>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Krótkie ogłoszenia &quot;parafialne&quot;
1. Jako że i w tej edycji FB League nie obyło się bez nieaktywnych drużyn, które sobie totalnie olały konkurs razem z mucios88 postanowiliśmy, że aby być sklasyfikowanym w konkursie należy oddać typy w więcej niż połowie kolejek (tj. min. w 12 kolejkach).
Dla I i II Ligi wyniki z nieaktywnymi drużynami zostaną zweryfikowane w przyszły poniedziałek, najpóźniej we wtorek (tj. po 19. kolejce).
Co więcej przypominam o dodatkowym wymogu dot. wypłat nagród za premiowane miejsca: http://forum.bukmacherskie.com/f357/nagrody-81536.html#post3229383
1. Gracz nie otrzyma nagrody, jeśli jego wkład merytoryczny jest bardzo słaby.
2. Gracz nie otrzyma nagrody, jeśli w ciągu 30 dni nie dokonał żadnego depozytu (czyli w grudniu należy dokonać depozytu).
2. Konkurs dobiega końca zatem apeluję do drużyn, zwłaszcza tych które mają znikome szanse na TOP 3 ligi, żeby nie psuły zabawy i zachowały się Fair Play typując do końca.
Jednocześnie przypominam o punkcie 7 regulaminu:
7. Drużyna, który wycofa się bez napisania powodu zostaje automatycznie wykluczony z gry oraz dostaje zakaz brania udziału we wszystkich konkursach organizowanych przez to forum (czyli wędruje na czarną listę).
Punkt będzie respektowany również wobec osób, którym odechce się typowania w ostatnich kolejkach. To tak ku przestrodze ????

Powodzenia w przyszłych kolejkach!

czort 31

czort

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
Proszę o zmianę godziny nr 4 zdarzenia na 19:00
//mucios88 - ok (następnym razem podawaj link do posta)

forzajuve1897 295

forzajuve1897

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
moje a w nim....
W III lidze jest ostatnia kolejka nie możnaby jej wydłużyć do niedzieli? zwłaszcza że w innych jeszcze zostało więcej kolejek. W sumie to trochę późno to piszę ale zapytać można. ????

// mucios88 - jest już info w terminarzu więc nic nie będziemy zmieniać.
Życzę powodzenia w typowaniu ????

forzajuve1897 295

forzajuve1897

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
moje a w nim....
2. Gracz nie otrzyma nagrody, jeśli w ciągu 30 dni nie dokonał żadnego depozytu. (czyli w grudniu należy dokonać depozytu)

Czy jeżeli dokonałem wpłaty pod koniec listopada (prawdopodobnie było to 29-30) to czy otrzymam nagrodę?. Czy koniecznie musi być to w grudniu ?:razz:

dyrczu 46

dyrczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Andrychów
Czy jeżeli dokonałem wpłaty pod koniec listopada (prawdopodobnie było to 29-30) to czy otrzymam nagrodę?. Czy koniecznie musi być to w grudniu ?:razz:
Jeżeli konkurs się skończy przed około 28 grudnia i zostanie rozstrzygnięty + nagrody zostaną dodane (nie wiem czy to się uda) to tak dostaniesz, a jeżeli będzie to później to nie dostaniesz. Jak można nie rozumieć terminu &quot;30 dni&quot;.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
kiedy jakaś tabelka 1 ligi? ???? warto znać sytuację przed ostatnią kolejką ????

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy jakaś tabelka 1 ligi? ???? warto znać sytuację przed ostatnią kolejką ????
Przepraszam za opóźnienia, ale miałem cały tydzień zawalony robotą. I Ligę już mam podliczona do dzisiejszej kolejki + pkt za wyrzucone drużyny. II Ligę jeszcze dziś podliczę. Jakoś postaram się jutro wstawić aktualne tabele.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
VERNIX - Dlaczego mam walkowery ?? szkoda ze tak działacie, ja wiem dlaczego a ty powiesz ? dziwni z was ludzie

dyrczu 46

dyrczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Andrychów
nie chce narzekać, bo wiem że są święta i każdy ma swoje sprawy, ale Tabela już miała być, a chce sprawdzić na czym stoje ; )

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
VERNIX - Dlaczego mam walkowery?? ...
Pkt. 2 regulaminu:
Każdy może wziąć udział w turnieju. Drużyny zgłaszamy w odpowiednim temacie. Jedna osoba = jedna drużyna.
Pkt. 4 regulaminu:
Każdy użytkownik może reprezentować tylko i wyłącznie jedną drużynę. Wszystkie sposoby oszustwa (sprawdzamy IP) będą surowo karane. Osoby, które korzystają z proxy lub mają kilka kont na jednym IP nie otrzymają nagrody!
szkoda ze tak działacie, ja wiem dlaczego a ty powiesz ? dziwni z was ludzie
Jakbyś był łaskawy napisać &quot;jacy my?&quot; i podać powody, dla których tak działamy.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pkt. 2 regulaminu:
Pkt. 4 regulaminu:

Jakbyś był łaskawy napisać &quot;jacy my?&quot; i podać powody, dla których tak działamy.

