>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i problemy

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a jeszcze 2 pytanka mam ;d
1 czy istnieje mozliwosc zeby do mojego tematu z typami dac zakac wejscia jakiemus userowi? ze on nie moze w moj temat wejsc...
2 czy moze mi ktos usunac ankiete albo powiedziec jak w moim temacie? byla ona &quot;czy wyjde na +&quot; ale juz nie mam stanu konta podawanego wiec nie potrzebna jest.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
1 czy istnieje mozliwosc zeby do mojego tematu z typami dac zakac wejscia jakiemus userowi? ze on nie moze w moj temat wejsc...
.

ehhh człowieku zastanów sie to jest forum dla wszystkich zarejstrowanych userów a nie jakis wybranych :wowsdf: :-? :roll:

K 0

kolumbus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

Jak to códo wylączyć? :jezora:

&quot;Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 26

Aby nie otrzymywać tego komunikatu, przeczytaj oznaczone tematy, lub oznacz wszystkie jako przeczytane.
W każdej chwili możesz skorzystać z wyszukiwarki postów aby odszukać posty napisane w ciągu ostatniego wybranego czasu.&quot;

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
tak sobie przeglądałem forum i chciałem się zapytać czemu nie jest przestrzegany regulamin forum

podpunkt:

6. Do każdego użytkownika forum należy podchodzić z odpowiednim szacunkiem. Zabrania się ubliżania innym forumowiczom, oraz klubom, którym kibicują.

i jedna z osób, która ma sporą liczbę postów w widoczny sposób łamie go i nikt nie reaguje ?

czyżby kolesiostwo ? ???? mam nadzieję, że to tylko niedopatrzenie

pozdr,

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ten punkt regulaminu był, jest i będzie przestrzegany. Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi, bo tego nie określiłeś...
Jeżeli chodzi o moderatora to czasami ludzka cierpliwość też ma swoje granicę i jak się czyta niektóre posty to naprawdę szkoda słów...

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
rozumiem, że niektórzy użytkownicy są &quot;specjalni&quot; i trzeba im napisać niekiedy jakieś &quot;ciepłe&quot; słowo - w pełni się z tym akurat zgadzam, aczkolwiek mi chodzi o treść zawartą w podpisie jednego z moderatorów tego forum tj. doberman90 , rozumiem, że nie darzy sympatią Barcelony ale gdybym ja miał napisane w podpisie &quot;Real kurwo&quot; ( piszę to tylko w ramach odpowiedniego przykładu gdyż mimo, że nie lubie tego madryckiego klubu i po części nie szanuję staram się nie okazywać tego tutaj, ze względu na powyższy punkt regulaminu, który zacytowałem). Stąd dziwi mnie to, że osoba na tak wysokim &quot;stanowisku&quot; tego forum ma takie coś i nikt nie reaguje... :-?

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Gazowni
Mala uwaga :
Zauwazylam buga, widze, ze turniej hokejowy i jego watki (wszystkie) sa dostepne tylko dla wybrancow. Dla reszty tylko jeden temat (&quot;1 runda&quot;). Niestety chyba pojawil sie maly blad gdyz do &quot;niewidocznego&quot; tematu mozna dostac sie ze strony glownej ... a tam takie przekamarzania (link ostatni post M-O) :p

Stąd dziwi mnie to, że osoba na tak wysokim &quot;stanowisku&quot; tego forum ma takie coś i nikt nie reaguje... :-?

No bo jak w kazdej spolecznosci sa rowni i rowniejsi :p
BTW: Festung, ja, ja ! ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zauwazylam buga, widze, ze turniej hokejowy i jego watki (wszystkie) sa dostepne tylko dla wybrancow. Dla reszty tylko jeden temat (&quot;1 runda&quot;). Niestety chyba pojawil sie maly blad gdyz do &quot;niewidocznego&quot; tematu mozna dostac sie ze strony glownej ... a tam takie przekamarzania (link ostatni post M-O)

Yyhhmmeh, jaśniej?
No bo jak w kazdej spolecznosci sa rowni i rowniejsi

To był żart? ;)
Już tego nie ma.... Nie każdy zna hiszpański

krystyna 0

krystyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Gazowni
Yyhhmmeh, jaśniej?
Ja jako zwykly user:
- strona glowna, forum &quot;Konkurs Hokejowy&quot;
- wchodze do srodka i widze tylko temat &quot;1 runda - 2 kolejka!!&quot;
- wracam na strone glowna rzucam wzrokiem w okolice tego forum i widze &quot;Dzisiaj 14:37 Marcin-Odra Ostatni post&quot;

Jasne juz ? :p Reasumujac mozna sie dostac do tematu, ktory nie jest dostepny na liscie tematow na tym forum.

No bo jak w kazdej spolecznosci sa rowni i rowniejsi
To był żart? ;)

Ja nigdy nie zartuje :p

//EDIT
Uppppppppps ????
Sorry, ja to forum mialam prawie cale w &quot;ignorowanych&quot; ???? Nie sadzilam, ze to ukrywa watki, myslalam, ze to jedynie nie pokazuje czy sa nowe posty ...

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Już tego nie ma.... Nie każdy zna hiszpański

dzięki :spokodfhgfh:

BTW: Festung, ja, ja ! ????

Krystyna... Ty należysz do tych &quot;specjanych&quot;... &quot;inaczej&quot; ... ;-) :mrgreen:

pozdr,

w sumie to Baqu ma racje.Choć nie każdy mus znać hiszpański ;-)

ogólnie, to nie wiem czy jest taki punkt w waszym regulaminie, ale powinniście dodać, że przekleństwa w innych językach na forum też są zabronione.

pozdr,

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
dobrze Baqu

Marcin a ja bym sobie chciał dać taki:

obrazek w podpisie tylko nie wiem jak go upchać na forum 8)

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Dlaczego tematy w dziale Typer Ski Jumping &amp; Biathlon zakładane są tak późno. Ostatnio jak założyłem temat to fcbialas zagroził mi ostrzeżeniem (a powiedział, że będzie stawiał o ponad 24 h przed rozpoczęciem zawodów, tak nie zrobił).

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dlaczego tematy w dziale Typer Ski Jumping &amp; Biathlon zakładane są tak późno. Ostatnio jak założyłem temat to fcbialas zagroził mi ostrzeżeniem (a powiedział, że będzie stawiał o ponad 24 h przed rozpoczęciem zawodów, tak nie zrobił).

Ja podliczałem hokej więc nie mogłem załorzyć ;) Zaraz się tym zajme :!:

Status
Zamknięty.