Tommy dobrze pisze, w obecnej chwili najlepsze rozwiązanie.wejdz na chat unibet i sie spytaj czy jestes przylaczony do programu partnerskiego ,,forum.bukmacherskie.com,, jezeli nie to reczne przylaczenie przez support raczej nie powinno stanowic problemu
a jeżeli konto posiadam już od pół roku, ale nie zostało założone przez link z forum to czy moge braćudział w konkursie ?
Mam pytanie: Mam konto w unibedzie od dawna ale o innym nicku niż tu na forum ,czy to ma jekieś znaczenie żeby przystąpić do konkursu.
Ulalaaa... Wczoraj gdy siedziałem na forum całkiem sporo czasu, zapisy były jeszcze zablokowane, a dziś wchodzę przed godz 13 i lista już zapełniona
Pechowo. Powodzenia. Pozdro :]
Wiem, macie już dość tych pytań...
Wiem, macie już dość tych pytań...
Konto założyłem na 10 minut "przed" zapisaniem się do konkursu, czyli "przed" przystąpieniem do niego. :]
Nie będzie żadnych problemów, gdyby w wielkim przypływie szczęścia udało mi się coś wygrać?
Dziękuję za cierpliowość i pozdrawiam.![]()
Lista nie jest jeszcze pełna. Jest 10 wolnych miejsc, z tym, że trzeba trafić na moment kiedy będzie można się zapisać.
Jestes pewien że 10 ? A nie czasem 9 miejsc ?
To może powiększyć nieco liczbę uczestników ( po 2 do grupy np) też byłem ostatnio to zapisy były zamknięte następnego dnia już pełne ????