Kolejną rundę zaczynamy już jutro czy robimy dzień przerwy? ????
aha no to elegancko ????Wszystko się okaże jak pójdzie z podliczaniem![]()
Ale postaramy się aby dzisaij wszystko było podliczone i jutro kolejna runda ????
PISALEM na ten temat PW.Czegoś tu nie rozumiem za co zostaliśmy zdyskwalifikowani i czemu nie podliczyliście punktów? w ostatnim pojedynku AKO= 2.24 i wygrany pojedynek
Mam pytanie.
Do której godziny można spodziewać sie decyzji o terminie rozpoczęcia następnej rundy?
Ile będzie trwał każdy mecz? ???? 1 dzień czy też więcej?
Czyli mam rozumieć że jutro dzień wolny od typowania na 100%?Otóż teraz podjąłem decyzje iż dzisiaj nie będize losowania kolejnej rundy turnieju ponieważ nie ma kto podliczyc rozgrywek grupowych. Ja podliczyłem 6 grup a reszta stoi bo nie ma modów odpowiedzialnych wraz ze mną za to a sam nie zamierzam wszystkiego robic bo i tak wystarczająco długo już nad tym siedze. WIęc jak ktoś raczy z nich podliczyc reszte grup to zastanowimy się co dalej. W swoim imieniu sorki za taki obrót sprawy ale to nie moja wina.
Jak tylko będize wiadomo co dalej dam znac![]()
Czyli mam rozumieć że jutro dzień wolny od typowania na 100%?
Ile dni będzie trwał mecz w rundzie pucharowej?
I jak to będzie wygladać?
1/18->1/9->1/5 i 5 ekip w rundzie finałowej czy też inne rozwiązanie? ????
Pytam tak na przyszłość![]()
Czyli jutro odpoczynek od typowania ????Będzie zastosowane takie rozwiązanie jak napisałeś ????
A co do jurtra to na bank nie będzie żadnego typowanie ...
"14# Zasady kolejności w tabeli, czyli:
Drużyna, która ma więcej punktów jest wyżej w tabeli. W przypadku równej liczbie punktów:
decyduje to która druzyna trafila wyższe ako."
ako z trzech meczów mnożone czy dodawane ?