>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i problemy

Status
Zamknięty.
horoskop 0

horoskop

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Reja
Odpowie mi ktoś w końcu ???

BEŁCHATÓW-KĘDZIERZYN KOŹLE H(0-2,5) 1 lub 2 ????

O co tutaj biega ?????

to jest handi na sety, dasz 1 to Bełachtów musi wygrać do 0, a dasz 2 to Koźlarze muszą ugrać przynajmnie 1 set

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
damian591
sadze ze to pytanie powinnienes umiescic gdzies inndziej an drugi raz.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
damian591
sadze ze to pytanie powinnienes umiescic gdzies inndziej an drugi raz.

Przecież już dostał odpowiedź, więc po co jeszcze raz ma pytać

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przecież już dostał odpowiedź, więc po co jeszcze raz ma pytać

Fcbialasowi chodziło o to, że to jest dział AdministracjaAdministracja[/b[, czyli tutaj piszemy sprawy organizacyjne, techniczne itp nt funkcjonowania forum. A Damian napisał post o problemie związanym z bukmacherstwem, a od tego jest inny dział. Więc jak będziesz miał kolego damian pytanie na podobny temat to w innym dziale go napisz.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Mam prośbe o możliwość zmiany Nicka ???

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie, nie ma takiej możliwości. Zmiana nicku powoduje późniejsze kłopoty w konkursach, w których bierze udział użytkownik, dlatego staramy się nie zmieniać nazw użytkownikom.

Pozdrawiam

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Dlaczego awatary są od dwóch dni usuwane z mojego podpisu ???

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Dlaczego awatary są od dwóch dni usuwane z mojego podpisu ???

Podpisy, ktore zmniejszaja czytelnosc forum sa usuwane. A do takich na pewno naleza duze animowane gify.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Typer jest rangą specjalną. Jeżeli wygrasz jakiś konkurs, będziesz podawał bardzo dobre typy przez dłuższy czas lub pisał ciekawe analizy masz szansę na ową rangę.

Pozdrawiam

mihau006 0

mihau006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
Tzn. ja miałem rangę typera, dawno się nie logowałem i teraz patrze, że już nie mam....

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tzn. ja miałem rangę typera, dawno się nie logowałem i teraz patrze, że już nie mam....

Chyba coś ci się pomyliły z 24 postami cięzko byłoby mieć Range typera

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Nie pomyliło mu sie, zapewne mial range za wygranie konkursu &quot;typujemy z Bet-at-home&quot;

Mihau tez mialem range, ale Marcin odpowiedzial mi ze ona nie jest przyznawana na cale zycie/
Pozdro

elit-typer 0

elit-typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Mod daimler reprezentuje to forum ,a wprowadza sobie samowolke, blokując temat bez żadnego uzasadnienia dostosowanego do Regulaminu. Uważam ,że modzi powinni świecić przykładem a nie wprowadzać samowolki niezgodnej z Regulaminem. W moim temacie z kuponami podaje kupony i prowadze bilans. Nie wdaje się już w niepotrzebne dyskusje . Po prostu robie swoje.Brak screenów był jak twierdzi mod daimler wystarczającym powodem do zamknięcia tematu.
Uprzejmie prosze o reakcje w mojej sprawie, gdyż jest to pierwsze forum (a typy podaje na 7) gdzie z takiego powodu zamyka mi się temat.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
User Adam14 spamuje każdemu skrzynke PW i zaprasza na jakies forum i w podpise ma link. Jesli tak można to ok, a jesli nie mozna to niech zostanie o tym w odpowiedni sposób........ Nie żebym kapował :jezora:

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Mod daimler reprezentuje to forum ,a wprowadza sobie samowolke, blokując temat bez żadnego uzasadnienia dostosowanego do Regulaminu. Uważam ,że modzi powinni świecić przykładem a nie wprowadzać samowolki niezgodnej z Regulaminem. W moim temacie z kuponami podaje kupony i prowadze bilans. Nie wdaje się już w niepotrzebne dyskusje . Po prostu robie swoje.Brak screenów był jak twierdzi mod daimler wystarczającym powodem do zamknięcia tematu.
Uprzejmie prosze o reakcje w mojej sprawie, gdyż jest to pierwsze forum (a typy podaje na 7) gdzie z takiego powodu zamyka mi się temat.

Podajesz screen i nie było tematu...
jesli grasz za tyle pieniedzy i podajesz kwoty itd.. to czemu nie wrzucisz screena?
Nie chciałeś wrzucić to zareagowałem,moderator może zamknąc temat w którym są zawyząne stawki i wogóle...

Tak jak mówie Podajesz screen i odblokowuje i nie było sprawy,jak nie to twój problem :]

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chciałbym zgłosić że User AllenIverson spamuje PW ... prosi o przylaczenie sie do jakiego forum (podaje link) a to jest chyba zabronione ... ;)
[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2007-03-28, 14:08 ]
Dzięki za informację

F 0

fcl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym poinformować że użytkownik MefiuPro ma w swoim podpisie użytą funkcję [y.o.u], która z tego co wiem jest zabroniona na forum

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym poinformować że użytkownik MefiuPro ma w swoim podpisie użytą funkcję [y.o.u], która z tego co wiem jest zabroniona na forum

juz poprosilem go o usuniecie i usunal ;) pzdr i graty za spostrzegawczosc ;&gt;

Status
Zamknięty.