>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Czy kiedykolwiek pojawi się jakieś podliczenie i tabelka w 1 grupie :?:

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Duzo jest niepodliczonych i będzie zapewne do konca, taki trochę mankament, ale trzeba sobie radzić ????

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moje grupy są podliczone, tabelę mam po sześciu kolejkach.
Zaktualizuję ją i wrzucę.
Ale raczej poczekam na koniec dzisiejszej kolejki.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W mojej grupie (nr5) user o nicku stary wariat, zostaje wykluczony z konkursu za nie podawanie typów i tym samym trafia na czarną listę konkursową.
AKO zdobyte w pojedynku z tym użytkownikiem dalej się liczą do łącznego AKO, z tym, że czy ktoś przegrał, czy wygrał dostaje 3 pkt za &quot;mecz&quot; z Nim.
Po tej kolejce, czyli najpóźniej we wtorek wrzucę tabele do mojej grupy (bynajmniej taki jest plan ???? ;) )
ale trzeba sobie radzić :smile:
Z czym chcesz sobie radzić ???? I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?:p

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam takie pytanie jestem w grupie 4 i w 11 kolejce nie jestem uwzględniony w terminarzu prosił bym o popraw tego błędu

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Z czym chcesz sobie radzić I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?:p
SimonS wiadomo, że trzeba wygrywać, ale jednak inaczej się gr patrząc na tabelę. Poza tym liczy się tez AKO w wypadku remisu...Tak, wiem mogę po podliczać sobie sam...Ale jeśli jest jednak ktoś za to odpowiedzialny to powinien chociaż na półmetku konkursu albo jak w tej chwili już po półmetku się tym zająć.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
SimonS wiadomo, że trzeba wygrywać, ale jednak inaczej się gr patrząc na tabelę. Poza tym liczy się tez AKO w wypadku remisu...Tak, wiem mogę po podliczać sobie sam...Ale jeśli jest jednak ktoś za to odpowiedzialny to powinien chociaż na półmetku konkursu albo jak w tej chwili już po półmetku się tym zająć.
No ale AKO robi różnice najszybciej ze 3 kolejki od końca bo szybciej to masz jeszcze sporo punktów do zdobycia/straty. MI tam się bierze udział w konkursie tak samo czy widzę tabele (do 1-2 kolejek przed koncem) czy nie. Typy trzeba dawac zeby wygrac pojedynki i tyle. Nie mniej u mnie pojawi się ta tabela w przyszłym tygodniu ????

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Moje grupy są podliczone, tabelę mam po sześciu kolejkach.
Zaktualizuję ją i wrzucę.
Ale raczej poczekam na koniec dzisiejszej kolejki.

Kolejka się skończyła, tabelo nie widać :-|

columbus 216

columbus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Yorkshire, UK
No ale AKO robi różnice najszybciej ze 3 kolejki od końca bo szybciej to masz jeszcze sporo punktów do zdobycia/straty. MI tam się bierze udział w konkursie tak samo czy widzę tabele (do 1-2 kolejek przed koncem) czy nie. Typy trzeba dawac zeby wygrac pojedynki i tyle. Nie mniej u mnie pojawi się ta tabela w przyszłym tygodniu ????
Jak dla mnie inne emocje jak widzę tabelę i wiem z kim gram w danej rundzie (np. większa satysfakcja z wygranej z kimś s górnej połówki tabeli).
A co najważniejsze, znacznie łatwiej wychwycić pomyłki porównując tabelę bieżącą z tą z poprzedniej kolejki.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Kolejka 10, grupa 6.Mój typ:
Genclerbirligi - Trabzonspor 2 @ 1.75
Do usunięcia. Źle spojrzałem na zegarek jak dodawałem typ, i o 3 minuty za późno podałem.

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Z czym chcesz sobie radzić ???? I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?:p

Radzic z podawaniem typow ???? dzieki tam za update i czekamy na tabele;)

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
Naprawdę nie rozważaliście możliwości podania typu zastęczego ?
W moim przypadku to już drugi raz, gdy (oczywiście teoretycznie) tracę punkty, bo mecz został przełożony. Wiem, że w poprzedniej edycji można było podać taki typ, jeśli mieścił się w ramach danej kolejki.
Pozdrawiam

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jakimś cudem 6 grup jest podliczone i ma wrzuconą tabelę, więc może w grupie 1 też łaskawie ktoś by to w końcu zrobił, zwłaszcza, że było pisane, że tabela będzie wrzucona. Jak coś się pisze, że się zrobi to należe wykazać się odrobiną konsekwencji i to zrobić, a nie sobie lecieć w hóia letko mówiąc.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
davey_watt +4 Punkty (:))
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie podawalam typow bo rywal ma bana a ktos to zaliczyl na czerwono, o co tu chodzi?!

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jesli ktos na bana to jasne ze wygrywam walkowerem bo nie ma rywala a ja jeszcze za to mam odjete punkty !!!

Status
Zamknięty.