>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

rts 55

rts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
I etap: Nasza zabawa potrwa każdego dnia, w którym rozgrywane będa mecze finałów Mistrzostw Świata rozgrywanych na boiskach w RPA. Począwszy od 11 czerwca aż do 25 czerwca potrwają rozgrywki fazy grupowej.
II etap: Drugi etap naszej zabawy przeznaczony jest dla &quot;30&quot; najlepszych typerów fazy grupowej, którzy zgromadzili najwięcej punktów w klasyfikacji generalnej. Najlepsza &quot;30&quot; typuje mecze ćwierćfinałowe, półfinałowe i mecz finałowy. Spośród tej &quot;30&quot; zostanie wyłonionych &quot;20 wspaniałych&quot;, którzy uzyskają nagrody w naszym konkursie. Dla uatrakcyjnienia zmagań w II etapie konkursu do klasyfikacji generalnej zaliczane jest tylko 50% punktów zgromadzonych w I etapie konkursu.
Widzę, że jest już temat na 26.06 i ludzie tam typują, więc czy ktoś się nie pośpieszył z tym tematem?

flamaster// z tematem nie, tylko ludzie z typowaniem ;)

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
no to radze sie pospieszyc z podliczaniem, bo nie ma przerwy w mistrzostwach a 30stkę trzeba wyłonić jakby nie patrzeć. do dzieła

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
jezeli nie uda sie podliczyc, typowac beda wszyscy a po wylonieniu 30stki, podliczane beda tylko typy 30 najlepszych, wiec jakby nie patrzec, problemu nie bedzie

crowned 10

crowned

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam, mam wątpliwości co podliczenia punktów.

*Wydawało mi się, że to jest jasne, że typy mają być logiczne no ale najwidoczniej nie dla wszystkich konkursowiczów. Tak więc oficjalnie... typy mają być logiczne i wynikać same z siebie ! Tzn. typując wynik 2:1 nie możemy grać na under 2,5 w meczu. W takim wypadku (dwa lub więcej sprzecznych) zaliczany będzie tylko pierwszy typ od góry bez względu na jego wynik.

Tak, zgadza się, że popełniłem czysty błąd wynikający z kopiowania kogoś postu wcześniej aby nie przepisywać wszystkiego. To jest jedyny błąd jaki zrobiłem. Odwołując się do tej uwagi ( której notabene nie było zanim wysłałem te typy a regulamin nie zabrania typowania sprzecznego ) jest tylko jeden typ sprzeczny z innymi (w uwadze wyraźnie jest napisane, że pierwszy typ od góry jest ZALICZANY, a nie jaką ważność mają typy sprzeczne). Dlatego proszę o zaliczenie mi Typu na Strzelca Bramki oraz na to w której połowie zostanie strzelone więcej bramek. Gdyż one nie są w ogóle sprzeczne z typem na pozycji 2.

http://forum.bukmacherskie.com/f283/16-czerwca-2010r-sroda-45855-6.html#post1681413

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Temat na sobote zamknięty, więc jak coś to takie podaje typy:

Pierwsze spotkanie: Urugwaj - Korea Południowa

1. Kto wygra (1x2) ? - 1
2. Wynik do przerwy (1x2) - 1
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - under 2,5
4. Strzelec jednej z bramek - D. Forlan
5. Dokładny wynik - 1:0
6. Dokładny wynik do przerwy - 1:0
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - 1

Drugie spotkanie: USA - Ghana

1. Kto wygra (1x2) ? - X
2. Wynik do przerwy (1x2) - X
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - Under 2,5
4. Strzelec jednej z bramek - Altidore
5. Dokładny wynik - 1:1
6. Dokładny wynik do przerwy - 0:0
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - po równo

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Panowie, no to jak będzie?
Bo sobota za pasem a tu macie jeszcze 7 dni do wpisania do tabeli i chyba 4 dni do podliczenia... a temat na sobotę był otwarty, teraz jest zamknięty i nie wiadomo co jest grane? Napiszcie przynajmniej kiedy zapadnie jakaś decyzja odnośnie II etapu...

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam, mam wątpliwości co podliczenia punktów.

Tak, zgadza się, że popełniłem czysty błąd wynikający z kopiowania kogoś postu wcześniej aby nie przepisywać wszystkiego. To jest jedyny błąd jaki zrobiłem. Odwołując się do tej uwagi ( której notabene nie było zanim wysłałem te typy a regulamin nie zabrania typowania sprzecznego ) jest tylko jeden typ sprzeczny z innymi (w uwadze wyraźnie jest napisane, że pierwszy typ od góry jest ZALICZANY, a nie jaką ważność mają typy sprzeczne). Dlatego proszę o zaliczenie mi Typu na Strzelca Bramki oraz na to w której połowie zostanie strzelone więcej bramek. Gdyż one nie są w ogóle sprzeczne z typem na pozycji 2.

http://forum.bukmacherskie.com/f283/16-czerwca-2010r-sroda-45855-6.html#post1681413

informacja byla od poczatku mistrzostw, wiec 16 czerwca byla na bank..bez sciem prosze..typy maja z siebie wynikac - typy sprzeczne z siebie nie wynikaja..od poczatku mistrzostw rozliczamy typy sprzeczne w jeden sposob..taka interpretacje przyjelismy i tego sie trzymamy - a to oznacza, ze rozliczenie, ktore jest teraz, pozostaje w mocy

Temat na sobote zostal otwarty..nie damy rady ogarnac tego, tak aby do jutra wylonic najlepsza 30stke, w zwiazku z tym, typy podawac moze kazdy, a po wylonieniu 30stki, liczone beda tylko typy tym trzydziestu najlepszym..pozdrawiam

hama 11

hama

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
OK to ja już nie typuję nawet bo wiem że się nie dostałem do &quot;30&quot; więc nie będę wam robił bajzlu już ????

S 22

slooz3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
masz hajs na fajki
panowie a tak swoja drogą to w regulaminie nie ma nic o 1/8 finału, sądzę że ten czas między fazą grupową a ćwierćfinałami z wyłączeniem typowania 1/8 był własnie na podliczenie tabeli...

tc4t 13

tc4t

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
jest gdzieś już pierwsza trzydziestka ? bo zaczęła się dziś II faza

D 9

dziegiel1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malanowo
Witam Chciałbym głosić błąd. Przez moją nie uwagę zamieściłem 2 razy typy na jeden dzień oczywiście prosze brać pod uwagę tylko pierwszy zamieszczony post na 24 czerwca.