>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

kokosek1960 243

kokosek1960

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dabrowa Górnicza (PL)
3.2015-04-11 - 16:00 REAL MADRID [-2]- EIBAR HE [email protected] Betsafe // tu kurs wynosil 1.50 zle wpisalem kurs [czy moge to zaliczyc /} kurs wynosil 1.5 ja po prostu kliknalem 2 zamiast 1//
mucios88 // Tutaj niestety nie mogę nic zrobić. Obowiązuje nas regulaminowe 10 minut

kokosek1960 243

kokosek1960

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dabrowa Górnicza (PL)
dziwi mnie postawa niektorych graczy forumowiczow jak cos ugraja trafią w konkursie to jeszcze walczą jak cos nie tak juz nie zatypuja fakt ze w tym pojedynku bylem lepszy od tego forumowicza Olimpia Grudziądz ale bedąc uczciwim grał by do konca moze by wygral jakis pojedynek z moimi konkurentami , tez by mi to pomogło przy ewentualnej jego wygranej z jakims przeciwnikem ???? tak troche żartem bo nie wiem jak sie zakonczy etap tej 3 ligi ale jak sie rozegrał juz tyle spotkań to do ostatniej kolejki typy postawic można , no tych kilku forumowiczów od poczatku olało konkurs kazdy z reszty na w/o skorzystał .Jak juz sie nie chce brac udział w konkursie to mozna napisac to w tenmacie , dziekuje za zabawe te 2 kolejki ja zatypuje tylko tyle pozostaje ???? i czekać na ostateczne wyniki .... powodzenia dla forumowiczów aktywnie biorących udział w zabawie

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Ogólnie polecam walczyć do końca bo na 99% awansuje więcej niż 3 osoby z racji tego że w wyższych ligach też kilka osób zrezygnowało.

kokosek1960 243

kokosek1960

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dabrowa Górnicza (PL)
dziekuję za wsparcie kolegi z Zagłębia tylko nagrody na zagranie w betsafe może zabraknąć ale to zabawa .chyba że włodarze konkursu dadzą zalatwią jakąś nagrode pocieszenia wartości 20 zł tylko nagrody na zagranie w betsafe może zabraknąć ale to zabawa .chyba że włodarze konkursu dadzą zalatwią jakąś nagrode pocieszenia wartości 20 zł[ no na wyrost 10 zł tym wytrwałym ????

kokosek1960 243

kokosek1960

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dabrowa Górnicza (PL)
ja nieraz omine jakis konkurs znaczy sie kolejke ale to niedoparzenie moze kolega ten co tu bierze udział zapomniał tak bywa jak sie pokaze jeszcze w tych 2 kolejkach zwracam honor o ile to bedą to znaczące pojedynki

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Jeżeli kolega @Przemekmaty nie poda typów w ostatnich 2 kolejkach (razem będzie 5 ostatnich z rzędu to wylatuje z konkursu i trafia na czarną listę i jak mówi regulamin wszystkie jego mecze zostaną zweryfikowane jako w/o). Nie będziemy pochwalać takich praktyk i dawać możliwości uczestnictwa w przyszłych edycjach konkursu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
anzelmo +4 Punkty (100% poparcia bracie)
trcd 20

trcd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sory chlopaki ale zapomnialem zupelnie o tym konkursie teraz juz zaczynam grac

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
mucios, wiruj z tabelą, apeluję!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
homel +7 Punkty (wracaj do HP, czekamy !)
mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Sory chlopaki ale zapomnialem zupelnie o tym konkursie teraz juz zaczynam grac
Za wiele Ci to nie da, bo za olanie konkursu i taką ilość w/o jesteś na czarniej liście i pozostałe 2 mecze będą zweryfikowane jako w/o.
mucios, wiruj z tabelą, apeluję!
Dziś się pojawi tabelka z uwzględnieniem kolejek weekendowych ????