to mozna takie cos reklamowac?? kurcze a ja nie wiedzialem bo tez pomylilem sie zamiast dac hammarby dalem smedarne...chcialem edytowac ale sie nie da:/...mialbym zawsze ten 1 pkt wiecej ????
kolego kolego a zacytuj prosze moje slowa gdzie wyraznie wskazuje na reklamacje po meczu przeciez tylko stwierdzam fakt a tego pkt nie chce bo wiem ze to juz niemozliwe ????
Spokojnie do końca turnieju będzie jeszcze bardzo dużo kolejek. Nie można codziennie typować. Staramy się wybierać najciekawsze mecze.
Wszystko też podliczone.
Z nową kolejką ruszymy już dzisiaj (spotkania czwartkowe). Napewno będzie też kolejka niedzielna. W pozostałe dni zobaczymy.
oj ludzie
jak mamy trochę wolnego czasu to podliczamy od razu wszystko, przecież jak to Jacques powiedział 'nie pali się' - nie mniej 8 kolejka podliczona. Tabela będzie po zakończeniu 9 kolejki. Pozdrawiam
Z powodu złych warunków atmosferycznych odwołano już cztery piątkowe spotkania. W Elite League nie dojdzie do skutku mecz The Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves.
Nowy termin tego meczu to 17 września.
Aż cztery zaplanowane na dziś pojedynki na Wyspach Brytyjskich zostały przełożone. Mecz Elite League Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves odbędzie się 17 września.
Aż cztery zaplanowane na dziś pojedynki na Wyspach Brytyjskich zostały przełożone. Mecz Elite League Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves odbędzie się 17 września.