Ja i mój brat a działacie tak bo kiedy byłem w dolnej części ligi dopisywałeś mi Ptk.na plus kiedy wygrałem wszystkie mecze i zagroziłem czołówce dostałem walkowery i nie chce naprawdę waszej nagrody chce dobrej zabawy moje punkty i ewentualny awans jeśli zasłużę naprawdę zarabiam tyle ze jestem ponad te 100zł czy 70 uwierz a tak jak juz napisałem chyba do Wojtka to nie jest precedens ze ktoś stawia za kogoś typy bo było tak w wielu konkursach wielu to widziałem

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Z jednej strony masz racje, ale wiekszosc stronek, bukow czy to forum ma regulamin w ktorym jasno jest napisane, ze jedno ip jeden uzytkownik. Ta zasada tyczy sie uszustow, ktorzy probuja cos wygrac nieuczciwie. Nikt nie mowi, ze Ty jestes oszustem...A to, ze przegrywales a potem wygrales kilka pojedynkow nie ma zadnego znaczenia.

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem ma dlatego ze na początku było oki dostawałem ptk. za zwycięstwa później było to poprawione na walkowery a tak jak już napisałem nie chce nagrody jestem ponad te 70 czy 50 zł

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ok to teraz pytanie do adminów. Rozumiem, że jest postawionych kilka walkowerów przeciwko mikrobi6. A dlaczego nie wszystkie? Jaka tu sprawiedliwość? Ja z kolegą mikrobi6 tracę punkty a inni co wygrali lub przegrali mecze dostają gratisowe punkty? Może ktoś wytłumaczy o co chodzi? Bo wydaje mi się, że chodzi o dobrą zabawę i chyba, żeby to się wszystko sprawiedliwe odbywało a tak nie jest.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Sorry za dubel post ale chodziło mi o walkowery na wszystkie mecze lub na żadne. Niesprawiedliwe jest dając walkowery na kilka meczy bo tracą na tym inni zawodnicy. Rozumiem jak ktoś daje typy na kilka kolejek a potem ma to w dupie i już nie typuje. To okej... ale w takiej sytuacji proszę o wyjaśnienia.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Przecież moderator wszystko wytłumaczył, kolega dostał walkowery tylko za mecze, w których za niego typy oddawał inny użytkownik. Zweryfikowanie wszystkich meczy na walkower miałoby miejsce, jakby taka sytuacja miała miejsce w więcej niż połowie wszystkich spotkań. I pewnie nie byłoby problemu, gdyby te typy podał za kolegę jakiś mod lub inny nie biorący udziału w zabawie user, któremu kolega by przesyłał typy. Ale typy podawał użytkownik, który również jest managerem w tej zabawie i ma swoją drużynę w Ekstraklasie. A regulamin mówi jasno, że &quot;Każdy użytkownik może reprezentować tylko i wyłącznie jedną drużynę.&quot; Ot cały problem. I nie miejcie pretensji bo każdy zapisując się do konkursu pisze ze przeczytał regulamin. I tak jak nieraz się z modami tutaj nie zgadzam, tak w tym przypadku wszystko jest w 100% zgodnie z regulaminem.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
z góry przepraszam za w/o w ostatnich 2-óch kolejkach, niestety sporo w trasie przebywałem, a to przed świętami było i niestety skończyło się jak skończyło.

Nie Ty jeden ????

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież moderator wszystko wytłumaczył, kolega dostał walkowery tylko za mecze, w których za niego typy oddawał inny użytkownik. Zweryfikowanie wszystkich meczy na walkower miałoby miejsce, jakby taka sytuacja miała miejsce w więcej niż połowie wszystkich spotkań. I pewnie nie byłoby problemu, gdyby te typy podał za kolegę jakiś mod lub inny nie biorący udziału w zabawie user, któremu kolega by przesyłał typy. Ale typy podawał użytkownik, który również jest managerem w tej zabawie i ma swoją drużynę w Ekstraklasie. A regulamin mówi jasno, że &quot;Każdy użytkownik może reprezentować tylko i wyłącznie jedną drużynę.&quot; Ot cały problem. I nie miejcie pretensji bo każdy zapisując się do konkursu pisze ze przeczytał regulamin. I tak jak nieraz się z modami tutaj nie zgadzam, tak w tym przypadku wszystko jest w 100% zgodnie z regulaminem.
Jak wyżej.
Sorry za dubel post ale chodziło mi o walkowery na wszystkie mecze lub na żadne. Niesprawiedliwe jest dając walkowery na kilka meczy bo tracą na tym inni zawodnicy. Rozumiem jak ktoś daje typy na kilka kolejek a potem ma to w dupie i już nie typuje. To okej... ale w takiej sytuacji proszę o wyjaśnienia.
Podam przykład z II Ligi, którą również podliczam. Jest tam pewna drużyna, która też ma sporo W/O, ale nie tyle by być zdyskwalifikowaną i jakoś inne drużyny, które pogubiły z nią punkty nie mają z tego powodu pretensji. Co więcej dalej typuje mimo, że szans na miejsce premiowane nagrodą nie ma.
Ja i mój brat a działacie tak bo kiedy byłem w dolnej części ligi dopisywałeś mi Ptk.na plus kiedy wygrałem wszystkie mecze i zagroziłem czołówce dostałem walkowery...
Jakby mnie interesowało kto wygra ligę... ????
Rozumiem, że może coś komuś wypaść i nie będzie w stanie podawać typów. Ale są telefony kom. i przez sieć kom. można wejść, spisać typy i kursy, wysłać na PW do mnie lub przez swojego brata do mnie po uzgodnieniu na PW lub nawet SMS-em. A tak to jaką mam pewność, że to nie Twój brat podawał typy? Skoro miałeś z nim kontakt to i ze mną nie byłoby większym problemem się skontaktować.