>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Wklejam równiez tutaj, żeby nie było, że regulamin się zmienił i nikt nie widział.

Wynikły problemy z typowaniem kolejnych dni konkursu.

Wspólnie postanowiliśmy przychylić się do propozycji jednego z userów.

Mianowicie, można typować następną kolejkę konkursu od godziny 20:00 dnia w którym kończy się stara kolejka. Czyli tak jak dziś skończyla się kolejka wtorek/środa to od 20:00 dzisiejszego dnia wszystkie podane typy na następną kolejkę zostana zaliczone.

Natomiast wszystkie typy podane przed 20:00 nie będą się liczyć i zostaną usunięte, ale user może podać je ponownie już w odpowiednim terminie.

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Ligi nr 1 i 5 podliczone.
Jako moderator tych dwóch lig proszę w przypadku odnalezienia jakiegoś błędu o wpis w tym temacie bądź PW.. ;)

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co wtedy gdy ja i mój przeciwnik nie podamy typów na daną kolejke ? ja wsumie chciałem podać typy na 1 kolejke bo wdawało mi się ze moje mecze zaczynają się o 23.30, a zaczeły się 0.30, więc na 1 kolejke nie typowałem, i mój przeciwnik tez nie podał typów.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
co wtedy gdy ja i mój przeciwnik nie podamy typów na daną kolejke ? ja wsumie chciałem podać typy na 1 kolejke bo wdawało mi się ze moje mecze zaczynają się o 23.30, a zaczeły się 0.30, więc na 1 kolejke nie typowałem, i mój przeciwnik tez nie podał typów.

Zarówno Ty jak i Twój przeciwnik otrzymacie -3.00 pkt.

kornel87 0

kornel87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robson jak robisz podliczenia to rób dokładnie:
Cleveland City Stars - Montreal Impact Typ: 2
Wynik 1:2
A podliczyłeś na minus.
// Nie mozna okazac troche wiecej szacunku do innych ? Myslisz ze to robi specjalnie czy jak ? -_-

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
A czy będą tabele po każdej kolejce. Bo by się przydały?

Po co tabela po 1 kolejce? Wiadomo kto wygrał i że połowa ma3pkt, połowa 0pkt, a nie typujące osoby -3pkt. Byc może tabele będą robione od 2 kolejki. Pozdro

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Panowie proszę o poprawieniu kursu mojego przeciwnika w meczu Slavii z Red Star bo podał On under po kursie 2.1, a rzeczywisty kurs w Unibecie wynosi 1.65
Moim przeciwnikiem jest Szczupok [ grupa 5 ].
Pozdrawiam.

X 0

xxkrzysiekxx19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dlugoleka
nie wiem czy można to poprawić chyba nie ale sprawdzić można, podałem mecz:
Ajax-Slovan Bratysława i miał być typ over 2.5 i jest kurs z over a postawiłem 2 prze nieuwagę rozpędziłem się za mocno...

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieję że nie zaniżysz mi kursu do 1,00 , bo kurs na Lech o północy był wyższy niż później gdy reszta obstawiała ;p

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3.FK Sarajevo - CFR Cluj [Typ : 2 Kurs : 2,25]

FK Sarajevo - CFR Cluj 2 @@ 2,25

17. Nie wolno podawać identycznych typów jak nasz przeciwnik. Oczywiście może to być to samo spotkanie ale inny typ na ten mecz.
Np. user 1 typuje mecz Milan - Juventus 1, to user 2 może typować Milan - Juventus 2.

Sorry, D90 ale chyba nadal nie przeczytałeś regulaminu. ????

S 0

sonic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisałem w temacie wolnym, ale nikt mi nie odpisał - nie chciałem tego pisać tu bo nigdzie się nie spieszy ale:
Liga 3 i 4 są nie podliczone. Liga 3 częściowo - w zasadzie tlyko pierwsza strona, ale i tak nie do końca, bo niektóre typy są pominięte - u mnie Remis Doncasteru z Coventry snajper pominął - dziwne, bo to był ten sam dzień w którym grało WBA i Middlesbrough - a iwęc drużyny z tej samej ligi. Może snajper nie mógł znaleźć tego spotkania albo nie mógł sprawdzić, czy podałem prawidłowy kurs - w takim wypadku trzymam print screeny ;) (robię je bo wiem, że kursy na bukach - także unibecie- się zmieniają. Może moderatorzy nie zdążyli po prostu z podliczeniem - luzik, nie ma problemu, tylko chodzi o to, że 2. kolejka już się zaczęła, mecze trwają, a więc później może zrobić się syf.
Pozdr.

fernando-torres 0

fernando-torres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanko , jesli podalem np. 5 spotkan na daną kolejke i zadne z nich nie weszlo , czyli mam ako 0 . Mój przeciwnik nie podaje typow na daną kolejke . Czy wtedy ja rowniez mam 3 pkt ✅ ???

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Przez najbliższe 2 kolejki moje typy będzie podawał Doberman. Mam nadzieję, że nie będzie to problem.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanko , jesli podalem np. 5 spotkan na daną kolejke i zadne z nich nie weszlo , czyli mam ako 0 . Mój przeciwnik nie podaje typow na daną kolejke . Czy wtedy ja rowniez mam 3 pkt ✅ ???
w takim wypadku osoba ktora NIE podala przegrywa pojedynek.
Jak sie nie poda to automatycznie sie przegrywa kolejke, chyba ze druga osoba tez nie poda.
Spoko Niki ;)

Status
Zamknięty.