Mecz X-Z zaczyna się o 22.
Nie obstawisz go po 22 u bukmachera, bo go nie będzie - a
live nie wchodzi w grę.
Podobnie jest i tutaj, zasady są zasadami - co z tego, że zawsze podawałeś i raz zapomniałeś.. przecież to tylko i wyłącznie Twój problem..
Jako że jestem moderatorem także w tym konkursie, swoje zdanie wyraziłem i jest dosyć jasne - zdobywamy punkty za podane i trafione (lub nie trafione) mecze, a nie za napisane posty.
Piszesz, że skoro podałeś mecz w trakcie jego trwania to jest on chybiony, w takim razie masz 0,00 więc i tak wygrywasz pojedynek.. Tylko, że Twój mecz jest anulowany a nie chybiony - a to różnica.. anulowany bo już trwał, a nie chybiony bo go nietrafiłeś do czego miałeś prawo i wtedy byś normalnie pojedynek wygrał.
Wiem, że jesteś modem i znaną osobą na forum, ale skoro już prowadzę tutaj dwie grupy to stosuje dosyć regularnie regulamin wobec wszystkich, jak mówie dla mnie sytuacja jest klarowna, ale jeśli nie możesz sie z nią pogodzić to proszę o wypowiedź inną osobę związaną z konkursem..
Mam nadzieję, że bardziej skupimy się na zasadach i regulaminie, niż na "koleżeństwie".