie. Jak teraz w każdym temacie jest po 1 pojedynku, co daje 4 posty to nie ciężko się połapać który jest który ????
Oczywiście trzeba zaznaczyć która kolejka z kim etc etc ????

Z 0

ziomal99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podalismy swoje typy z rywalem prawie jednoczesnie i sie 2 moje typy powtorzyly czy bym mogl podawac typy zastepcze? jesli tak to zamiast meczow bari- milan i ruch - lech chcialbym dac:
Vfb Stuttgart - Werder 1@ 2.35
Porto - Benfika 1 @ 1.8

BB: Wierzę, iż takiego błędu nie popełniłbyś celowo. Faktycznie różnica czasowa jest minimalna. Poprawione.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Finał odbędzie się w 3 kolejkach, żeby nie było remisu jak i też, aby zmniejszyć trochę wpływ szczęścia - 1 kolejkę można, że tak powiem fartem wygrać 3 już gorzej.
Reasumując będą 3 kolejki, szczegóły w terminarzu

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ale w takim razie gramy do dwóch zwycięstw czy o najwyższe AKO sumując te trzy kolejki? ????

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale w takim razie gramy do dwóch zwycięstw czy o najwyższe AKO sumując te trzy kolejki? ????
właśnie też miałem o to zapytać ???? jeśli są 3 mecze a dana osoba przegra 2 pierwsze to już może nie podać typów na 3 mecz a jak sie sumuje ako to ma jeszcze jakieś szanse choć z drugiej strony niesprawiedliwie troche dla tego kto wygra 2 pierwsze mecze i niby w meczach ma przewage 2:1 ale przypuśćmy, że przeciwnik trafia niewiarygodnie wysokie ako w 3 meczu i jednak przegrywa zwycięzca 2 pierwszych meczów :p
określcie to i życzę powodzenia wszystkim! ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Oczywiście wygra osoba, która zwycięży w dwóch kolejkach. AKO będzie decydować, w przypadku remisu w jednej z kolejek.
Wierzę, że nawet w przypadku przegrywania 0-2 nikt nie odpuści rywalizacji i spróbuje zdobyć honorowy punkt

M 0

moutinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedyś już te pytanie zadawałem i je ponawiam,czy istniej możliwość dołączenia do owej ligi??????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
kiedyś już te pytanie zadawałem i je ponawiam,czy istniej możliwość dołączenia do owej ligi??????
A czy trzeba być jakoś wybitnie rozgarniętym, żeby przeczytać regulamin?
Ten konkurs nie posiadał i nadal nie posiada &quot;ciągłości&quot;. Do każdej kolejnej edycji są zapisy i tak też będzie gdy ruszymy z kolejną edycją.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mecz Valenciennes - St. Etienne przełożony, więc chyba mogę podać typ zastępczy w temacie... (?) ;)