>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

G 138

geryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co dalej ? faza pucharowa to jasne, jednak ciekaw jestem czy rozstawicie drużyny z 1 miejsc i do nich dolosujecie te z 2, czy wolnaamerykanka? ja uważam ze pierwsza opcja bardziej uczciwa

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
co dalej ? faza pucharowa to jasne, jednak ciekaw jestem czy rozstawicie drużyny z 1 miejsc i do nich dolosujecie te z 2, czy wolnaamerykanka? ja uważam ze pierwsza opcja bardziej uczciwa

Pierwsze miejsca rozstawione;) Przecież trzeba jakoś uhonorowac ich wysiłek i skutecznośc typów nie zawsze najwyższą ale co najwazniejsze taką która im dawała wygrany pojedynek. Jutro wszystkiego się dowiecie napewno ????
Pozdrawiam

sting 0

sting

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze poprawic w grupie 12
2 kolejke typ zespolu Teamaniacy jest zle policzony !!

G 138

geryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czekam z utęsknieniem na oficjalne w gr. 11 , wsie juz sa a u nas ...:-(

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Dobra bo chłopaki mają dosyć liczenia jeszcze tutaj tłumaczyć komuś sprawy oczywiste które wszyscy rozumieją przez 2 strony i 30 postów...
Trochę usunąłem zbędnych postów.
Zalecam czytanie ze zrozumieniem regulaminu.

hoks 35

hoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego w pojedynku
Benesova I. - Mirza S. (Tenis kobiety)
Typ - Typ: 1 1,65 ▶ (ZWROT)
mamy policzony zwrot, gdy Mirza przy stanie 1:0 dla Benesova w setach skreczowała ? Warto dodać, że ten typ zadecydował o tym kto awansował dalej.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Dlaczego w pojedynku

mamy policzony zwrot, gdy Mirza przy stanie 1:0 dla Benesova w setach skreczowała ? Warto dodać, że ten typ zadecydował o tym kto awansował dalej.

Ponieważ uznaliśmy że w przypadku kreczu w tenisie będziemy uznawali jak zwrot a nie plus czy minus. Przykro nam że to decydowało o awansie ale tak było liczone wszystkim. Pozdrawiam

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;7. Kolejnym etapem konkursu będzie rywalizacja w 1/9 na identycznych zasadach jak w 1/17.
8. Z tym że zaznaczam że tam jedna drużyna będzie miała wolny los a więc automatyczny awans do kolejnej fazy naszej zabawy.&quot;

zostaje po 1/17 17 drużyn. Do 1/9 potrzeba 18. Rozumiem, że wolny los dotyczy tej fazy turnieju ? Czy będzie to drużyna przegrana w 1/17 z najwyższym AKO ?

P 11

polo87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
&quot;7. Kolejnym etapem konkursu będzie rywalizacja w 1/9 na identycznych zasadach jak w 1/17.
8. Z tym że zaznaczam że tam jedna drużyna będzie miała wolny los a więc automatyczny awans do kolejnej fazy naszej zabawy.&quot;

zostaje po 1/17 17 drużyn. Do 1/9 potrzeba 18. Rozumiem, że wolny los dotyczy tej fazy turnieju ? Czy będzie to drużyna przegrana w 1/17 z najwyższym AKO ?
jest 18 grup więc nie ma tego problemu ????

czekamy na pary 1/18 ????

Robson// Pary już są dawno rozlosowane;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford

Tak wolny los będize obowiązywal po odbyciu się tej rundy, a drużyna z wolnym losem automatycznie awansuje do tej 9 która będize podawała typy na dany dzień z której 5 najlepszych awansuje do ostatecznej rozgrywki.

P 11

polo87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ale przecież jest 18 par to o jakim wolnym losie wy piszecie :p
To jest 1/18 a nie 1/17 ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
ale przecież jest 18 par to o jakim wolnym losie wy piszecie :p
To jest 1/18 a nie 1/17 ????

Sorki za zamieszanie ale przez uwage źle popatrzyłem i policzyłem wszyystko ale już jest poprawione i wolnego losu nie będzie ;) Moja nieuwaga hehee;)

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jak np konkurencja jest rozgrywana wg bah o 23 czasu naszego dnia 12,08 a w pekinie jest to poranek 13.08 to można podać taki typ?

B 0

bigstar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obaj panowie jesteście w błędzie. Nie patrzcie na godziny, które podaje bah, bo to są bzdury. 23:00 czasu polskiego to 5:00 rano czasu chińskiego. &quot;Prawdziwe&quot; godziny rozgrywania danego zdarzenia są na oficjalnej stronie Igrzysk.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
9. Kolejnym etapem bo 1/9 gdzie zostanie na placu boju tylko 9 zespołów odbędzie się na następujących zasadach:
- nie będzie rywalizacji zespołowej
- każdy z 9 zespołów ma za zadanie podac 5 typów na dany dzień tj 19sierpnia
- z tych 9 drużyn dalej awansuje 5 zespołów z najwyższym trafionym ako podczas tego dnia
Czy bedzie mozna uzywac tych samych spotkan? Bo oferta Baha jaka jest kazdy wie, i to byloby predzej konkurs kto pierwszy ten lepszy, a nie kto lepiej typuje gdyby nie mozna bylo, jako ze osoby ktore siedza na forum akurat pierwsze zatypuja

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
9. Kolejnym etapem bo 1/9 gdzie zostanie na placu boju tylko 9 zespołów odbędzie się na następujących zasadach:
- nie będzie rywalizacji zespołowej
- każdy z 9 zespołów ma za zadanie podac 5 typów na dany dzień tj 19sierpnia
- z tych 9 drużyn dalej awansuje 5 zespołów z najwyższym trafionym ako podczas tego dnia
Czy bedzie mozna uzywac tych samych spotkan? Bo oferta Baha jaka jest kazdy wie, i to byloby predzej konkurs kto pierwszy ten lepszy, a nie kto lepiej typuje gdyby nie mozna bylo, jako ze osoby ktore siedza na forum akurat pierwsze zatypuja
Podasz 4 typy takie same. Jeden, najsłabszy wg Ciebie, wyrzucasz i zamieniasz go innym typem. Wygrywasz mecz..
Nie wiem jak Ty, ale ja bym tak zrobił :p Regulamin jeśli jest to od początku do końca :]