>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

4 96

46ckm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Liga 3 jak zwykle olana ciepłym moczem , a dzisiaj ostatnia kolejka.
Dokładnie dziś ostatnia kolejka a opiekun grupy podlicza tylko swoje pojedynki no chyba coś tu nie halo ale według moich obliczeń to Grzesio mamy po 30ptk i zwycięzca naszego dzisiejszego pojedynku wygra lige.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie dziś ostatnia kolejka a opiekun grupy podlicza tylko swoje pojedynki no chyba coś tu nie halo ale według moich obliczeń to Grzesio mamy po 30ptk i zwycięzca naszego dzisiejszego pojedynku wygra lige.
Jakbyś nie zauważył to w czwartek typow nawet nie podalem ... ale ciezko pewnie bylo sie z tego domyslec ze minionym tygodniu nie mialem zbytnio czasu na forum :| :| . Swoje podliczam bo sprawdzam, jak mam chwile, a skoro juz to robie to edytuje. W niektorych przypadkach to brak slow ... aż żal odpisywać takim

duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuje wszystkim za wspólną grę w fazie grupowej i życzę powodzenia w pucharach. Sam zagram tylko w Lidze Europejskiej - tylko ponieważ gdybym nie przegapił jednej kolejki zapewne byłbym w Lidze Mistrzów no ale trudno ;). Trochę szkoda, że tak wielu ludzi odpuściło i było rozdawanych mnóstwo darmowych punktów przez co zanikała nieco rywalizacja. Mam nadzieję, że za takie zachowania zostaną wyciągnięte konsekwencje. Ja czekam na 5 edycję uczty, gdyż tą traktuję jako przetarcie aby nabrać doświadczenia. Tak więc czas zacząć zmagania pucharowe ????

legia 122

legia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://legionisci.com/mp3/spiewnik_mlody_legionisto.mp3
I Ligi Mistrzów przyjdzie czas i nie pokona nikt już nas ;)
Również dzięki wszystkim za rywalizację. Szczególne podziękowania dla organizatorów za trud i wysiłek ;)
A co do osób które odpuszczają na finiszu bo nie mają już szans na nagrody chwałę i splendor to gdy istnieje podejrzenie tego typu niesportowego zachowanie proponuję aby do regulaminów dołączyć punkt że osoby takie mogą trafić na LISTĘ OBSERWACYJNĄ i przy kolejnej takiej sytuacji może to mieć konsekwencje przy uczestnictwie w kolejnych konkursach.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
dziś mam przeprowadzkę na studia i nie wiem jeszcze jak dzisiaj z netem bede miał, jak tylko będzie to dziś podlicze i zrobię tabelę w gr. 5.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
Dzięki za rywalizację w lidze nr 2, przy okazji słowa pochwały dla adqs za szybka aktualizację spotkań i tabeli. Mam jednak pytania (ponieważ nie mogę wysłać PW napiszę tutaj), które może okażą się pomocne również dla innych użytkowników:
1. kto i kiedy przydziela nagrody? (jeśli mogę to podać tutaj - moje konto użytkownika na Unibet to incubus7)
2. regulamin mówi o 3-krotnym obrocie &quot;wygraną&quot; po min. kursie 1,40. Czy oznacza to, że (proszę wybaczyć, ale raczej nie korzystałem dotychczas z bonusów):
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty?
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty powiększony każdorazowo o zysk na zakładach?
  • stan konta ma wzrosnąć do 3x wartość wygranej w Uczcie?

3. czy mogą to być zakłady AKO?
4. ile jest czasu na obrót wygranej z Uczty u bukmachera?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dzięki za rywalizację w lidze nr 2, przy okazji słowa pochwały dla adqs za szybka aktualizację spotkań i tabeli. Mam jednak pytania (ponieważ nie mogę wysłać PW napiszę tutaj), które może okażą się pomocne również dla innych użytkowników:
1. kto i kiedy przydziela nagrody? (jeśli mogę to podać tutaj - moje konto użytkownika na Unibet to incubus7)
2. regulamin mówi o 3-krotnym obrocie &quot;wygraną&quot; po min. kursie 1,40. Czy oznacza to, że (proszę wybaczyć, ale raczej nie korzystałem dotychczas z bonusów):
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty?
  • obrót ma być 3x wartość wygranej Uczty powiększony każdorazowo o zysk na zakładach?
  • stan konta ma wzrosnąć do 3x wartość wygranej w Uczcie?

3. czy mogą to być zakłady AKO?
4. ile jest czasu na obrót wygranej z Uczty u bukmachera?

W poście poniżej masz odpowiedź na prawie wszystkie powyższe pytania,raczej nic się nie zmieniło,bo Unibet jest konserwatywny w takich sprawach i mimo,że pisze inaczej,to można od razu wypłacić,jeśli jednak nie satysfakcjonuje Cię kwota jaką wygrałeś i chcesz ją powiększyć,to nawet nie obejrzysz się,a ten jak ja to nazywam &quot;Wirtualny Obrót&quot; zostanie spełniony,nie zależnie od tego jak będziesz grać,ważne,by kursy były wyższe niż 1,50,ale tak jak już napisałem kiedyś w poście załączonym wyżej,można od razu wypłacać...
Jeśli chodzi o nagrody,to na pewno Marcin-Odra odblokuje Ci wiadomości prywatne na czas podawania danych,nie podawaj publicznie swoich loginów i ID konta,bo ono też będzie potrzebne do odbioru wygranej.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Tabela końcowa w lidze nr 2 jest, dziękuje Wam Panowie za dobrą zabawę ;) Nabiłbym Wam reputy, ale limit jest limit, to nie nabiję, w każdym razie obyśmy się spotkali w LE czy LM ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
columbus +2 Punkty (za ligę nr 2)
pokerface +3 Punkty
pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K1
Tabela końcowa w lidze nr 2 jest, dziękuje Wam Panowie za dobrą zabawę ;) Nabiłbym Wam reputy, ale limit jest limit, to nie nabiję, w każdym razie obyśmy się spotkali w LE czy LM ????
Dzięki za sprawne prowadzenie konkursu :spokodfhgfh:

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Tabela po 15. kolejce w grupie 7. zrobiona, w razie błędów proszę o informacje na PW.
Życzę powodzenia w dalszej fazie użytkownikom z &#39;&#39;mojej&#39;&#39; grupy.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
pokerface i TBM prosze o szybka odpowiedz na PW.
Incubus7 podaj jeszcze ID, najlepiej wraz z loginem wyslij na PW do Marcina-Odry.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
loginy i ID, ID masz zaraz obok loginu jak sie zalogujesz. Generalnie ja byłbym za tym zeby wysylac takie PW do opiekuna grupy, zeby Marcin mial mniej roboty, a i tez nie ma co sie spieszyc, bo nagrody zostana wyplacone na koniec konkursu.

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam takie pytania dotyczące następnej rundy pierwsze to kiedy startujemy a drugie czy zwycięscy grup będą w jakiś sposób faworyzowani przy losowaniu(chodzi mi o rozstawienie)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Może uda się na piątkowe mecze eliminacji, ale tego ja jako jeden mod nie mogę obiecać, choć na pewno będziemy dążyli do tego by zacząć puchary jak najwcześniej.