Zostało to wprowadzone by był ład i porządek w tematach i chyba jest to połączone pośrednio z puntem 25 regulaminu. Chociaż mi jako jednemu z podliczających grupy nie przeszkadzałoby jakby ktoś podał szybciej oczywiście jeśli typy byłby zgodnie z punktem 25, jednak jest regulamin i wszyscy musimy się go trzymać.Widzę, że opiekunowie konkursu się odzywają, ale żaden nie odpowiedział na moje pytania![]()
Wszystkie typy dotyczą wyniku KOŃCOWEGO (FT). Nie stawiamy "do połowy".
tak.Jeśli ktoś podał typy za wcześnie czyli ma AKO 0, ale niestety ja osiągnąłem wspaniały wynik nie trafienia 5 spotkań i AKO również 0 to co wtedy ?? Kto wygrywa ?? Czy remis i po 1 pkt ??
Dokładnie. Przydałoby się podliczyć punkty i zrobić tabelę (grupa 5).w tym roku również niestety trafiłem do grupy, która jest najbardziej olewana, jak coś to jestem chętny do zajęcia się tą grupą.
Hmm. A czy w takiej sytuacji typy podane za wcześnie za późno nie powinny być również traktowane jako -3 pkt ?? Bo tak naprawdę ktoś podaję typy za wcześnie czy za późno i ma szansę dostać 1 pkt...Wg mnie przeciwnik osoby, która podała źle powinna z góry jednak pojedynek przegrać ??SimonS - tak w sensie remis. Obaj podaliście, nie "olaliście" więc nie ma minusa. Obaj po 0 więc remis.