>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tutaj możecie zamieszczać swoje pytania odnośnie Ligi Typerów.
Ale przed zadaniem pytania poczytaj regulamin
Może znajdziesz tam odpowiedz.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
1 kolejka nie rozliczona brak typowania 2 kolejki?
W regulaminie jest napisane, że spotkania pojawią się w poniedziałek. Koło 21 pojawi sie rozliczenie oraz mecze na 2 kolejkę.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Mam pytanie odnośnie nagród co kolejke. Jak rozliczane są takie same miejsca. Bo jak widzę w 2 kolejce widnieje na 4 miejscu, jednak mam tyle samo pkt co osoba na drugim miejscu.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Skrypt liczy automatycznie punkty według zakodowanego wzoru - algorytmu i na tej podstawie umieszcza uczestników na odpowiednim miejscu.

wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz Polonii dawno zakończony a wciaż możliwość obstawiania wielu zapewne skorzysta. Moim zdaniem mecz ten powinien zostać anulowany.Ciekawy jestem ilu się znajdzie proroków którzy postawili 5-0 na Polonię.

wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakim cudem mam policzone 10 punktów za kolejkę jeśli według moich wyliczeń wychodzi 16 bez meczu Górnika Zabrze!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ludzie, najpierw zobaczcie kiedy jest aktualizowana dana kolejka. Pisze to pod tabelą.

J 0

jurandos80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie w kwestii miejsc 3 i 4 w klasyfikacji 4 kolejki... Jeżeli są identyczne W R i P (5 9 i 9)to co decyduje kto jest 3 a kto 4? Z góry dziekuje za odpowiedź

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jest jakas szansa, by te bonusy dotarly przed LM w tym tym tygodniu?
Dzisiaj zostanie lista wysłana, czekałem jeszcze na 2 osoby, ale raczej się nie doczekam na loginy.
Mam pytanie w kwestii miejsc 3 i 4 w klasyfikacji 4 kolejki... Jeżeli są identyczne W R i P (5 9 i 9)to co decyduje kto jest 3 a kto 4? Z góry dziekuje za odpowiedź
Prawdopodobnie czas oddania typów, aczkolwiek ja skryptu nie pisałem i jest to podliczane z &quot;automatu&quot;

J 0

jurandos80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zdaje sie Marcin że masz racje bo chyba przy poprzednich edycjach bylo podobne pytanie. Rozumiem że nie ma tu czegoś takiego jak ex aequo (egzekwo) i nagroda w calości przypada osobie na 3 miejscu? Jeśli to nie problem dowiedz się tego dla mnie (tak na przyszłość)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Niestety nie ma takiej możliwości, aby rozdzielić nagrody w trakcie trwania konkursu.
Po konkursie może uda nam się załatwić drobną nagrodę pocieszenia. Przypomnij o tym po konkursie.

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a nie jest to czasem &quot;Roznica bramek -/+&quot; ? bo mnie sie wydaje, ze wlasnie to decyduje