>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Jeżeli ktoś trafi strzelca bramki, a z drugiej strony ma jako DW podane, że drużyna w której ów zawodnik gra przegrywa np. 0-1 to liczone jest to jako typ sprzeczny? Moreno o ile mi wiadomo gra dla Boliwii, więc bramek dla Kostaryki strzelał nie będzie?

czort 31

czort

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
Jeżeli ktoś trafi strzelca bramki, a z drugiej strony ma jako DW podane, że drużyna w której ów zawodnik gra przegrywa np. 0-1 to liczone jest to jako typ sprzeczny? Moreno o ile mi wiadomo gra dla Boliwii, więc bramek dla Kostaryki strzelał nie będzie?

Sprzeczne to jest to co piszesz bo jeśli jest wynik Kostaryka 0:1 Boliwia to żaden zawodnik z przegranej drużyny nie strzeli bramki chyba że samobójcza.

Żeby był punkt to zawodnik musi strzelić bramkę nie ważne czy dla zespołu zwycięskiego czy przegranego.

A tu jeszcze pytanie do organizatorów np. zawodnik na którego postawilem strzela bramkę samobójczą czy liczy się jako strzelec bramki?

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Sprzeczne to jest to co piszesz bo jeśli jest wynik Kostaryka 0:1 Boliwia to żaden zawodnik z przegranej drużyny nie strzeli bramki chyba że samobójcza. Żeby był punkt to zawodnik musi strzelić bramkę nie ważne czy dla zespołu zwycięskiego czy przegranego.
toteż właśnie o to zapytałem, czy to jest liczone jako sprzeczność bo przeglądając posty z ostatniej może godziny znalazłem 2 takie typy, a błędy w podliczaniu też się zdarzają później, w końcu moderatorzy tylko ludzie i też mogą coś przeoczyć ;)

tehacjusz 45

tehacjusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że to co teraz napisze nie ma wielkiego znaczenia ale mecze rozgrywane w kolejce 6 są dzień wcześniej niż w kolejce 5 :razz: Taka mała uwaga odnośnie numerowania kolejek, w zasadzie bez znaczenia ale przejrzyście wygląda jak idziemy kolejka po kolejce ;)

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prosze o poprawienie meczu Peru-Meksyk dalem omylkowo ze w drugiej polowie padnie wiecej bramek a mialo byc ze w pierwszej.
post86 z dnia dzisiejszego
Nie moge skopiowac lonku bo pisze na telefonie i nie wiem jak sie kopiuje. Przepraszam za pomylke i utrudnienie oraz dziekuje.
Poprawione // kapszti

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamieniec
Biorę pierwszy typ z góry czyli 2 tak jak w regulaminie piszę. Gdybyś napisał przed meczem to bym zmienił Ci typ, a teraz to wiesz jak pisałeś w czasie drugiej połowy.

ok rozumiem nie było tematu;)

Z 4,3K
Reaction score
0
Punkty
0
w 6 kolejce za dokladny wynik Urugwaj -Chile mam tylko jeden punkt a powinny byc dwa i jeden punkt wiecej do bilansu.Prosze o poprawienie

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W dniu dzisiejszym postawilem post na Kolumbie z Boliwia i na Argetyne z Kostaryka tego pierwszego nie podpisalem nawet nie wiem jak to sie stlo peosze o zaliczenie typu.
post55