>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem półfinały zrobić w sobotę i niedzielę , ale mamy majówkę to można sobie odpuścić ... ligi nie kończą się w tym tyg to będzie co grać.

conti73 106

conti73

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Proszę poprawić w 1/2 LM z &quot;conti93&quot; na conti73 bo trochę fatalnie wygląda

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No jak uważasz, tyle że zostało 8 osób, które skoro typowały w święta to i w weekend by mogły (tym bardziej, że np. wczoraj typowaliśmy = jesteśmy na forum regularnie) zamiast znowu typować w czwartek, gdzie są 2 mecze LE, 2 bułgarskie, 4 rumuńskie oraz 3 Copy... Uważam, iż jednak więcej osób w święta nie ma dostępu, niż w weekend majowy... Znowu będzie granie 5 spotkań przez 6/8 osób w różnych kombinacjach:?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro nie ma pośpiechu, to może warto przemyśleć żeby półfinały były w następny weekend, bo wtorek to PP, LM i jakieś azjatyckie, środa podobnie... Czwartek pisałem... Proponuję 1/2 w weekend kolejny, skoro ten odpuszczamy, a ew.finały w kolejny weekend... Przemyślcie to;) (posty do złączenia)

columbus 216

columbus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Yorkshire, UK
Uważam, że to dobry pomysł, żeby półfinały rozegrać w kolejny weekend, czyli 7 i 8 maja, a finał w kolejny weekend.

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
A ja uwazam ze majowka majowka ale polfinaly powinny byc w ten weekend. W swieta ludzie podawali to teraz tez podadza tym bardziej ze zostalo 8 osob. Nie ma co przeciagac konkursu. A final w kolejny weekend.

columbus 216

columbus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Yorkshire, UK
Jak dla mnie może być ten weekend,
...ale biorę pod uwagę, że ktoś wyjeżdża i będzie miał utrudniony dostęp do komputera.

(W każdy razie jest za mało spotkań, żeby robić rundy w środku tygodnia.)

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Columbus ale nawet jak ktos wyjezdza to typy moglby podac wczesniej tak jak w przypadku ubieglego weekendu... ;) Dla mnie jak juz pisalem najlepiej byloby gdyby polfinal byl w ten weekend a final w nastepny weekend. Oferta wtedy jest spora a i konkurs nie jest bezsensownie przedluzany ;)

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak tylko nie każdy pewnie będzie w ten weekend, i modzi tez niekoniecznie beda, co utrudni podliczenie do wtorku, wiec odpuscimy

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ale nie trzeba do wtorku... Można grać 30-1.maja 1/2 i finał 7-8.maja, a jeśli jednak ten weekend nie, to 7-8 i 15-16 będzie lepszą opcją, niż granie wtorkowo-czwartkowe...

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a jeśli jednak ten weekend nie, to 7-8 i 15-16 będzie lepszą opcją, niż granie wtorkowo-czwartkowe...
I po co przedluzac? Polfinal jak nie w weekend to wtorek-czwartek, tak zeby po nastepnym weekendzie miec koncowe rozstrzygniecia.

conti73 106

conti73

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ale nie trzeba do wtorku... Można grać 30-1.maja 1/2 i finał 7-8.maja, a jeśli jednak ten weekend nie, to 7-8 i 15-16 będzie lepszą opcją, niż granie wtorkowo-czwartkowe...
Dokładnie 100 % poparcia, w week grają ligi extra oferta dla każdego a my gramy
1/4 i 1/2 w środku tygodnia.....
Rozumiem że majówka ale można wtedy przesunąć i zagrać końcówkę rywalizacji w week

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Tak tylko nie każdy pewnie będzie w ten weekend, i modzi tez niekoniecznie beda, co utrudni podliczenie do wtorku, wiec odpuscimy

ja będę i w razie czego mogę popilnować ;)

co do tego czy ktoś wyjeżdża czy nie. Ostatnio byłą zgoda na podanie wcześniej typów. To i teraz można tak zrobić. W ten weekend półfinały a finały rozłożyć na przyszły tydzień. I było by GIT

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dyskusja zainteresowanych jest,,, każdy chce grać w ten weekend chyba półfinały, chętny do pilnowania też jest, więc..? nie ma co przeciągać

P 95

piotrek_

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ja też nie mam nic przeciwko, róbcie jak uważacie. Obojętne mi to jest. W weekend jestem w domu.

columbus 216

columbus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Yorkshire, UK
Columbus ale nawet jak ktos wyjezdza to typy moglby podac wczesniej tak jak w przypadku ubieglego weekendu... ;) Dla mnie jak juz pisalem najlepiej byloby gdyby polfinal byl w ten weekend a final w nastepny weekend. Oferta wtedy jest spora a i konkurs nie jest bezsensownie przedluzany ;)
Nie musisz mnie przekonywać, ja jestem za.
Ja nie ma głosów na nie to typujemy i kończymy zabawę.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro większość chce w ten weekend niech tak będzie:
http://forum.bukmacherskie.com/f324/terminarz-55366.html#post2208001
Zmieniłem i wysłałem PW do osób które się tu nie wypowiedziały (leon, Hajduk, adrianoss)
mamy majówkę, zostało Was niewielu ... w 1/2 finału można podawać typy w dowolnym czasie na obie kolejki (byle przed rozpoczęciem zdarzeń ???? ) Jak w czasie świąt.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +1 Punkty (za "elastyczność")
Status
Zamknięty.