>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności, propozycje

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
W ostatnich konkursach w których sie zapisałem niebrałem udziału ale spowodowane to było tym że niemiałem mozliwości korzystania z internetu. Mogłem to robić tylko okazjonalnie. Z dniem dzisiejszym dostep już będe miał jak wczesniej więc zamierzam już teraz ponownie uczestniczyć w życiu forum. Dziękuję. ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W przypadku, gdy zapisze się np. 130 osób, to w drabince znajdzie się tylko regulaminowe 128osób, a wszystkie ponad normę, będą mogły typować 1.rundę, jednak awans do kolejnej, będzie możliwy tylko w przypadku, gdy w jakiejś parze nikt nie poda typów.
Wówczas awansuje najlepszy z grona rezerwowych itd.
Nie wahaj się ! Zapisuj się, bo kto 1.ten lepszy;)

W 13

wsl90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest szansa że w ofercie tego bukmachera, poza boksem będą inne zdarzenia ze sztuk walki, np MMA? Czy raczej stawiaja głównie na drużynowe?

G 138

geryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Osoba, która uzyska najlepszy bilans (liczą się wszystkie rundy) - 60zł
tzn suma wszystkich rund, czy suma wszystkich rund dzielona na ich liczbę będzie podstawa do przyznania ww nag.?

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
nie ma problemu jesli zalozyłem konto oddsring przed chwilką ?

NIE;)

D 224

dboniem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam 2 pytania odnośnie regulaminu:
1. Można podać 5 typów/kuponów, czyli mogą to być w skrajnych przypadkach powiedzmy 5 kuponów po 8 zdarzeń albo 5 typów (singli) ?
2. Mamy cały tydzień na zakłady, nie muszą to być typy do kuponów z tego samego dnia, lecz ostateczne podliczenie ma się odbyć do godziny 24 w niedzielę (ostatni dzień typowania w danej rundzie) ?
1.TAK
2.TAK

edyp 186

edyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
można ten sam mecz zagrać na kilku kuponach? bo nie mogę doczytać w regulaminie
NIE -
17. Podajemy jeden typ na dane zdarzenie i może się on znajdować tylko na jednym kuponie

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
zgłupiałem już od tych emocji w Bostonie ???? jesli wszedł mi kurs 1.8 to w bilansie mam 180j czy 80j ?
masz 80j;) kurs 3.20 = 220j, nietrafiony = -100j. punktacja rodem z typów dnia

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
nie ma problemu jesli zalozyłem konto oddsring przed chwilką ?
Nie będzie problemu.
2. Mamy cały tydzień na zakłady, nie muszą to być typy do kuponów z tego samego dnia, lecz ostateczne podliczenie ma się odbyć do godziny 24 w niedzielę (ostatni dzień typowania w danej rundzie) ?
Zgadza się

patos 90

patos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
silweck 0

silweck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Prosze o dodanie mnie do listy graczy rezerwowych w tym konkursie, da rade jeszcze? Niestety, temat z zapisami jest juz zamkniety, wiec sprobowalem szczescie tutaj :)
O(M); Wszyscy chętni na dołączenie do listy rezerwowych mogą to zrobić do końca trwania 1.tygodnia rywalizacji. Należy się zapisać po prostu do konkursu w odpowiednim temacie, który został z powrotem otwarty, skoro jest taka potrzeba, a następnie można podawać swoje typy w temacie konkursowym dla &quot;listy rezerwowych&quot;;)

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jest jakiś bonus w postaci postawienia zakładu danego kuponu u buka konkursowego? ????

cfc004 5

cfc004

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
W celu otrzymania nagrody musi zostać dokonany minimum jeden depozyt w ciągu ostatnich 60 dni.
Jeśli gracz nie dokonał w ostatnich 2 miesiącach depozytu należy to zrobić w ciągu najbliższych 30 dni od zgłoszenia.
Czy depozyt złożony przez Ukash też się liczy ?