>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności, propozycje - Champions League Expekt

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
to &quot;sami&quot; to nie chodzi o to, że ktoś inny nie może za nas tego zrobić. Po prostu, chodzi o to, że modzi tego konkursu nie podliczają, bo by można dostać zajoba że tak powiem. A czy Diuq zrobi to jako Diuq czy zrobi to za niego Rysiek z Klanu, Jurand ze Spychowa czy ktokolwiek inny to nie ma znaczenia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qozi +7 Punkty (''czy zrobi to za niego Rysiek z Klanu'' :lol:.)
unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Nie chodzi o zadne marudzenie bo ja z porazka potrafie sie pogodzic tylko wolalbym abysmy liczyli typy a nie godzine ;) Chcialem abys podal powod tego dlaczego wymysliles (jesli Ty pisales regulamin) taki punkt o tym mowiacy, a nie zrobiles tego ???? Tak samo dalej mozemy ciagnac, ze typy/kupony liczymy sami czego moj rywal z grupy rowniez nie zrobil w swoim ostatnim kuponie ale to przeciez nie wazne... jak i ogolnym bilansie

Pozdrawiam i zycze powodzenia dalej rywalowi
Skoro to ja wpisałem typy za kolegę to się odniosę do twoich utyskiwań.
Przeczytaj sobie chłopcze jeszcze raz to co pisałeś a ja pogrubiłem w cytacie. Nie marudzisz i umiesz się pogodzić z porażką ? Skomentuje to wymownie: ????
Naprawdę, dalsze twoje posty jeszcze bardziej cię ośmieszają. Bez odbioru.
Aż dziwne że ten cały bajzel tutaj nie został jeszcze skasowany :roll:. Brak słów na takich ludzi, najpierw zgadza się z reg, potem go bezczelnie łamie i jeszcze ma pretensje **** wie o co... Koniec z mojej strony, można śmiało usuwać.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiem że złamałem i nie musisz się przypominać
Gratuluję. Pilnuję swojego interesu, żeby nagle post w niewyjaśnionych okolicznościach nie zniknął.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Gratuluję. Pilnuję swojego interesu, żeby nagle post w niewyjaśnionych okolicznościach nie zniknął.

Pilnuj pilnuj , w sumie nie ma się czego dziwić. Post mógł zginąć , post mógł zostać zeedytowany , ale nie został a zapewniam Cię , że dużo wcześniej widziałem o pomyłce bo zaraz po wysłaniu posta pewien użytkownik przypomniał mi o minimalnym kursie (????)

Potrafię się uczciwie bawić , popełniłem błąd i biorę go na klatę. Pozdro i powodzenia bo pojedynek się jeszcze nie skończył ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +4 Punkty (Dam plusa bo takich moderatorów nam trzeba:))
midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pilnuj pilnuj , w sumie nie ma się czego dziwić. Post mógł zginąć , post mógł zostać zeedytowany , ale nie został a zapewniam Cię , że dużo wcześniej widziałem o pomyłce bo zaraz po wysłaniu posta pewien użytkownik przypomniał mi o minimalnym kursie (????)
Potrafię się uczciwie bawić , popełniłem błąd i biorę go na klatę. Pozdro i powodzenia bo pojedynek się jeszcze nie skończył ;)
O nic Cię nie posądzam przecież. Napisałem na wszelki wypadek, bo w innym konkursie moderatorzy nie znali regulaminu, więc od wtedy dmucham na zimne.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty mozesz traktowac to jak chcesz, ale niestety to modzi maja decydujacy glos. W kazdym razie, w Expekcie 1 pilka zalicza mecz, a to Szarapowa skreczowala. W tym przypadku Twoj kupon jest na minus.
Pozdrawiam.
To może uściślijcie w regulaminie. Według ciebie krecz to nie jest przerwanie spotkania?

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie krecz należy rozliczac tak jak robi to bukmacher.
Wg mnie również, nie mniej regulamin nie jest jednoznaczny, na co zwracam uwagę. W terminologii bukmacherów często krecz nazywają przerwaniem spotkania dokładnie tak, jak jest u was w regulaminie.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
mamy paręnaście minut po godzinie 21, zatem macie niespełna godziny. Obiecuję ze o 23 tematy zostaną zamknięte, ale czy zrobie losowanie, tego nie wiem. Kupony podane po 17 od razu zaliczajcie na minus, w przeciwnym razie kartka.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
mamy paręnaście minut po godzinie 21, zatem macie niespełna godziny. Obiecuję ze o 23 tematy zostaną zamknięte, ale czy zrobie losowanie, tego nie wiem. Kupony podane po 17 od razu zaliczajcie na minus, w przeciwnym razie kartka.

losowanie za moment. pojedynki Ola i Konrada rozliczone na plus dla Konrada oraz jose_bastiano zgodnie z 14 punktem regulaminu. Na zasadzie LL w zwiazku z niepodliczeniem bilansów przez dartera oraz jajo przechodzi PokerFace.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
losowanie za moment. pojedynki Ola i Konrada rozliczone na plus dla Konrada oraz jose_bastiano zgodnie z 14 punktem regulaminu. Na zasadzie LL w zwiazku z niepodliczeniem bilansów przez dartera oraz jajo przechodzi PokerFace.

Nie wiem o jakim remisie mowa, bo ja miałem ⛔ 350, a jose_bastiano ⛔ 500

pablex 77

pablex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice/Oswiecim
Nie wiem o jakim remisie mowa, bo ja miałem ⛔ 350, a jose_bastiano ⛔ 500

o takim ze widocznie nie znasz regulaminu ;) typ podales o 17:42...

&quot;ale po prostu posty napisane po godzinie 17 w niedziele, nie będą brane pod uwagę&quot;

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
o takim ze widocznie nie znasz regulaminu ;) typ podales o 17:42...

&quot;ale po prostu posty napisane po godzinie 17 w niedziele, nie będą brane pod uwagę&quot;

Widać na głupoty nie zwracałem uwagi.