>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności, propozycje - Champions League Expekt

dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
z regulaminu: Minimalny kurs na jedno zdarzenie to 1.40
a ja podałem taki kuponik:
kupon 1
Bohemians - Dundalk goście strzelą bramkę Tak @1.65 Irlandia Premier League
QPR - Newcastle goście strzelą bramkę Tak @1.35 Anglia Premier League
i moje pytanie
kupon na minus ?
a może można poprawić ? ????
pozdrawiam
Ja dostałem minus na caly kupon. I z tgo co widzę duuuuużo osób dostanie minus, bo w kuponach maja kursy ponizej 1.40 ;/;/

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z regulaminu rozumiem, że można typować wszystko z oferty Expektu??

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Nie można podawac jednego typu na więcej niż jednym kuponie, nawet peFFki
Z tego co kojarzę jeśli 1wszy kupon jest przegrany to w następnym jeśli dany mecz się oczywiście jeszcze nie zaczął to można go powtórzyć ?

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oka
Z tego co kojarzę jeśli 1wszy kupon jest przegrany to w następnym jeśli dany mecz się oczywiście jeszcze nie zaczął to można go powtórzyć ?

Tak było w poprzednich edycjach, więc pewnie tak jest.

zilzil 328

zilzil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Jest jakiś błąd chyba bo nie ma tematu dla par od 41 do 48 ... Troszkę denerwujące bo kilka typów już przepadło ;/

grzeg232 235

grzeg232

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przyladek Canaveral
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie rozumiem, czemu minimalny kurs jest 1,40. Ok, gdy ktoś gra singiel, to mogłoby być 1,40, ale na kuponie? Skoro to kupon to wystarczyłoby ustalić, że np kurs kuponu nie może być niższy niż 1,40 i byłoby dobrze. Jak ktoś chce zrobić kupon z kursów 1,10 to niech robi.. ;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
chyba źle kojarzysz, bo w poprzedniej edycji, było tak, ze 1 mecz na 1 kuponie...
Poproszę o wyjaśnienie kogoś z opiekunów, czy tak samo jest w tej edycji ? , bo widzę, że chociażby w mojej grupie mecze są powielane na kolejnych kuponach...

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Poproszę o wyjaśnienie kogoś z opiekunów, czy tak samo jest w tej edycji ? , bo widzę, że chociażby w mojej grupie mecze są powielane na kolejnych kuponach...
Nie można podawac jednego typu na więcej niż jednym kuponie, nawet peFFki :p

...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +1 Punkty
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Assitalia, takie były założenia, i tyle. Ja nie jestem tu od regulaminów, dlatego raczej Marcina pytaj, dla mnie to dobrze, bo trzeba się trochę wykazać, bo gdyby nie było minimalnego kursu, to niektórzy by pewnie na ślepo typowali kursy 1.10 jak nie niższe.
Dajmy na to, jest kupon: Real z handi + Legia. Real wygrywa 1:0, zatem handi w koszu. Legię można będzie jednak zagrać w dniu jutrzejszym. Przykład z autopsji, z poprzedniej edycji konkursu.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
chyba źle kojarzysz, bo w poprzedniej edycji, było tak, ze 1 mecz na 1 kuponie...
W poprzednim konkursie z expectem był tylko single ?? :| no nie wydaje mi się...

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Poprzednia edycja Ligi Mistrzów była z Bet-At-Home,wiem,bo ją wygrałem,chyba,że mówicie o latach wstecz,ale w tej ostatniej na pewno nie było tak,że były same single,zasady były takie same jak w tej.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
tylko single ?
Mówię o tym, że 1 mecz na 1 kuponie, tzn. że dany mecz można zagrać najwyżej na jednym kuponie, a nie np. na wszystkich 5 kuponach... Z resztą Brooklyn już wyszukał powyżej wypowiedź adqs i właśnie o poprzedniej edycji sponsorowanej przez BAH myślałem, bo we wcześniejszych nie brałem udziału.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Mówię o tym, że 1 mecz na 1 kuponie, tzn. że dany mecz można zagrać najwyżej na jednym kuponie, a nie np. na wszystkich 5 kuponach... Z resztą Brooklyn już wyszukał powyżej wypowiedź adqs i właśnie o poprzedniej edycji sponsorowanej przez Bah myślałem, bo we wcześniejszych nie brałem udziału.
Nie wiem kolego no ja kojarzę tego typu konkurs, że jeśli kupon miał3 zdarzenia i np 1wsze nie weszło to mogłem pozostałe 2 na następnym kuponie powtórzyć...Więc sam już nie wiem czy można czy nie można ?