>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Podliczyłem 12 i 13 kolejkę,w razie jakichś błędów piszcie!
aislinnek gdzieś zaginął chwilowo,więc jeszcze z nim nie omówiłem tematu ale sądzę że czas najwyższy na dyskwalifikacje tych drużyn które nie oddały wielokrotnie typów.Będzie wszystko zweryfikowane na w/o oczywiście zgodnie z regulaminem. Miała być zabawa fajna ale w II lidze np gra systematycznie 5-6 drużyn z 12-tu..
Po zakończeniu sezonu mam taki pomysł: zrobić jedną ligę dla tych co grali przez 2 sezony regularnie oraz drugą ligę dla nowych graczy(ci którzy w minionych sezonach nie oddawali typów mimo zgłoszenia się--&gt;wykluczenie z FB League do odwołania).Wtedy byłaby powiedzmy Ekstraklasa złożona z 16-20 drużyn i 1.liga z pozostałych.Co Wy na takie rozwiązanie??

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
aislinnek żyje ale zbliża mi się sesja i jest lekko opóźniony ze wszystkim, jak tylko będę miał trochę czasu to wówczas wszystko nadrobię. Postaram się chociaż trochę zrobić w czwartek wieczorem, ale nie obiecuję.
Dyskwalifikować miałem już w przerwie świątecznej, ale problemy natury osobistej spowodowały, że ostatnie o czym myślałem to dyskwalifikacje.

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Levy42, nie panikuje, po prostu zgłaszam od razu, żeby potem nie było że zgłosiłem bo kolega miał więcej bramek niż ja ???? (nawet nie wiem bo nie sprawdzałem czy koledze typy weszły)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Podliczyłem 14 i 15 kolejkę w swoich ligach: 1. i 2. liga. W razie pomyłek piszcie na pw. W tygodniu wrzucę aktualne tabelki.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Aislinnek jak coś to źle podałeś zestaw par w I lidze, bo dałeś na kolejki numer 15 i 16, a typujemy 16 i 17.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aislinnek +1 Punkty (dzięki.)
dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od 23 grudnia nie było jakiejkolwiek aktualizacji tabeli w Ekstraklasie. Czy będzie możliwość w najbliższym czasie odrobienia zaległości?

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Już jest prawie wszystko; aktualizowanie wyników zajęło kilka godzin, więc niestety teraz nie zdąże zaktualizować do końca tabel - zrobię to wieczorem.
Najbliższe weekendowe kolejki sprawdzę we wtorek/środę, później już powinno być wszystko regularnie, poniedziałek i wtorek mam dwa ostatnie egzaminy; pod koniec lutego jeszcze jedną poprawkę.
Przepraszam, że wszystko tak długo trwa, złapałem zbyt wiele srok za ogon, nałożyła mi się sesja, i wyszło jak wyszło. Mea Culpa.

grubas 397

grubas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W moim meczu (I liga) z Wartą Międzychód nie oddałem typów, ponieważ było powiedziane, że jeśli rywal już wypadł z turnieju, to nie trzeba typować i będzie zaliczone jako walkower 3:0 na moją korzyść. W wynik jaki podał Levy to 0:0 (obustronny walkower). Coś się zmieniło w zasadach?

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Nie. Będziesz miał ten W/O, takie drużyny jak wspomniana wyżej Warta czy np. w Ekstraklasie MUFC Rulez czy w III lidze FC Silesia będą wykluczone, możesz w ciemno doliczyć 2pkty, po prostu nie ustalałem z levym jeszcze wykluczeń.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Z moich lig zostają wykreślone następujące drużyny:
E: MUFC Rulez
III: FC Silesia
Kolejnym kandydatem z III: jest GTS Przywidz, jeżeli użytkownik nie będzie dalej podawał typów.
od levy&#39;ego z tego co widzę poleci więcej, wszystkie które notorycznie nie podają typów, mecze zostaną zweryfikowane jako W/O (3-0 lub wyższe)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Skoro w weekend mamy kolejki 20 i 21 to ja planuje przed ostatnią kolejką zrobić tabelę w każdej z lig by było wiadomo kto o co gra.

czort 31

czort

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
rzecz jasna za mecze z silesią dostaje się 3pkt. mimo ze drużyna wykreślona?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Typy musisz jednak oddać, bo w przeciwnym razie może być walkower obustronny za brak typów.