W tym temacie zadajecie pytania oraz zgłaszacie niezgodności. W jak najkrótszym czasie otrzymacie odpowiedź.
Ujemny punkt za podanie 5 typów.W tabeli chyba mała pomyłka, bo mimo zwycięstwa mam 2 pkt. Chyba, że nie doczytałem czegoś w regulaminie albo jakieś ujemne dostałem punkty![]()
W przypadku podania więcej niż 4. typów liczone są pierwsze 4 typy podane, a za piąty i każdy kolejny typ po (-1)
Trzymam się regulaminu, informowałem o tym, aby poprawić kursy, jednakże skonsultuję tę sprawę z Marcin-Odra. Nadmienię jednak, że przykład, to przykład, a w regulaminie jasno napisane jest, by brać kursy od sponsora ligi, jeżeli nie wiedziałeś, kto jest sponsorem, wypadało zapytać w tym temacie.Tez mam skargę podałem kursy z expekta tak jak było w przykładzie drugiej ligi to skorzystałem z tego a pozniej dowiaduje sie ze typy trzeba podawac z WilliamHill gdzie tego nie widziałem bo mam włączonego Adblocka. Przecież można było zaliczyć te kursy dużo się nie różnią. Dodatkowo wszystko dobrze wytypowałem.
Nieźle, w ogóle tego nie zauważyłem w regulaminie. Mój błąd i w 2. kolejce zrobiłem to samo. Przejrzałem cały regulamin i nie mogę znaleźć zapisu, że rywalizacja polega na pojedynku pomiędzy typerami i podaniu czterech typów. Znalazłem tylko zapis, że za piąty typ jest punkt ujemny. Trochę to niefortunnie napisane. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić.Napisał n3r0 ->
W tabeli chyba mała pomyłka, bo mimo zwycięstwa mam 2 pkt. Chyba, że nie doczytałem czegoś w regulaminie albo jakieś ujemne dostałem punkty :wink:
Ujemny punkt za podanie 5 typów.
Nie powinienem mieć przypadkiem po drugiej kolejce jednego pkt ?
Dlaczego wo za brak podliczenia? ... nie minely nawet 24h
No podliczylem podliczylem, tylko widze juz wo wpisane dlatego pytam
Poza tym, nie ty pierwszy dostałeś ujemne punkty, a ja ostatnio w każdym temacie przestrzegam o ZNAJOMOŚCI regulaminu.Rozporządzenie kar w konkursie
Brak typów, Walkower 0-3 (lub większy)
Podanie tego samego typu co przeciwnik (-2)
Podanie typów po czasie (-2)
Brak bukmachera (-2)
Podanie nieregulaminowego typu (DNB, live, asian handicap) (-2)
Brak dat. (w przypadku dwudniowych kolejek) – pierwszy raz ostrzeżenie, każdy następny (-1)
Brak numeru kolejki (-1) (ponieważ typujemy przez cały tydzień)
W przypadku podania więcej niż 4. typów liczone są pierwsze 4 typy podane, a za piąty i każdy kolejny typ po (-1)
W przypadku podania mniej niż 4 typów (lub np. jednego typu o innej dacie niż zaplanowana kolejka) nie ma ujemnych punktów, po prostu liczymy typy z mniej niż czterech meczy.
Zawyżanie kursów – wykluczenie drużyny
Inne wykroczenia – kara indywidualna nałożona przez moderatora