>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

maradie 47

maradie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
HURAGAN

Upoważniam użytkownika bam14 do podawania typów konkursowych!

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Uprzejmie prosze o zamiane dwoch spotkan poniewaz podczas pisania postu moj przeciwnik jeszcze nie podal swoich typow, kiedy napisalem posta byl on jednak szybszy.

[tenis panowie] Nadal R. - Gonzalez F.
Typ : Grane sety - Typ: 4 lub więcej setów Kurs : 2.35

na

[tenis panowie] Nadal R. - Gonzalez F.
Typ : Gonzalez F. +1.5s Kurs : 4.00

i [tenis panie] Safina D. - Dementieva E.
Typ : 1 Kurs : 1.55

na

[tenis panie] Safina D. - Dementieva E.
Typ: 2:1 Kurs : 3.20

Wtedy AKO wyniesie : 51.41

Dziękuję.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
hehehe czemu nas to nie dziwi
*Drużyna M&amp;s została wylosowana spośród przegranych w dogrywce 1/9 Finału jak &quot;lucky team&quot;.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
hehehe czemu nas to nie dziwi
*Drużyna M&amp;s została wylosowana spośród przegranych w dogrywce 1/9 Finału jak &quot;lucky team&quot;.
Spośród przegranych drużyn które miały dogrywkę, trafili najwyższy kurs. Jako że brakowało jednej drużyny, postanowiliśmy wybrać dodatkową.
Nie życzę sobie tego typu postów.

munez 0

munez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiedziałem, że będzie twoja wypowiedź...z resztą sam się zdziwiłem, że było jakieś losowanie i to, że my zostaliśmy wybrani....ale miło...szczęście dopisuje...choć naprawdę maciekpoland nie wiem o co Ci chodzi...myślisz, że kupiliśmy ten konkurs?Nawet kontaktu z moderatorami nie mamy...ale co my bedziemy sie tlumaczyc...

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
hehe lajt tak sie smieje tylko ???? wiem wiem kazdy powie o maciekpoland to ten taki kozaczek co przegral w konkursie a teraz tylko komentuje ???? ale to nie pierwszy konkurs gdzie sie dzieja jaja ???? powodzenia

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
hehe lajt tak sie smieje tylko ???? wiem wiem kazdy powie o maciekpoland to ten taki kozaczek co przegral w konkursie a teraz tylko komentuje ???? ale to nie pierwszy konkurs gdzie sie dzieja jaja ???? powodzenia
Powiedz mi jakie jaja masz na myśli?
Szczerze? Tak właśnie myślę. Przegrałeś w konkursie i nie potrafisz przyjąć porażki. Po prostu są od Ciebie lepsi typerzy. Ten konkurs nie jest do leczenia kompleksów.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Wg mnie ten cały konkurs był ustawiony pod Ciebie.. Miał na celu upokorzenie wielkiego maciekpoland-a ;)

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konrad jest dobrze oni graja Rosje
mam pytanie czy siatka plaźowa to sport zaliczany do indywidualnych.?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
konrad jest dobrze oni graja Rosje
było już o tym mowa i siatkówkę plażową zaliczamy do sportów indywidualnych

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Ty to masz problemy :|

&quot;12# W kazdym dniu rozgrywek druzyna oddaje pięc &quot;5&quot; typów , przynajmniej jeden musi dotyczyc sportów indywiudalnych.&quot;

Odlicz plazowa i co masz stawiac? Stolowy wszystko 1.05 4 mecze w ofercie, 2-3 biegi lub dysk mlot i jak postawic 10 druzyn jak nie ma tyle zdarzen?

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie bo gralem to o 14.00 tuz po wystawieniu oferty i wynosil 1.8 pozdro
Zreszta on podal typ pozniej ode mnie wiec kursy mial tez 1.8

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Czy można by jasno określić, jak będzie rozgrywana decydująca runda? Wiem, że to ustalone [chyba?], ale może jednak jakieś zmiany?
I druga sprawa - o której będzie otwarty temat? Jeśli o powodzeniu bądź nie ma decydować czas, to dobrze byłoby znać takie info ;)

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
właśnie... igrzyska już się kończą więc czyżby przez te dni była rywalizacja pomiędzy 5-ma zespołami i liczyło się AKO?
dobrze byłoby ustalić wcześniej godzinę otwarcia tematu bo w innym wypadku moderatorzy mają trochę forów, nieprawdaż? :-D

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Tak, mamy już ustaloną decydującą rozgrywkę.
Do finału awansowało 5 drużyn. Przez 2 kolejne dni - 22 oraz 23 sierpnia, będziemy podawać swoich 5 typów, jak to miało miejsce w poprzednich fazach turnieju. Trafione AKO z tych 2 dni będzie dodawane do siebie. W zależności, kto w te 2 dni trafi najwyższe AKO, dostanie 1 nagrodę, kto najniższe 5 nagrodę.
Mam nadzieję, że się jasno wyraziłem.
Co do tematów, nie jesteśmy w stanie określić dokładnej godziny otwarcia tematu.
Aha, w fazie finałowej będzie można stawiać ten sam mecz, lecz na inny wynik niż któraś z drużyn przeciwnych.